God modtagelse, men manglende kemi i konsultationen. "Vi havde en blandet oplevelse hos Vejen Dyrehospital. Modtagelsen i receptionen var fantastisk – de var smilende og tog sig tid til at hil... Se mer
Företaget har svarat
Årsagen til at vi bruger Vejen dyrehospital er, at de har en afdeling i Lunderskov. Det er nemt for os, der ikke bor så langt væk fra Lunderskov. Hovedårsagen til at vi bruger Vejen dyrehos... Se mer
Företaget har svarat
Meget behagelig dyrlæge, der forklarede hele vejen igennem hvad der ville ske og hvad hun ville gøre, som det næste. Vi fik lov til, at bruge al den tid vi ville inde i konsultationsrummet inden vi gi... Se mer
Företaget har svarat
På Vejen Dyrehospital ønsker vi at give dig og andre kæledyrsejere fuld tryghed og kompetent rådgivning. Dette gælder dit kæledyrs sundhed, pleje og ernæring generelt og i særlig grad, når det kommer til behandling af akutte eller kroniske sygdomme. En god behandling drejer sig ikke alene om dyret, men om at informere og sikre, at forløbet bliver optimalt før, under og efter problemet er opstået. Her er en tæt kontakt til dyrets ejer afgørende og med til at skabe en hurtigere raskmelding. Vi udfører en bred vifte af undersøgelser på vore klinikker (Vejen og Lunderskov) og foretager standard- og specialoperationer. Vi har samarbejdsaftaler med flere henvisnings dyrehospitaler, når der er brug for særlige kompetencer. På Vejen Dyrehospital beskæftiger vi os også med heste i en udekørende praksis, hvor vi kommer ud til dig og dine heste. På Vejen Dyrehospital ønsker vi at være det nærliggende valg for dig og dit kæledyr. På Vejen Dyrehospital kan du købe kvalitetsfoder fra både HPM Virbac, Royal Canin, Acana, Orijen og Vetpro. Kom ned og få en snak med vores sygeplejersker om de forskellige varianter og få råd og vejledning om fodring, aktivering og andet.
Østergade 12, 6600, Vejen, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Både min hund og jeg blev (også denne gang) mødt med stor faglighed og venlighed.
Ved køb af foder fik jeg fine og uddybende oplysninger om foder til min hund.

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Danmarks mest omsorgsfulde dyrlæge - både for dyr og ejer ❤️

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Vejen dyrehospital har dygtige og sympatiske dyrlæger. Det oplevede vi ved vores første hund, Bella. Jeg har været så tilfreds med dem, at jeg gerne kører til Vejen Dyrehospital med min Bichon Havanais hvalp, Luna :)

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Fin service, kompetent og venligt personale

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Altid proff vejledning om mine dyrs sundhed og altid med et godt humør er kommet gennem mange år og håber det bliver til mange år mere🌞

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Vi er kommet her i næsten 3 år og kører gerne til Lunderskov til Henning som er en fantastisk dyrlæge som begge vores buldere elsker at komme ud til ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Aldrig mindre end fantastisk hver gang vi er der❤️❤️❤️ Tusind ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra ❤️

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Vi er virkelig taknemmelige for den omsorgsfulde behandling, vi altid får, når vi kommer forbi. Vi har fulgt dem med begge vores hunde i over 15 år.

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
har aldrig haft beder dyrelæge jeg har ikke fortrydt jeg skifte dyrelæge

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Altid rimeligt nemt at få en tid.
Konkurrencedygtige priser.

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Fagligt dygtigt og altid venlig og imødekommende fra klinikassistenter til dyrlæger

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Bardzo dobry kontakt, szybki termin wizyty, kontakt w języku angielskim na duży plus. Profesjonalne podejście do naszego pieska. Trafna diagnoza i leczenie.

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Altid en fantastisk og tryg oplevelse.

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Fra man ringer og til man har besøgt dem var det det meget positiv oplevelse

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
God modtagelse, men manglende kemi i konsultationen.
"Vi havde en blandet oplevelse hos Vejen Dyrehospital. Modtagelsen i receptionen var fantastisk – de var smilende og tog sig tid til at hilse på vores hund, hvilket gav en tryg start.
Desværre ændrede stemningen sig, da vi kom ind til dyrlægen. Han virkede desværre noget kold og hilste slet ikke på hunden i dens øjenhøjde. Det resulterede i, at vores hund blev utryg og knurrede, da den ikke fik lov til at se dyrlægen an først. Det var ærgerligt at læse i journalen bagefter, at hunden blev beskrevet som 'reserveret', når det i vores øjne skyldtes den manglende kontakt fra dyrlægens side. Vi savnede lidt mere forståelse for hundens signaler."

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Vejen Dyrehospital er dygtige, venlige og anbefalelsesværdige

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Altid en god oplevelse med venlighed og faglighed.

Svar från Vejen Dyrehospital - Dyrlæge i region Syddanmark
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.