Jag blev blåst, lurad. Beställde två set x 3 dyra parfymer. Fick aldrig något. Man måste polisanmäla det. Har försökt spåra dem men företaget existerar inte.
Jag blev lurad. Betalade för 2 set x 3 parfymer. Kom inget fram.
Jag blev lurad. Betalade för 2 set x 3 parfymer. Kom inget fram.
Visste väl mer eller mindre att det var för bra för att vara sant. Tänkte ändå kanske eftersom reklamen låg på googles nyhetsida o tänkte de tillåter inte sånt. Sen oxå att 560 spänn kan jag överleva utan. O ingen parfym heller men ja, dum i huvet är man.
Som sagt LURAD.. 3 olika Parafymer för 560:-
8 veckor senare kom där en liten förskrämd flaska . Lukta apa dessutom och inte ens i närheten av vad jag beställde.
Något odugligt china kopia (illa) och en flaska.beställde 3.
Har polis anmält företaget och deras sida.
Lurar
Jag har beställt 3 parfym för 560 men jag fick idag ett litet paket flaska det är inte 100 mil heller och det det går inte kontakta dem fungerar inte deras hemsida och ville säga att andra människor ska försiktigt inte köpa dessa hemsidor dem är falska Veluren Dk.
Blev lovad 3st Boss parfymer, fick en flaska av något annat som luktar illa. Köp inte från denna butik då det inte går att reklamera något
BLUFF! För bra för att vara sant, absolut. Fick upp reklam " köp 3 parfympaket 100 ml/st för 560 kr. Gäller endast idag" korkad gick jag på det och beställde 2 olika paket den 10/2 och betalade. Fick ett bekräftelsemail och spårningsnummer som inte fungerade. 1/3 Fick jag ett mail att en leverans blivit bokad till mig från early bird och att det förväntades anlända 14/3. Men inget kom. 2 mail senare till supporten Fick jag mail att mina försök att nå dom inte fungerat. Då inser jag att hemsidan, som såg proffsig och seriöst ut låg nere och misstänker att jag blivit lurad. Hamnar här på trustpilot och ser att många gått på detta blufföretag. Skulle ta 2-5 dagar att få hem och tyckte jag var ute i god tid för att få hem födelsedagspresenterna. SCAM FÖRETAG SOM POLISANMÄLTS
Dum som jag var gick jag på att de sålde 3 parfymer (100ml var) för ca 500 spänn. Beställde 6 st innan jag kollade upp företaget, sen var det kört. Efter mer än en månad (på hemsidan stod leveranstid 3-5 dagar) kom där ett fjuttigt paket med två flaskor av något heeelt annat, där det mesta på förpackningen är på kinesiska.
Hemsidan man beställde från finns inte längre. så det är väl bara att säga well played till dem och ta lärdom.
Köpt, betalt för 6 st flaskor påstås det. Hemsidan verkar legit vid första anblick. Vid närmre titt fejk, ingenstans att ta kontakt osv, omdömen visas 35 214 och antalet ändras ej, vore det legit skulle detta antal ändras dag till dag.
Stor bedragare. Akta do not send your money dem säljer ingenting de är bedragare.
Har betalt för tre parfymer som skulle levereras inom 3 - 5 dagar och fick en parfym av okänd märke efter 20 dagar. Har krävt pengar tillbaka men ingen svar.
En stor bedrägeri företag.
Låter det för bra för vara sant så är det bluff!!
Det ett bluff företag! Inga kontakt uppgifter, ingen kundservice! Jag har handlat hos de och betalat för mer än en vecka sedan och har fortfarande inte något, och jag har försökt att tar kontakt med de på alla möjliga sätt men tyvärr det gick inte för det finns inga riktiga uppgifter om de så handlar inte det bedrägerier!