Vessi Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 388 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunder uppskattar verkligen de mycket effektiva hudvårdsprodukterna som gör huden märkbart mjuk, len och djupt återfuktad under hela dagen. Många personer framhåller dessutom att kroppsdeodoranten fungerar alldeles utmärkt och effektivt håller dem väldoftande och fräscha. Dessutom uppskattar recensenterna att leveranserna av beställda varor sker snabbt och smidigt. Vissa recensenter var inte nöjda med att somliga produkter ibland kunde ge upphov till röda utslag eller kännas klibbiga på huden efter användning. Konsumenterna noterade även att det tyvärr var tråkigt att inte kunna välja paketbox eller ombud för sina leveranser.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av product och uttrycker stor tillfredsställelse med att varorna håller... Se mer

Quality

Kunder delar positiv åsikter om kvaliteten och beskriver produkterna som härligt återfuktande och effektiva.... Se mer

Delivery service

Konsumenter tycker delivery service är positiv och uppskattar generellt den snabba leveransen samt att... Se mer

Order

Kunder hade tvetydiga upplevelser med order eftersom vissa upplevde processen som smidig och enkel med snabb... Se mer

Price

Användare beskriver tvetydiga upplevelser när det gäller priset. Vissa konsumenter upplever produkterna som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Har bara använt naturliga deos i flera år men får när det är varmt och jag svettas mycket röda utslag, sveda och finnar under armarna. Har nu använt Vessis i 3-4 dagar och det har blivit mindre rött,... Se mer

Har haft möjlighet att känna efter ganska många sarter av ansiktskrämer .. också de dyra typ estee lauders exempel .. Detta vessi kräm för min hudtyp ( blandat mest torrt) upplever svårt att sjunk... Se mer

Nordic Restoring Body Treatment: är nu inne på burk nr 2, den är härligt återfuktande. Nordic Neck & Chest Refining Creme: är nu inne på min 2:a tub, den är härlig och tycker den förbrättrad min hals... Se mer

Vessi Nordisk hudvård 🫐 Nordisk hudvård med ingredienser från naturen 🇸🇪 Producerad i Sverige och Finland 💚 Effektiv och hållbar Vessi är en hudvårdsserie som innehåller rena extrakt och oljor från vildväxande växter och bär i den nordiska naturen. Alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att möta hudens speciella behov, och är dessutom berikade med arktiskt källvatten som är extra hudvänligt. De är också veganska, fria från mikroplaster och mineraloljor och inte testade på djur.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

357 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Produkter som verkligen gör skillnad

Produkter som verkligen gör skillnad. Min blandhy har stramats upp, de fina linjerna är borttrollade. De grövre fårorna på bröstet är utslätande. Får positiva kommentarer om min hy ofta, om min glow. 55 år och känner mig jättefräsch. Använder Nordic firming serum, Recovery cream, Neck & Chest refining cream och Under eye treatment.

25 maj 2026

Hej Anna,

Stort tack för din fantastiska recension!

Vad roligt att höra att du upplever så fina resultat och att produkterna gör verklig skillnad för din hud. Det gläder oss att din hud känns mer stramad, slätare och att du får den där fina glowen samt så fina kommentarer från omgivningen.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Kundservice Vessi

Jag använder både ert ansiktsserum och…

Jag använder både ert ansiktsserum och ansiktskräm. Båda har en behaglig doft och går in i huden lätt.

22 maj 2026

Hej Ingela,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du använder både vårt ansiktsserum och ansiktskräm, och att du upplever dem som behagliga med en fin doft samt att de går in lätt i huden. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med produkterna.

Kundservice Vessi

Rimlig leveranstid och härliga…

Rimlig leveranstid och härliga produkter som känns bra😊

23 maj 2026

Hej Jenny,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden och att du tycker om våra produkter. Det gläder oss att produkterna känns bra och lever upp till dina förväntningar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Kundservice Vessi

Huden har fått ett nytt glow av detta…

Huden har fått ett nytt glow av detta serum använder morgon o kväll min hud ser bättre ut och är mjuk o härlig 🙂 kommer fortsätta att använda detta 👍

22 maj 2026

Hej Sari,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att serumet har gett din hud ett nytt glow och att du upplever huden som både mjukare och härligare. Det gläder oss att produkten har blivit en del av din dagliga rutin och att du ser så fina resultat.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Kundservice Vessi

Bra deodorant som gör sitt jobb

Bra deodorant som gör sitt jobb. Dock är den väldigt lös och rinner lätt ur förpackningen. Så lätt så att det blir kladdigt och för mycket deodorant kommer ut. Både jag och min man är dock nöjda med den doftfria produkten så även om den är lös kommer vi beställa den igen.

