De kallar sig nu Sorvina.se Akta den med!! Allt är falsk och dålig kvalitet. Deras adress är i London men när det gäller retur blir det till Kina. Så det betyder fraktkostnad är mycket högre. De sv... Se mer
Verodi
AKTA ER FÖR VERODI Verodi skickade en undermålig drönare som sjönk i vattnet när man kastade den i vattnet, vilket man skulle kunna göra enligt filmen som då låg på deras hemsida gjorde skärminspelni... Se mer
Ingen stjärna alls. Beställde en byxkjol fick ingen retursedel ifrån Verodi. Skickade tillbaka ialla fall. Men fick betala kjolen ändå då de ej kan kolla med Kina. Det bör stå i er annons att vi... Se mer
4K HD Professionell RC-drönare [2023 års version] - Röd / 1 x 1800 MAH pris 679,00 kr Skickade efter en drönare 23-års modell. De visar en bra reklamfilm på produkten, men den som kom visade sig va... Se mer
Andra tittade också på
Vilket fruktansvärt dåligt företag
Vilket fruktansvärt dåligt företag! Akta er för att beställa något. Skorna skulle vara Clarks men ett äckliga plastskor kom som luktade hemskt. Skickade tillbaka dem till Kina. Ännu efter 2 mån inte löst med Klarna.VARNING!
Bara bluff
Bara bluff! Dålig produkt som ej stämmer med annons. Går ett att retunera inom Sverige!
Rena skiten .
Rena skiten .. beställde 5-i-1 professionell styler
Leksak gjord av billig plast, fungerar inte som den ska …..
Bluff företag
Fruktansvärt dåligt företag och dålig…
Fruktansvärt dåligt företag och dålig vara. Man säger att om man inte är nöjd så ska man returnera till Kina!!!!!
Det sämsta jag varit med om. Aldrig mer.
Det sämsta jag varit med om. Bluff från början till slut. Beställde ett par skor som skulle vara ergonomiska. De luktade så äckligt och materialet var plast rakt igenom och det ergonomiska får man titta i stjärnorna efter.
Så VARNING för detta företaget det är bluff rakt igenom. Fy skäms.😡😤
Beställde flera varor med 3000 kr som…
Beställde flera varor med 3000 kr som skor de var plast, luktar äckligt dessutom har inte skickat alla mina varor, de tog betalt utan att skicka alla varor som jag beställde.. verodi, tjuvar, jag kommer anmäla er..skäms på er..
För små skor
För små skor, som skulle bli himla dyrt att returnera ända till Kina...
Förbränningsklocka som är till för avvisande av myggor!
Inte värd 1 stjärna. Jag beställde en sk förbränningsklocka, ”Ultrasonic Ultra-Tech Body Shape Armband” När jag får den följer det med en bruksanvisning för ”Mosquito Repellent” alltså avvisande för myggor. Skriver till dem och får till svar att orginalkartongen är slut men innehållet är äkta, även bruksanvisningen. Sökte på nätet där det framkommer på en annat försäljningsställe nr 2, med samma ”klocka” som jag beställde av Verodi, de beskriver att armbandet är myggavvisande. Verodi säljer även en annan typ av klocka ”Matteo”, också mot förbränning med massor av bilder och text hur den fungerar. På försäljningsställe nr 2 har de samma klocka med samma beskrivning att armbandet som imiterar ett ljud för myggorna, likadan text som klocka nr 1. Enligt kundtjänst har jag fått rätt produkt och att de betalar tillbaka 10% av priset. Skamligt! Enl deras hemsida står det. 100% pengarna tillbaka, 30 dgr avkylningsperiod, vet ej vad det är, samt problemfria returer. Men, kunden ska skicka iväg paketet till Kina, med allt som det innebär. Ingenting stämmer. Jag ska anmäla dem till ARN.
Lögn! Syntet istället för naturmaterial
Vilken bluff! Varan jag köpte stämde inte alls med varken beskrivning eller bild av den. Det skulle vara rejäla läderskor från Danmark med ullfoder och gummisula. Fick stället plastskor med syntetfoder från Kina. Sådana här lurendrejeri-företag borde inte få finnas, än mindre göra reklam på sociala medier.
Jag köpte en djuprengörande ansiktsmask…
Jag köpte en djuprengörande ansiktsmask som skulle "dra" ut pormaskarna för en vecka sedan. prövade den samma kväll och var förväntansfull.
Funkar inte alls. Ingenting hände. Ren hud ja men det blir även rent med tvål för en mindre peng.
BLUFF!
Jag vill reklamera produkten och gjorde det samma kväll alt dagen efter.
Jag har blivit ombedd att skicka tillbaka produkt till Kina, själv stå för retur med spårning.
I returprotokollet som jag tillslut fick efter lång mailkorrespondens står det att jag INTE kan returnera en öppen förpackning trots att Verodi marknadsför att om man inte är nöjd med produkt att man kan skicka tillbaka den utan problem.
Hur ska man veta om man är nöjd om man inte får prova produkten en gång?
Jag kan inte bedöma en ansiktsmask bara genom att titta på förpackningen.
