Snelle levering. Doen wat er op de website gezegd wordt over levertijd. Vandaag besteld morgen in huis. Product is zoals het wordt aangeboden op de site. Prima spul en nog een aextra accu erbij... Se mer
Det här tycker kunderna
Sowieso werd de bestelling al zeer snel geleverd. Na een tijdje bleek er een defect (ontstaan) te zijn. Ik heb contact opgenomen en er werd totaal niet moeilijk gedaan en het werd super netjes... Se mer
Företaget har svarat
Mooi product, zeker met de opties zoals het beweegbare platform, de magnetische muurbeugel en het statief wat ik bijbesteld heb. En daar zit nog het enige verbeterpuntje. Het is een mooi statief allee... Se mer
Företaget har svarat
Uitstekende kruislijnlaser – professioneel en gebruiksvriendelijk De levering was razendsnel en de laser zelf overtrof mijn verwachtingen: strak design, nauwkeurige lijnen en direct inzetbaar voo... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Voltooi projecten in een fractie van de tijd met de bouwlaser van VerkoopVink. 16 groene laserlijnen, stelt automatisch waterpas en is 4x beter zichtbaar dan andere bouwlasers.
Kontaktuppgifter
Disketteweg, 1033 NW, Amsterdam, Nederländerna
- info@verkoopvink.nl
- verkoopvink.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering en volledig naar mijn…
Snelle levering en volledig naar mijn verwachtingen.

Mooi product
Mooi product! Snelle levering, goed verpakt.
Ik ben er blij mee. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Svar från VerkoopVink.nl
Heeft ten eerste goede recensies
Heeft ten eerste goede recensies, ook van mensen die ik ken en weten waar ze het over hebben
Daarnaast wekt het apparaat goed

Aanrader
Snel geleverd, mooi en kwalitatief product voor een marktconforme prijs!

Svar från VerkoopVink.nl
Artikel voldoet aan de verwachting en…
Artikel voldoet aan de verwachting en was heel erg snel geleverd. Binnen een dag thuis bezorgd.

Perfect voor de hobbyist
Artikel is mooi op tijd geleverd in een degelijke verpakking.
Het artikel is exact zoals het wordt aangeprijsd. De lijnen zijn zeer goed zichtbaar, ook buiten. Alles zit verpakt in een handige draagtas.

geen afstandbediening
Nou er zit geen afstandbediening bij het apparaat dus na een paar mails toezegging gekregev 1½ week geleden dat ze van de leverancier een zouden toesturen maar nog steeds niets ontvangen 8 februari geleverd de laser nu de 24ste

prijs kwaliteit niet klagen
Prijs kwaliteit gezien kan je hier zeker niet voor klagen. Degelijk materiaal voor de handige doe het zelver, echter voor mezelf dagelijks in de bouw is het materiaal van de statief en de laser zelf wat de licht van kwaliteit.
Maar zeker voor thuisgebruik en af en toe voor de handige harry een aarader!

Waanzinnige service
Goede service en snel met antwoord geven op mijn vragen
Product Keurig op tijd geleverd en voldoet volledig aan verwachtng echt een aanrader

Snelle levering, goed apparaat
Snelle levering, goed apparaat dat doet wat men beloofd. Beter zichtbaar overdag dan mijn oude(re) bouwlaser. Accu is wel wat snel leeg vind ik zelf.
Toch aanrader!

Svar från VerkoopVink.nl
Levering was door feestdagen stukje…
Levering was door feestdagen stukje langer.
Maar het is net verpakt binnen gekomen, en ziet er best goed uit.

Svar från VerkoopVink.nl
Snelle levering, nog niet gebruikt maar ziet er goed uit.
Echt waar voor het geld ben er normaal…
Echt waar voor het geld ben er normaal niet zo van, maar deze is echt top.
Al veel gebruikt op een groot werk.
Bij de levering zat er geen…
Bij de levering zat er geen gebruiksaanwijzing bij . En heb alles zelf moeten zoeken. Werkt wel zeer nauwkeurig .

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, 3 dagen later was het reeds afgeleverd!
Zeer professioneel.

Svar från VerkoopVink.nl
Bij het verbouwen van ons huis is deze…
Bij het verbouwen van ons huis is deze laser onmisbaar, voor die prys een uitstekende laser
ik kan hem iedreen aan raden

Svar från VerkoopVink.nl
De eerste bestelling is niet…
De eerste bestelling is niet aangekomen. Dit is heel goed en snel opgelost.
Zeer netjes en keurig behandeld.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.