POOR QUALITY, NO REFUND! Beware when ordering from this company as the products are extremely poor quality and when you request a return and refund they will only offer to replace the item with yet... Se mer

Ik begrijp er niets van. Ten eerste zeer lang op bestelling gewacht. Niet een duidelijke mail wat betreft leveren aan huis. Nu lijkt ook nog dat ik een schijf heb ontvangen, waarde 9 euro, zonder d... Se mer

Slechte ervaring Velanora, (lijkt dropshipper) Dit bedrijf zegt dat ze uit voorraad leveren maar wacht nu al 5 dagen op verzend melding. Op verzoek het geheel te annuleren ( ben binnen 14 dagen) kri... Se mer

Jedno wielkie oszustwo. Kupiłam buty z prawdziwej skóry. Promocja. Żadna skóra, zwykły materiał za dużo pieniędzy. Niestety nie mogę zwrócić ponieważ nie przysyłają zwrotnego stikera. Jestem bardzo zł... Se mer

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

POOR QUALITY

POOR QUALITY, NO REFUND!
Beware when ordering from this company as the products are extremely poor quality and when you request a return and refund they will only offer to replace the item with yet more poor quality products.
All designed to keep your hard earned cash.

3 april 2026

Refusing to help

I accidentally ordered the same pair of shoes, as soon as I realised my mystake I emailed them to ask for a refund. However, they are refusing to help, making me wait for the product to arrive and send it straight back. What a waste of time and money. After reading other rewievs I can see that I am not the only one having issues with this company and their products.

19 mars 2026

Chinesisches Billigprodukt

Es wurde ein Wecker in Holzoptik gekauft, die Einstellung der Weckfunktion funktionierte nicht, die Handhabung war miserabel.
Die Retoure sollte an eine chinesische Adresse zum Selbstkostenpreis zurückgesendet werden.
Ich kann diese Firma nicht empfehlen.

30 januari 2026

I bought..

I bought a few things as gifts and everything looked nice enough to give without repackaging. The materials felt good and the finishing details were clean. Even my sister, who is super picky, asked where I ordered from.

4 januari 2026

Falso cachemire?

Compro una maglia da donna in cachemire celeste. Ordinata il 12 dicembre non arrivata il 24 dicembre. Dopo 4 giorni faccio intervenire Paypal e la maglia arriva con

ulteriore ritardo il 31. La maglia non ha ETICHETTE né la taglia, né di che materiale è fatta,né come si lava. La lana? È pruriginosa. Sarà sintetica?

31 december 2025

Arnarqueur

Ils sont des voleurs
Ils vous font croire que livreur a déposé le colis mais ce n est pas vrai.
J ai pris un robot de 49€99, je n ai rien reçu,
Vous envoyer un mail sans réponse.
Mesdames et Messieurs
Ne commander pas sur ce site c est vraiment vraiment des arnarqueur.
Vraiment.
J ai commandé le 12/12/2025, ils disent que c'est livré le 16/12/2025 en plus a 22h du soir et ce n est pas vrai.
Des voleurs des fraudeurs et menteur.
Je commander pas sur ce site, Arnaque avec un grand A.
Je vous ai averti .
Ce site est malin, cela me fait penser aux gens qu ils arnaquent les gens les bandes organisées

12 december 2025

AVOID! 1 star because 0 is not possible

1 star because 0 is not possible. It's a Scam! The clothes are of the worst cheap quality. I am repeatedly, almost daily demanding a return label since a month with them ignoring me or offering a refund of 15% which is not even worth the bags the clothes are in.

6 november 2025

Maanden geleden een joggingpak besteld…

Maanden geleden een joggingpak besteld omdat ik van een andere bestelling me geld niet terug kreeg.
Je kan hier retourneren ma dan moet je heel veel kosten betalen.
Dus gaven ze als optie dat ik het geld te goed kreeg voor iets anders te bestellen.
Wat denk je?
Maanden later nog steeds me pakket niet binnen.
Dit is zoooooon flut bedrijf!

17 april 2025

Velanora.nl Oplichterij!

Ik heb een jas besteld en op tijd ontvangen. De kleur heeft niets te maken met de foto of de kleurnaam. Retourneren is niet mogelijk. Het telefoonnummer is niet in gebruik, niemand reageert op e-mails en berichten. Pure geld verspilling! Op letten - oplichterij!

22 augusti 2025

DO NOT ORDER ON VELANORA!!

Ik bestelde een witte broek:
- bestelling duurde lang maar is wel aangekomen.
- broek veel te kort
- heel doorzichtig en nog een serieus kleurverschil tussen de band thv de riem en de broek zelf.

Ik wil het retourneren, op de website staat, stuur ons een mail voor een retourbon. E-mail adres is buiten gebruik en mail wordt niet afgeleverd.
Telefoonnummer buiten gebruik.

Geld kwijt €44