Deras hantering av ärendet är under all kritik och tyvärr inte slut.
Mitt bästa råd är att läsa på om företaget innan vilket jag tyvärr inte gjorde.
Bättre att söka seriösa företag som inte byter namn från vecka till vecka.
Vill inte ens ge en stjärna
Vill inte ens ge en stjärna. Urdåligt företag, bluff skulle jag säga. Beställde ett par sneakers som dom påstår är levererade den 1 mars men jag har inte sett röken av dem. Har även varit i kontakt med dem men utan att ha fått hjälp. Bluff. bluff. Tror jag kommer göra en anmälan på dem
"Pengarna tillbaka om man inte är helt…
"Pengarna tillbaka om man inte är helt nöjd" visst men du måste skicka varan till Kina.
Kommer aldrig mer att beställa något härifrån.
Scam
Måste bara skriva att denna sida är en scam. Såg deras reklam på twitter där de annonserade en drönare för 1200kr. Exakt samma drönare kan beställas direkt från Kina för 150kr. Så om du ser en produkt från Verodi kan du räkna med att exakt samma produkt går att köpa från alibaba eller wish för en dryg tiondel av priset.
Köp ej via detta företag
Köp ej via detta företag! Chansade på att de skulle vara ok, men icke, får skylla mig själv när jag tror gott om folk och företag. Tråkigt.
Har en liknande berättelse som tidigare konsumenter. Köpte läder- och ull-stövlar, men fick plast och syntet som luktade kemiskt. Tog också väldigt lång tid för varan att komma, och den leverarades inte av det företag( earlybird isf. för
postnord) som angetts vid beställning och aviserades inte på sätt som angetts( sms ist. för e-post), vilket var förvirrande.
Man får som sagt stå för frakt tillbaka till kina själv =kostnaden för min vara, om den alls kommer fram, så det är ju inte aktuellt. Denna information finns på deras hemsida, om man läser det finstilta, men borde enligt konsumentköplagen inte gälla när man reklamerar en felaktig vara utan bara, vid vanlig retur. I det finstilta står även att de i princip inte tar ansvar alls för vilka varor som faktiskt kommer till slutkund då de beställer från tredje part. Inte jättebra om man vill få glada återkommande kunder kanske...
De har erbjudit mig en återbetalning på 20%, men då jag inte fått den vara jag beställt så kräver jag fortfarande 100%( och att de själva skall stå för ev. returfrakt).
Får se om de ger sig, jag har hållit på i någon dryg vecka nu med e-postande fram och tillbaks.
Tyvärr tar ARN bara tag i ärenden där varan kostar 500:- eller mer så mitt köp på 399:- kan inte skickas dit.
Beställde skor
Beställde skor. Dom var som leksaksskor! Helt urdålig. Köp inget av dessa! Går inte att göra retur! Skickas till Kina! Inget mer köp för min del!
Väskan jag köpte gick sönder femte…
Väskan jag köpte gick sönder femte gången jag använde den och Verodi varken återbetalar eller skickar en ny väska för dom menar att varan är mer än 30 dagar gammal.
Med andra ord en OBEFINTLIG kundservice om ens laglig! Ett bluff företag som lurar folk på pengar. Jag kommer att anmäla dom till Konsumentverket och även göra en polisanmälan och det uppmanar jag alla här att göra. För ju fler anmälningar som kommer in, desto större chans att Verodi.se blir granskade!
Sämsta jag har sett
Sämsta jag har sett. Det tog ca 3 månader tills mina varor kom. Jag ville returnera en vara men då betalad de tillbaka endast 10% av priset. Såna skojarföretag borde inte få existerar i Sverige
Ett riktigt lurdrejeriföretag
Ett riktigt lurdrejeriföretag. Stövlarna jag beställde såg inte alls ut som på bilden.
Skickade 3 mail till företaget utan att få svar. Meddelade Klarna detta, när dom kontaktade företaget så fick jag svar från Verodi. Jag skulle skicka tillbaka varan till Kina med spårbar frakt och detta får kunden stå för. Jag hade inte läst returreglerna så där får jag skylla mig själv. Men inte tror man att man ska få en vara som inte stämmer överens med bilden. En dyrbar läxa. Företaget är anmält till ARN. Dom svarade överhuvudtaget inte på mina frågor. VARNING FÖR DETTA MYCKET OSERIÖSA FÖRETAG.
Jag väntar på min leverans redan i 17…
Jag väntar på min leverans redan i 17 dagar.När leveransen hade entligen inlet till närmaste postombud, känn dem inte leverera på grund, av felaktig postnummer.
Adresen med postnummer,var korekt i beställningen, dok inte på själva paket.
Mycket skumt,företag,som jag litade på, men inte nu längre.
Beställde leksaker till barnbarnen
Beställde leksaker till barnbarnen. Produkten i annonsen såg rejäl och bra ut men när den levererades var den hälften så stor och helt enkelt farlig för små barn. Ber få om en retursedel hör att returnera varan. Blir då hänvisad till att returnera till Kina. Kostbad ca 75% av varans värde. Helt oacceptabelt och totalt oseriöst.