Super handig zo'n verhuisteam, ben blij dat we er niet voor gekozen hebben om het zelf te doen, het is toch altijd meer werk dan je denkt.
Det här tycker kunderna
Goede ervaring met dit bedrijf. Hebben voor een nette prijs onze complete inboedel verhuist naar de andere kan van het land.
Kan dit bedrijf aanbevelen. Wij hebben een goede verhuizing gehad. Alles is goed verhuisd, niets verdwenen Top.
Handige dienst. Seniorenwoning verhuizing. Niet heel veel spullen, alles netjes gegaan en lekker snel.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Over Verhuisbedrijf Amsterdam Bij Verhuisbedrijf Amsterdam begrijpen we dat verhuizen een stressvolle en tijdrovende taak kan zijn. Daarom streven we ernaar om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Met jarenlange ervaring in de verhuisindustrie zijn wij trots op onze professionele en betrouwbare service. Onze diensten omvatten zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, binnen Amsterdam en daarbuiten. Of u nu naar een nieuw huis verhuist, een kantoor wilt verplaatsen of behoefte heeft aan tijdelijke opslag, wij hebben de expertise en middelen om aan al uw wensen te voldoen. Ons toegewijde team van verhuisspecialisten zorgt ervoor dat uw bezittingen veilig en efficiënt worden vervoerd. Bij Verhuisbedrijf Amsterdam staan klanttevredenheid en zorgvuldigheid centraal. We gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en moderne verhuiswagens om uw spullen in perfecte staat te houden. Daarnaast bieden we flexibele verhuispakketten aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Kies voor Verhuisbedrijf Amsterdam en ervaar een zorgeloze verhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuisavontuur. Uw vertrouwen en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.
Kontaktuppgifter
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Noord Holland, Nederländerna
- +31203695700
- contact@verhuisbedrijfamsterdam.net
- verhuisbedrijfamsterdam.net
Verhuizing verliep vlekkeloos
Goede verhuisers gehad
Goede verhuisers gehad, gaan voorzichtig om met spullen, hebben hele inboedel netjes verhuisd!
Zijn goed betaalbaar
Kan niets verkeerd over dit bedrijf…
Kan niets verkeerd over dit bedrijf zeggen. Kreeg snel een reactie op me aanvraag en alles is goed verlopen.
Verhuislift huren gaat hier heel…
Verhuislift huren gaat hier heel makkelij, ff bellen en het is zo geregeld.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, eerlijke prijs en bovenal gaan ze zeer respectvol met je spullen om.
Super fijne verhuizing
Super fijne verhuizing. Niet alles ging in de lift maar was allemaal geen punt.
Top bedrijf
Top bedrijf, alles naar onze nieuwe woning verhuisd zonder enige problemen, zeer vriendelijke verhuizers.
Goede partij om in te huren voor een…
Goede partij om in te huren voor een verhuizing. Zeer betaalbaar bedrijf.
Via dit bedrijf de verhuizing…
Via dit bedrijf de verhuizing uitbesteed. Alles is prettig verlopen. Kan dit bedrijf aanraden.
Kreeg kort na me aanvraag al een…
Kreeg kort na me aanvraag al een offerte wat het zou gaan kosten. Nette prijs toch.
Jan is een eerlijke ondernemer
Jan is een eerlijke ondernemer. Rekent normale prijzen.
Alles is prima verlopen
Alles is prima verlopen. Het verhuizen ging een stuk vlotter dan ikzelf had verwacht. Mooi!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.