Super leuk om als man mee te komen shoppen dit weekend 😁. Koffieke, croissantje, gazetje… laat het vrouwke maar rustig shoppen 😉
Företaget har svarat
Weeral met een leuke buit thuis gekomen. Altijd hartelijk onthaald, goed geholpen met advies en telkens zo’n mooie collecties. Het enige dat ik misschien zou willen meegeven, mss toch bekijken om iets... Se mer
Företaget har svarat
Dit is echt by far mijn favoriete winkel. Super mooie collecties, regelmatig nieuwigheden, stuks voor elk budget, ook stuks die wat exclusiever zijn, voor elke gelegenheid Service is top, er wordt al... Se mer
Företaget har svarat
Favoriete winkel! Ongeveer een jaar geleden Velvet leren kennen. In die tijd is Velvet ondertussen steevast mijn favoriete winkel geworden. Altijd de moeite waard om meer dan 1u enkel te rijden naar... Se mer
Företaget har svarat
Velvet Store is a concept store and webshop based in Hoogstraten, Antwerp. We aim to inspire women with our curated selection of womenswear, shoes, jewelry and lifestyle essentials. #getinspired
106A Vrijheid, 2320 Hoogstraten, Hoogstraten, Belgien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super mooi winkel
Ruime aanbod
Al je wensen worden ingevuld

Svar från Velvetstore
Al 7 jaar vaste klant! Altijd even vriendelijk en hulpvol! Mijn favoriete winkel van de Kempen!

Svar från Velvetstore
Prachtige winkel met hele mooie stuks. Speciaal 2,5h gereden om deze winkel te komen.

Svar från Velvetstore
Zalige winkel met prachtige kleding! Eveneens een super fijn ontvangst bij het shopping weekend! Dankjewel 🥰

Ons vaste moeder-dochter uitje ☺️
Iedereen is supervriendelijk en behulpzaam.

Svar från Velvetstore
Vaste klant! Wat een top winkel! Altijd super vriendelijk, behulpzaam en heel professioneel. Een momentje om steeds naar uit te kijken. ☺️

Svar från Velvetstore
Bij velvet wordt je niet enkel vriendelijk geholpen, ze hebben er ook de mooiste collecties .

Svar från Velvetstore
Fantastische winkel, mooie collectie, vriendelijk en deskundig advies, altijd gezellig.

Svar från Velvetstore
Altijd fijn en eerlijk stijladvies in een huiselijke setting.
Me happy

Svar från Velvetstore
Vriendelijke verkoopster , altijd iets te vinden ! Gewoon top !

Svar från Velvetstore
Altijd de mooiste kledingstukken te vinden hier. Vriendelijke verkoopsters en de beste tips. Love it.

Svar från Velvetstore
Leuke collectie steeds zeer vriendelijk

Svar från Velvetstore
Hele mooie winkel met erg behulpzame en vriendelijke medewerkers! Aanrader!

Svar från Velvetstore
Een fantastische winkel met een leuke collectie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik kom nog vaak terug!

Svar från Velvetstore
Prachtige outfits gekocht bij Velvet na te zijn bijgestaan door supervriendelijke verkoopsters! Aanradertje !

Svar från Velvetstore
Velvet is absoluut mijn favoriete winkel! Sinds dag 1 zijn we grote fans van deze boetiek. Elke keer als ik binnenstap, word ik hartelijk begroet door de verkoopsters, die altijd klaarstaan om te helpen en eerlijk advies geven. Ze weten precies wat bij me past en zorgen ervoor dat ik elke keer weer met prachtige items naar huis ga. Het is dan ook geen verrassing dat ik regelmatig complimenten krijg over mijn outfits. Mensen vragen al niet eens meer waar mijn kleren vandaan komen, ze weten gewoon dat het van Velvet is! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle, unieke en kwalitatieve kleding.

Svar från Velvetstore
De keuze in de winkel is bijzonder ruim, heel kwalitatieve producten. W t de shopervaring super maakt is het mega vriendelijke personeel dat ook bijzonder goed advies verleent.
Super mooie winkel bovendien!

Svar från Velvetstore
Mooie winkel met veel keuze voor jong en oud!
Iedereen is steeds vriendelijk en wilt je graag verder helpen!

Svar från Velvetstore
Zelfs in de grote drukte van het feestweekend zijn we weer zeer vriendelijk en met veel geduld geholpen!
Een topteam dat altijd klaar staat om te helpen waar nodig! Proficiat met jullie 7 jarig bestaan!

Svar från Velvetstore
Vriendelijk personeel en super mooie outfits! Heel veel keuze ook. Soms wel lang wachten aan de paskamers.

Svar från Velvetstore
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.