Företagsinformation
- Leverantör av förnybar energi
- Leverantör av termisk energi
- Vattenreningsverk
Skrivet av företaget
Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en førende aktør inden for grøn energi og bæredygtige løsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grønne energiløsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grønt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grønne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grøn strøm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig støtte en mere bæredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandør af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine køretøjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at være effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strøm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetværket for at sikre, at der er tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning. Verdo - et grønt skridt foran - sammen
Vi vil være et grønt skridt foran - sammen
Skrivet av företaget
- Verdo's mission
- Vi driver og udvikler bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund - med udgangspunkt i varme, vand, el og teknisk infrastruktur. Nøgleordene i vores mission er bæredygtig, kunder og samfund. Det er dét og dem, vi er her for. Vi skal sørge for kritisk infrastruktur til vores kunder, og vi skal gøre det bæredygtigt til gavn for fremtidens samfund og de næste generationer.
- Verdo's vision
- I Verdo arbejder vi hver dag for mere bæredygtige løsninger, så vi kan sætte et grønt aftryk på fremtiden. Vi vil være et grønt skridt foran - sammen. Dét betyder, at vi hele tiden søger at optimere vores løsninger til endnu mere bæredygtige teknologier, uden det har en negativ konsekvens for vores kunder. Og vi ved, at vi kan rykke den grønne omstilling, når vi samarbejder. Derfor er vores vision ikke noget, vi kan opnå alene. Det skal gøres sammen.
Kontaktuppgifter
Agerskellet 7, 8920, Randers NV, Danmark
- 7010 0230
- kunde@verdo.com
- verdo.com
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
I er for dyre!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.