Har handlet hos Velogrej et par gange og det er fremragende hver gang. Lynhurtig levering, super service og produkter i god kvalitet. Havde nogle spørgsmål om en wattmåler og Martin fra velogrej var... Se mer
Det här tycker kunderna
Havde præcis det power-meter jeg søgte til samme pris som konkurrenterne. Forskellen var bare, at Velogrej også havde det værktøj på lager som skulle bruges til power-meteret! Bestiller ca. kl. 19... Se mer
Företaget har svarat
Jeg købte 2 latex slanger til min racer hos Velogrej.dk. Velogrej var de eneste som havde den vare jeg eftersøgte på lager. Selvom firmaet er relativt nyt, gik hele oplevelsen som smurt! Jeg fik mine... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi sælger tilbehør til racercykler til priser der ikke sprænger budgettet.
Kontaktuppgifter
Byagervænget 1B, 8330, Beder, Danmark
- martin@velogrej.dk
- velogrej.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkelig god oplevelse at handle der
Havde nogle spørgsmål om en wattmåler og Martin fra velogrej var hurtig og hjælpsom til at svarer på mails.
Kan varmt anbefale at handle der.
Lav pris, hurtig levering
Laveste pris kombineret med hurtig og endda personlig levering. Fuldstændigt uovertruffen i disse Temu-tider.

Svar från Velogrej
Super hurtig levering og skarp pris
Super hurtig levering, skarp pris og et produkt der holder hvad det lover – hvad mere kan man bede om? Klart anbefalelsesværdigt!

Svar från Velogrej
Velogrej får mine bedste anbefalinger
Velogrej får mine bedste anbefalinger - super service, hurtige svar og stor ærlighed i dialogen med mig som kunde 🙏🏻

Svar från Velogrej
God pris og hurtig levering!
Bestiller ca. kl. 19 - får besked samme aften om at det er pakket og klar til afsendelse. Bliver leveret 2 dage efter. Alt i orden. Godt pakket ind og præcis hvad jeg havde bestilt.
5 stjerner herfra!

Svar från Velogrej
Verdens bedste service og nem at få fat…
Verdens bedste service og nem at få fat på🙂👍 incl. super hurtig levering. Kan varm anbefales at handle her.

Svar från Velogrej
Hurtig svar på spørgsmål på mail og…
Hurtig svar på spørgsmål på mail og hurtig levering af varen jeg havde spørgsmål til ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Velogrej
Super kommunikation og god vejledning.
Martin hjalp hele vejen med god kommunikation og løfte om at betale returfragten, hvis kranksættet ikke kunne passe netop min cykel. Vi skrev flere mails frem og tilbage, og det var tydeligt at mærke at Martin stod bag det produkt han forhandler. Super fin købsoplevelse.

Svar från Velogrej
Ejeren brugte meget tid på at hjælpe…
Ejeren brugte meget tid på at hjælpe mig med at vælge den rigtige krank via mail og min oplevelse med at handle hos velogrej var udelukkende positiv. Jeg kan kun anbefale denne side.

Svar från Velogrej
Billige priser og hurtig levering
Billige priser og hurtig levering, så er der ikke noget at klage over. 👍

God service 🚴🏼💨
Bestilte en wattmåler lørdag 17:45, lørdag 18:09 var den pakket og klar til afsendelse og modtaget tirsdag.
Lynhurtig service 🚴🏼💨 Til en fornuftig pris 💸
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der 👌🏼

Hurtig og god service
Super hurtig og god service - kan varmt anbefales!

Svar från Velogrej
Service ud over det sædvanlige.
Der var lidt problemer med GLS, men Martin leverede det personligt, samme dag, da jeg skulle bruge varen til ferien. Super god service. 😊👍

Svar från Velogrej
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering. Nemt at komme i kontakt med Velogrej.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.