Vellingebilbolag Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Enklare, ärligare och trevligare finns inte tror jag. Har nu köpt 3-4 bilar av Vellinge Bilbolag dom senaste åren. ALLTID lika nöjd. Kan bara helhjärtat rekommendera.

Ett gott och positivt första intryck när vi kom dit som bara blev bättre efter kontakt med Carl Malm. Tack för vänligt bemötande och god service. Vi uppskattade dina snabba återkopplingar och åtgä... Se mer

Köpte en Volvo V70 av Vellinge bilbolag som jag är mycket nöjd med. Efter ca 4 månader upptäckte min hustru att ACn inte fungerade som den skulle. Samma dag som jag rapporterade felet fick jag... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag köpte en husvagn via annons på …

Jag köpte en husvagn via annons på Blocket. Eftersom jag bor i Stockholm och Vellinge Bilbolag ligger i Skåne, så var det inte möjligt att åka och titta på vagnen hur som helst. Men det gick väldigt bra att göra affär ändå. De var vänliga och tillmötesgående i mail och telefon - och var än vänligare och mer service minded när vi träffades. Sådant är viktigt när det handlar om stora pengar. Jag rekommenderar!

4 januari 2018

Rakt på sak och flitiga säljare!

Gjorde snabb och smidig affär med bilhandlarna. Otroligt kundorienterad personal. Tog beslut om köp under en helg sent på kvällen och ändå bemödades de att svara. Sen blev affären smidigt ordnad i samband med affärsresa till Kastrup så mötte de upp med bilen och provkörning arrangerades direkt återigen sen eftermiddag/kväll utför vanlig arbetstid.
Riktigt bra! Slapp även det vanliga bilsäljar tjafset utan det var rak på sak. Sånt gillar jag!

29 mars 2017

Enkelt och smidigt

Köpte en Volvo V70 av Vellinge bilbolag som jag är mycket nöjd med.

Efter ca 4 månader upptäckte min hustru att ACn inte fungerade som den skulle. Samma dag som jag rapporterade felet fick jag en tid hos verkstaden, dagen efter var bilen klar att hämtas.

Har aldrig tidigare varit med om att en bilhandlare avhjälper ett fel på så kort varsel samt smidigt vis.

Rekommenderas!

13 februari 2017

Så himla besviken!

Jag bor i Stockholm och mailade intresse på en bil sent en kväll (cirka 22.30). Fick omgående ett SMS att de fått mitt mail och erbjudande om att ringa upp. Jag skrev att han gärna fick ringa mig omgående eller i morgon. Säljaren ringde upp mig direkt. Jag var mäkta imponerad över snabb respons och mycket trevligt bemötande. Han erbjöd sig till och med att hämta mig vid flygplatsen eller tågstationen! Jag meddelade att jag var mycket intresserad och vi började tala om bilen och när jag kan komma ner och hämta den. Jag mailade förslag på flygtider dagen därpå vilka accepterades av honom.

Jag önskade prata med min man och sova på saken. Säljaren sa att det var ok och vi bestämde att jag skulle återkomma dagen därpå. På morgonen (cirka kl 9) på tunnelbanan messar jag att "jag hör av mig strax" och får till svar att säljaren önskar att jag ska ringa mellan klockan 11-12. När jag ringde klockan 11 var säljaren upptagen med en annan kund. Han var mycket trevlig och undrade hur det kändes idag och jag sa att det kändes jättebra. Han lovade att återkomma till mig "snart".

En dryg halvtimme senare ringer säljaren upp, ursäktar sig och meddelar mig att bilen är såld av hans kollega under förmiddagen. När han hör min ilska bubbla lovar han att kolla upp om den redan har "gått iväg" och sedan ringa tillbaka till mig. När jag ingenting hör på en halvtimme ringer jag honom och han ber att få återkomma om tio minuter då han fortfarande är upptagen med en annan kund.

Efter cirka en timme meddelar han att bilen såldes 9.30 på förmiddagen och att han inte kan göra någonting åt det men lovar att ersätta min flygbiljett. Han säger också att jag borde ha betalt handpenning på bilen om jag var tillräckligt intresserad. Då hade det ju varit bra om han hade upplyst mig om det under våra tidigare samtal kan man tycka. Han påstår att han informerat om det men att han inte kommer ihåg om han gjorde det på kvällen eller på morgonen... Skitsnack!

Säljaren meddelar också att sådant här kan hända då de har många bilar ute till försäljning. Jag ifrågasätter starkt kommunikationsförmågan mellan säljarna. Han svarar bara att den inte var så bra denna gång.

