Det här tycker kunderna
Twee artikelen besteld. Één van de artikelen was niet op voorraad (inpak lint 250m). We kregen meteen een mailtje hiervan met de vraag of we de 500m wilden voor dezelfde prijs. Goede service!
Al vaker besteld hier. Goede spullen voor redelijke prijs. Ze reageren snel op vragen en zelfs om je order aan te passen doen ze hun uiterste best. Ik kom hier zeker terug.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Verpakkingsmaterialen kopen? Diverse verpakkingsmaterialen voor zeer lage prijzen, zoals noppenfolie, dozen, enveloppen, stuclopers en meer! Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima klantbeleving
Grote voorraad, kwalitatief goed! Als iets niet op voorraad is wordt in overleg een gelijkwaardige of duurdere vervanging voorgesteld waardoor je als klant toch tijdig je bestelling in huis hebt. Professioneel en zo als het hoort als je het mij vraagt. Top!
Goede service, ook bij problemen
Hetgeen ik bestelde was niet meer in voorraad. Ik had het artikel dringend nodig, ik ontving heel snel een voorstel die mij echt hielp. Behulpzaam personeel.
Contact met echte mensen in plaats van chatbot
Slechte service…
Wij plaatste een bestelling en niet alles was op voorraad, nog gevraagd, heb het echt volgende week nodig, maar duurde paar dagen, uiteindelijk geruime tijd later zelf gemaild en het was er , nog steeds niks verzonden, nog een keer gemaild dat ik het niet meer hoefde omdat we weken later waren, maar werd toch verzonden, toen hebben ze het in zo'n klein doosje gepropt dat de buitenkant van het lint kapot is, maar lint is nog bruikbaar dus kunnen ze niks mee. en nu kunnen we het zelf weer gaan retourneren. slechts communicatie, slecht in aan afspraken houden
Ik had twee soorten bubbeltjesplastic…
Ik had twee soorten bubbeltjesplastic besteld, en het is niet de eerste keer. Ik ontving het bubbeltjesplastic wel, maar slechts een deel van de bestelling. Omdat ik het spannend vond, heb ik de rest in de winkel gekocht. Ik raad dit bedrijf niemand aan.

3 keer niks
Belachelijke service zelfs 1 ster is te veel waardeloos !

Svar från Verpakkingenxl.nl
We bestellen nu al 2 jaar al onze…
We bestellen nu al 2 jaar al onze verzendzakken bij VerpakkingenXL en we hebben alleen maar positieve ervaringen gehad. Altijd super snelle en correcte service.
Slechte klantenservice
Ik heb hier zakken besteld. Heb er 5 achter elkaar open gemaakt en ze zijn allemaal van binnen kapot gegaan. Meerdere malen gebeld, ik zou terug gebeld worden hier over maar heb niks gehoord. Ik heb deze eerder besteld toen waren ze goed maar bij mijn 2e bestelling kreeg ik veel slechtere kwaliteit. Jammer...

Svar från Verpakkingenxl.nl
Helaas was het bestelde product niet op…
Helaas was het bestelde product niet op voorraad en levering zou nog een week kunnen duren, in overleg een vervangend (duurder) product toegestuurd gekregen.
4 sterren omdat het originele product niet op voorraad was en moest zelf mailen met de vraag waar mijn pakket bleef,
Vriendelijk en meedenkend personeel.
Tot een volgende order!
Had wat problemen met een bepaald…
Had wat problemen met een bepaald artikel. Na melding gemaakt te hebben werd dit uitstekend oppakt EN opgelost. Je weet pas echt wat je aan een bedrijf hebt als er dingen niet goed gingen. Hoe dat bij VerpakkingenXL wordt opgepakt is subliem!
Bestelling later geleverd, maar netjes opgelost
EDIT: Inmiddels heeft Verpakkingenxl contact opgenomen om de situatie verder toe te lichten. Ten tijden van het bestellen had dit product niet meer op de website moeten staan, gezien het niet meer leverbaar was. Dit is fout gegaan. Ook stellen ze een compensatie voor van een deel van het orderbedrag vanwege het ongemak en de opgelopen vertraging, wat erg netjes is van ze. Op het gebied van klantenservice scoren ze uitstekend met snelle reacties en vriendelijke medewerkers.
Situatie:
Mijn bestelling is te laat geleverd, ook is er uiteindelijk wat anders geleverd dan besteld. Op de website is desbetreffende verpakking/product aangepast, ten tijde van het plaatsen van de bestelling was dit een ander product met andere product foto's.
Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf, waardoor ze gezien de situatie initieel geen goede indruk hebben gemaakt. Echter, door de manier waarop ze het oplossen zou ik ze zeker een tweede kans geven.
Ervaring omtrent mijn bestelling is onvoldoende, terwijl hun klantenservice uitstekend scoort. Dus van mij krijgen ze in deze een 3 gemiddeld. Indien een volgende bestelling gaat zoals het hoort verdienen ze zeker de volledige 5 sterren.
Wat een top service
Wat een top service
Pakket was niet aangekomen maar super goed en heel vriendelijk opgelost
Waardeloos bedrijf!
Donderdag middag een bestelling geplaatst, wordt volgens hun de volgende werkdag geleverd. Uiteindelijk heb ik mijn pakketje de week daarop op de woensdag ontvangen. In de tussentijd heb ik verzendzakken bij Bol moeten kopen om mijn bestellingen te verzenden. Paar maanden hiervoor waren er ook al problemen met mijn bestelling bij VerpakkingenXL. Toen werden de verkeerde verzendzakken geleverd, omdat de zakken die ik had besteld niet meer op voorraad waren.
Ben je opzoek naar een betrouwbare leverancier van verpakkingsmaterialen die de juiste producten op het afgesproken moment aflevert? Dan ben je bij VerpakkingenXL zeker NIET op het juiste adres!
Prima
Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer ik mijn order zou ontvangen. Ze doen wat ze zeggen. Netjes allemaal.
Tevreden klant
Tevreden klant! Goede produkten en vriendelijke klantenservice! Een aanrader!
Goed opgelost
De bezorger heeft 20 dozen enveloppen in de regen gezet terwijl het code oranje was. Resultaat is 2000 enveloppen die niet bruikbaar zijn. Na contact met Verpakkingenxl is dit netjes opgelost, zoals altijd. Binnen een paar dagen stonden kosteloos 20 nieuwe dozen (en droog) bij ons in het magazijn. Als je ze belt en je legt de situatie uit dan denken ze altijd mee en bieden je een oplossing aan.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.