3 april 2026

Hej Frida,
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Vi är glada att höra att både du och din man är nöjda med den doftfria deodoranten och att den fungerar bra för er. Tack också för din feedback kring konsistensen och förpackningen – vi tar med oss detta vidare.

Kundservice Vessi

Köpte whole deo och är sååå missnöjd

Köpte whole deo och är sååå missnöjd. För det första kletar den väldigt och tar lång tid innan den torkar in. Lämnar fläckar på kläderna och BH samt att den inta alls håller i de lovade 48 timmarna. Så aldrig mer.

1 juni 2026

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det var tråkigt att höra att produkten inte passade dig som du hade hoppats.

Hur en deodorant upplevs och fungerar kan variera från person till person beroende på hudtyp, aktivitetsnivå och individuella förutsättningar.

Vi uppskattar din ärliga feedback kring både konsistens och effekt, och vi kommer att föra den vidare till vårt team.

Tack igen för att du provade vår produkt.

Kundservice Vessi

Har använt serum och ansiktscermen 1…

Har använt serum och ansiktscermen 1 1/2 år bästa 👌Kommer fortsätta med det. Tillför mkt fukt.

16 maj 2026

Hej Marina
Stort tack för din fina recension! 😊

Det gläder oss att höra att du har använt serumet och ansiktskrämen i över ett år och att du är så nöjd. Härligt att produkterna ger den återfuktning du söker!

Det betyder mycket för oss att få vara en del av din hudvårdsrutin.

Hej Margaretha,

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du kände dig trygg med ditt köp. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en säker och smidig köpupplevelse, så det gläder oss att du är nöjd.

Kundservice Vessi

Använder ansiktsserumet dag och kväll

Använder ansiktsserumet dag och kväll. Har hjälpt min 76 åriga hy med fukt, slätat ut och glans.

10 maj 2026

Hej Gunnel,

Tack snälla för din fina feedback 💛 Det gör oss verkligen glada att höra att serumet fungerar så bra för dig och att din hud känns både återfuktad och slätare.
Sådana upplevelser betyder mycket för oss – tack för att du delar med dig 😊

Avsluta med abonnemang

Jag vill Avsluta med abonnemang

25 maj 2026

Hej Nit,
Självklart hjälper vi dig med detta 😊
Vänligen kontakta oss på kundeservice@vessi.se eller på telefon 0738 554 814 så avslutar vi det åt dig direkt.💛

Jättebra!!

10 maj 2026

Hej Eva,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är så nöjd! Din feedback betyder mycket för oss och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Birgitha,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och serumet. Det gläder oss att produkten har levt upp till dina förväntningar.

Nöjd med varor

Nöjd med varor, leverans, betalning.

8 maj 2026

Hej Christina,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både varorna, leveransen och betalningen. Vi strävar alltid efter att göra hela köpupplevelsen så smidig som möjligt, så det gläder oss att du är nöjd.

Hej Lisbeth,
Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din beställning.

Vi hjälper dig gärna vidare – vänligen kontakta oss på kundeservice@vessi.se eller på telefon 0738 554 814 så kan vi undersöka din order direkt och hjälpa dig så snabbt som möjligt 💛

Kundservice Vessi

Jag är inte nöjd med er för att ni…

Jag är inte nöjd med er för att ni skickar produkten varje månad utan att jag beställer det var två gånger och ringde er och sa att jag inte beställde den!
Är det något en abonnemang?

5 maj 2026

Hej Samia,

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att du känner dig missnöjd samt att du inte fick hjälp direkt när du kontaktade oss tidigare – det var inte vår avsikt och vi beklagar detta.

Om du har ett aktivt abonnemang hjälper vi dig självklart gärna att avsluta det direkt, så att inga fler leveranser skickas.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundeservice@vessi.se eller på telefon 0738 554 814 så kan vi kontrollera din order och hjälpa dig vidare 😊

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss.

Underbara produkter

Underbara produkter. Känner skillnad direkt. mkt dryga produkter också.

8 maj 2026

Hej Jeanette,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du upplever produkterna som underbara och att du känner skillnad direkt. Vi är också glada att du tycker att de är dryga och räcker länge.

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd. Har aldrig haft så bra hudprodukter förut.

7 maj 2026

Hej Margareta,

Stort tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du är så nöjd och att våra produkter har gjort en så positiv skillnad för din hud. Det uppskattar vi verkligen!

Kundservice Vessi

Gilla alla produkter jag köper

Gilla alla produkter jag köper. Handlat ca 8 mån från Vessi.

5 maj 2026

Hej Veronica,

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du gillar alla produkter du köper och att du har handlar hos oss. Det uppskattar vi verkligen!