Otroligt oprofessionellt agerande!
Jag rekommenderar absolut INTE Vellinge Bilbolag AB.

5 januari 2017
Logotyp för Vellingebilbolag

Svar från Vellingebilbolag

Hej Anna!

Vi erbjöd oss att reservera bilen i ditt namn, kravet för en sådan reservation är att överföra en symbolisk handpenning. Då du ej kunde bestämma dig bad du om att få återkomma. När du ringer morgonen därpå har bilen blivit såld till en drop-in kund, vi kan aldrig neka en kund att köpa en bil ifall vi ej mottagit handpenning från en annan köpare.

Vi känner däremot att situationen inte var optimal, vi erbjöd oss därför att ersätta dina flygbiljetter. Det är nu 3 månader sedan vi bad om kvittokopior på biljetterna, till dags dato har du inte återkopplat. Vi väntar på ditt mail och står till vårt ord om att ersätta dina flygbiljetter.

MVH
Vellinge Bilbolag AB

Bra bemötande

Jag köpte bil bil av ADRIAN på Vellinge bilbolag AB och bilen var i det skick som var utlovat. En mkt proffesionell säljare som kan sin sak.
Jag är mer än nöjd, bilen startade inte en dag och utan problem kunde jag kontakta verkstad som kan avhjälpa detta fel. Jag är så otroligt nöjd och glad över detta trevliga bemötande att få den hjälp man verkligen behöver.
Rekommenderar denna bilhandlare.
Kommer lätt köpa bil av er igen ☺️

21 november 2016

Bästa oberoende bilfirman i Sydvästra Skåne

Efter två bilköp hos dem så kan jag intyga att de står för sitt ord om garanti och gör snabba åtgärder om något går fel! Den verkstad som de samarbetar med är dessutom lätt att ha att göra med och det blir ett bra och proffsigt utfört resultat. Kommer återkomma fler gånger!

27 juli 2016

Vilken naturbegåvad bilsäljare

Köpte en Tiguan och hämtade den för 2 dagar sedan.
Måste med detta beröma den otroligt trevliga o professionella o tillmötesgående ADRIAN (ung kille) utan honom hade dom varit en stor resurs fattigare. Tyvärr hade dom en annan säljare som jag blev bara irriterad på, ville stressa fram beslut och klampade bara in på Adrians kontor och avbröt oss hela tiden med diverse saker, oprofessionellt!
Men i rent allmänt kan jag varmt rekommendera denna bilhandlare.
Det blev en win-win affär även denna gång, kan verkligen tänka mig återkomma.

13 december 2015

Seriös och ärlig bilhandlare

Mycket trevliga, seriösa och okomplicerade. Allt stämde överens med annonsen och de var ärliga och berättade alla detaljer även om det var något litet fel som behövde åtgärdas. Klart bättre än de två andra bilhandlarna vi besökte vid detta tillfälle. Rekommenderas varmt!

25 augusti 2015

Personlig service

Köpte en Minicooper som jag är mkt nöjd med!
Vellingebilbolag bjöd på Gratis test hos Förenade bil. Söndrig torkarmotor som bytandes ut inom 24 h!
Snabb service ! Rekommenderade detta till god vän som köpte BMW 320d
Rekommenderar starkt

25 augusti 2015

Mycket bra service!

Köpte en BMW 320i där, och jag är jätte nöjd!
Mycket bra service. Bilen jag köpte gick sedan tackluckan sönder på. Jag ringde, och de tog in bilen direkt, 2 dagar senare fick jag tillbaka bilen.

14 mars 2015

Mycket oseriös!

Vi hade bestämt tid för att titta på en bil för andre gången. När vi ringer dagen innan för att bekräfta tiden, kan han plötsligt inte. Efter mycket om och men får vi till det dagen efter igen. Vi avtaler att vi ringer när vi är på väg. När vi väl gör så, nej dör har dom plötsligt såld bilen på morgonen utan att höre av sig till oss.

Otroligt oprofessionellt och kan absolut inte rekommendera Vellinge Bilbolag AB.

18 januari 2015
Logotyp för Vellingebilbolag

Svar från Vellingebilbolag

Hej Mads!

Den enda gången vi reserverar en bil är när vi mottagit en delbetalning/handpenning.

Vi beklagar att vi inte kunde finna en tid som passade oss båda.

MVH
Vellinge Bilbolag AB

Visa omdömen på alla språk. (34 omdömen)