Ja vores mad var lidt forsinkede men de havde også meget travlt men de havde den her meget søde mederarbejde synes det var syndt mig og mine 3 venner og min storebror vi skulle vente så han gav os 1... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestilt mad der flere gange men deres levering er på seneste blevet meget langsom. Senest var der forventet levering 18:05, men maden var her først 19:15, og ikke en undskyldning eller beklagels... Se mer
Fin mad har bestilt mange gange. Levering er til tider elendigt med en chauffør der virker sur over man har bestilt. Der plejer at være 2 forskellige chauffører. Den ene (lidt ældre) er rigtig fl... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Vores mad var over en time forsinket
Vores mad var over en time forsinket, den var kold da den kom og så er pizzaerne utrolig kedelige. Gør jer selv den tjeneste at bestille andre steder fra.
Pizza Venedig er et pizzaria som laver…
Pizza Venedig er et pizzaria som laver rigtig god mad og de er gode til at levere og hvis der går lidt for lang tid bør man også tænke over at der kan være forsinkelser pga. Travlhed, hvilket nogle åbenbart glemmer alt om. De laver rigtig god mad og jeg har bestemt ikke nogen kritik til dem.
Jeg kan derfor varmt anbefale dem og hvis man tror at jeg er én som arbejder for Pizza Venedig, hvilket nogle sikkert vil tro da man har hørt det før i andre situationer, så tro om igen, jeg er bestemt en trofast kunde og vil helst sikkert få mad derfra igen.
Top 5 herfra.
Fin mad, men aldrig bestil levering...
Fin mad, men leveringen er simpelthen til grin. De var en time og 10 minutter forsinket...
De havde glemt sodavand sidst jeg…
De havde glemt sodavand sidst jeg bestilte, og det nævnte jeg så da vi bestilte denne gang. Chaufføren havde ikke set jeg havde skrevet det, og siger at han vil komme tilbage med sodavanden. Men han kom aldrig tilbage som løbet, man kontaktede mig heller ikke. Så der mistede de 1 regelmæssig kunde
Har bestilt til afhentning 2 gange…
Har bestilt til afhentning 2 gange indenfor seneste måned. Første gang stod jeg og ventede 25 min, anden gang 18 min med bilen fuld af børn. Desuden meget bløde bunde første gang. Ikke godt nok og vælger andet sted fremover
Bestilt mad der flere gange men deres…
Senest var der forventet levering 18:05, men maden var her først 19:15, og ikke en undskyldning eller beklagelse over den sene levering.
Det er sket for mange gange derfor 1 stjerne
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.