Sinds enige jaren alweer serviced Kevin mijn CV ketel, en heeft hij ook in het appartement van mijn dochter een nieuwe ketel geplaatst. Hij is zeer kundig, betrouwbaar, communiceert goed en komt af... Se mer
Det här tycker kunderna
Gewoon hoe het hoort. Warmtepomp netjes onderhouden, duidelijk uitgelegd wat hij deed en geen gekke kosten. In het verleden betaalde ik bij een andere partij 3 a 4 keer zoveel voor dezelfde filte... Se mer
Ik ben erg fijn en snel geholpen. Ik vond het prettig dat er meegedacht werd en advies gegeven werd.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
VSH Verwarming Service Helmond is uw betrouwbare partner voor cv-installaties en warm water in huis. Of het nu gaat om het plaatsen van een cv-ketel, het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van storingen: wij zorgen ervoor dat uw woning altijd comfortabel warm blijft. Met jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit staan wij klaar voor particulieren én bedrijven in Helmond en omgeving.
Kontaktuppgifter
Helmond, Nederländerna
- 0492700297
- info@verwarmingservicehelmond.nl
- verwarmingservicehelmond.nl
Long pending issue, solved
Kevin is zeer professioneel en een goede technicus. We hadden maandenlang last van het lawaai en niemand kon het oplossen. Kevin zag het probleem aan de hand van een kort filmpje en heeft het verholpen. Bedankt, nu hebben we weer rustige nachten en slapen we beter.
Sinds enige jaren alweer serviced Kevin…
Hij is zeer kundig, betrouwbaar, communiceert goed en komt afspraken na.
Ik ben erg blij met de hulp van VSH!
Netjes komt afspraak na laat zien wat…
Netjes komt afspraak na laat zien wat ze vervangen
Zeer kundig en vriendelijk
Kundig persoon, betrouwbaar en goede service. Wat wil je nog meer. 😉
Ervaren persoon, doet gewoon wat nodig is. Geeft me een goed gevoel.
Kevin heeft me al vaker geholpen
Kevin heeft me al vaker geholpen. Komt altijd afspraken na. Hij heeft kennis van zaken en prima prijzen. Voor ons zeker een aanrader!
Nette degelijke service
Nette degelijke service, vanuit verleden bekend sinds 2014 en altijd meegegaan!
Vloerverwarming pomp defect
Vloerverwarming pomp defect, ik belde op en dezelfde dag weer gemaakt in 1 woord top!! Super service!
Door VSH nieuwe ketel laten installeren
Door VSH nieuwe ketel laten installeren. Na goed advies met ook oog op de toekomst om eventueel verder te verduurzamen werd de ketel op korte termijn geïnstalleerd. Hebben netjes werk afgeleverd en bij problemen lossen ze deze snel en goed op. Kom hier zeker terug voor onderhoud en eventueel toekomstige projecten.
Goede ervaringen!
Een fijn bedrijf met fijne communicatie. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op je vragen en op het maken van een afspraak. Ook via de app behulpzaam en meedenkend. Tot nu toe goed geholpen met storingen. Erg tevreden!
Zeer goede service
Zeer goede service. Eerlijk en goed advies. Op korte termijn een afspraak en altijd prettig contact. Aanrader.
Onderhoudsbeurt Ketel
Kevin is betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na. Ketel schoongemaakt en wederom weer gekeurd. Is vriendelijk behulpzaam,betrouwbaar, professioneel en laat de boel weer netjes achter.
Super behulpzaam en leveren netjes…
Super behulpzaam en leveren netjes werk. Echt een aanrader.
Zeer professioneel en secuur werk…
Zeer professioneel en secuur werk geleverd. Op afgesproken tijd opkomen dagen. Netjes afgewerkt. Bij storingen komen snel mogelijk probleem verhelpen.
Reken op Kevin!
Kevin is een behulpzame man en heeft kennis van zaken, is vriendelijk en geduldig en je kan op hem rekenen!
Ik ben erg fijn en snel geholpen
Goed werk en een gezellige monteur.🙌🏻
In het verleden betaalde ik bij een andere partij 3 a 4 keer zoveel voor dezelfde filter. Dat voelt achteraf een beetje zuur. Dit was gewoon transparant en normaal geprijsd.
Zowel ketel als WTW systeem laten…
Zowel ketel als WTW systeem laten reinigen.
Het werk is goed gedaan en komen afspraken na.
Eerlijk en betrouwbaar
Goed en eerlijk advies van Kevin. Werkt altijd keurig netjes en houdt zich altijd aan de afgesproken tijd. Onderhoud van de ketel houdt hij zelf netjes bij.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.