De kallar sig nu Sorvina.se Akta den med!! Allt är falsk och dålig kvalitet. Deras adress är i London men när det gäller retur blir det till Kina. Så det betyder fraktkostnad är mycket högre. De sv... Se mer
Verodi
AKTA ER FÖR VERODI Verodi skickade en undermålig drönare som sjönk i vattnet när man kastade den i vattnet, vilket man skulle kunna göra enligt filmen som då låg på deras hemsida gjorde skärminspelni... Se mer
Ingen stjärna alls. Beställde en byxkjol fick ingen retursedel ifrån Verodi. Skickade tillbaka ialla fall. Men fick betala kjolen ändå då de ej kan kolla med Kina. Det bör stå i er annons att vi... Se mer
4K HD Professionell RC-drönare [2023 års version] - Röd / 1 x 1800 MAH pris 679,00 kr Skickade efter en drönare 23-års modell. De visar en bra reklamfilm på produkten, men den som kom visade sig va... Se mer
Andra tittade också på
Jag har beställt en drönare enligt företagets annons. Men den som har skickat bara en billigt leksak långt ifrån som står i annonsen. Jag har skickat 12 mail utan svar trotts att de skriver att vi ska hör av oss 48 timmar.
Jag tagit kontakt med Klarna,de säger att företaget har skickat samma vara som annonsen. Så måste jag betala Jag vägrar! Den företaget använder fullständigt vilseledande marknadsföring. Jag har anmält hoss ARN, hoppas att jag ska få rätt! Köp inget från detta blufföretag!!!!!!!!
Fusk företag.
Verodi är en rent lurendrejare
Verodi är en rent lurendrejare! Undvik bara att handla från dem.
Så otroligt felaktig marknadsföring
Jag som trodde att jag var svår att bli…
Jag som trodde att jag var svår att bli lurad, blev lurad,jag fick fel vara och deras kundtjänst svarade efter 17 dagar.
Drönarna som dem säljer är rena skräp.
Håller med övriga omdömeslämnare.
Håller med övriga omdömeslämnare.
Ett riktigt oseriöst företag som luras och är otrevliga. Skickar helt fel vara mot den som jag beställde och sen "ger mig" 10% avdrag eftersom jag inte är nöjd?
Tacka vet jag Klarna som hjälpt till otroligt mycket, så köp ALDRIG nåt från Verodi!
Så otroligt felaktig marknadsföring
Så otroligt felaktig marknadsföring! Hänsynslöst och inskränkt! Bedrövligt! Lägg ner företaget!
Jag kommer att anmäla till Allmäna reklamationsnämnden och hoppas på att ni inte får sälja något här i Sverige eller någon annan stans!
Falsk marknadsföring av produkt.
Köpte enligt reklamen deras fantastiska och robusta drönare med den senaste tekniken. När denna fantastiska drönare anländer så är det en helt annan produkt än i reklamen. Den ska ha ett batteri på 15.2 v och 4480 mah och en flygtid/avstånd på 60 minuter respektive flygsignal på 5 kilometer. I verkligheten är det ett batteri på 3.7 v och 1800 mah. Flygtid max 2-3 minuter och räckvidd max 75-100 meter. I reklamen är den robust och tål vatten. I verkligheten så tvivlar jag på att den ens klarar fuktig väderlek. Nä vad ni än gör så köp inte denna drönare. Jag har aldrig känt mig så lurad och besviken över ett köp. Har tyvärr ingen större förhoppning av någon retur av andra omdömen att döma. Men vill här varna alla att akta sig för detta företag som kör med så äckligt falsk marknadsföring av sin produkt. Ska även anmälas för detta. Akta er gott folk. Den här drönaren som kanske är en tilltänkt julklapp kommer att bli en väldigt stor besvikelse.
Bluff göretag!
Detta är ett bluff företag som lurar…
Detta är ett bluff företag som lurar kunder att dom får en bra produkt men som sen visar sig var något helt annat, köpte en drönare som såg bra ut på bild men sen när man fick den va det enda som stämde med beskrivning va färgen
Drönaren som dom säljer ska klara 500m upp i luften och kunna flyga bort ca 5km med en flygtid på 60min med 4480mha batteri, den jag fick har bara flygtid på 1 till 2min och ett batteri på 3.7v 1200mha och inte ens storleken stämmer
😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Köp aldrig från detta företag
Beställde varor som vid leverans visade sig vara av mycket dålig kvalitet och inte alls levde upp till det hemsidan lovade. Vid kontakt med företaget uppger de en returadress i Kina, och bara fraktkostnaden gör det förstås orimligt att returnera dessa billiga skräpprodukter som verkar vara värda en bråkdel av det jag betalade.
Beställde 1 vara 1/11
Beställde 1 vara 1/11. Har fortfarande inte fått den! Tog faktura på klarna och de begär att jag ska betala. Absolut inte..stoppat betalning på Klarna tills jag fått den. Klarna är superbra på att hantera detta. Skickat mail för 2 dgr sedan till dem Fortfarande inget svar???? Oseriöst företag???
Bedrägeriföretag
Bedrägeriföretag. Falsk marknadsföring. Produkterna liknar inte det dom marknadsför. Rena skräpet. Svåra att få tag på och i princip omöjligt att returnera. Det finns inget positivt med detta företag. Handla vart som helst - men inte här.
Falsk marknadsföring! Bedrägeri!
Falsk marknadsföring!! Bedrägeri!! Beställde 1 vara för 299 kr. Tog väldigt lång tid innan jag fick paketet. När jag väl sen fick paketet och öppnade det..visade det sig innehålla något helt annat. I 10 dagar har jag försökt att få rätsida på detta företag. Skrivit otaliga mail samt bilder på paketet och dess innehåll. Nu säger dem att det är fel förpackning..men att innehållet är rätt. Men hela varan jag fått är fel. De har erbjudit sig att skicka den rätta förpackningen fast utan innehåll..om jag ville det. När jag sen letar efter den felaktiga produkten som de skickat till mig, på deras sida verodi.se finns inte den felaktiga varan hos dem att köpa (Mosquito Armband) Så hur kan jag ha fått detta när de inte ens säljer det? I detta läget sitter brottslingarna och skrattar..inte bara åt mig utan alla andra de lurar av pengar. Detta företag har falsk marknadsföring. Det är bedrägeri. Nu håller jag på att kämpa med Klarna för att slippa betala en vara som jag ej har fått..det är också en kamp och dyrbar tid. Många samtal och många mail samt massa bilagor..
Skrev ett omdömet tidigare
Skrev ett omdömet tidigare. Efter deras svar blir det ARN anmälan. Någonstans får det väl räcka att lura folk. Jag hoppas att ni är fler som gör samma sak.
VARNING
VARNING! för detta oseriösa företag. Som någon annan redan skrivit; Får olika svar av dem. Lampor jag beställt fungerar inte som de ska.
Sämsta,oseriösa företag med dåliga…
Sämsta,oseriösa företag med dåliga varor. Svårt att returnera o kundtjänst ger olika svar om hur man gör. Handla inte härifrån. Beställde via verodi.se, fick hem sk** produkter, får svar efter hundra år att jag inte kan returnera tillbaka, försökte luras men lyckades att få retur adress. Slutade efter 3 månader med att jag fick betala 300 kr för frakt av retur till Kina som jag betalade själv.
HANDLA ALDRIG därifrån
Är inte värd någon stjärna
Är inte värd någon stjärna. Det är vilseledande reklam för produkten. Fungerar inte som de ska.
Det står att INTE NÖJD. PENGAR TILLBAKA. PROBLEMFRIA RETURER.
Stämmer inte alls. De erbjuder bara 10% avdrag på fakturan. Får inte skicka tillbaka.
Har beställt ett par byxor för 19…
Har beställt ett par byxor för 19 dagar sedan. Betalda har fortfarande inte fått dom. Har varit i. Kontakt med dom fem ggr. Varje gång säger dom att byxorna är på väg. Har meddelat att jag inte vill ha dom längre. Dom påstår att det inte går att returnera!!!😡
Sämsta,oseriösa företag med dåliga…