Veghelsebandencentrale Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Top service

Via mp hier terecht gekomen.
A-merk banden met zeer ruim profiel voor een nette prijs.
Vriendelijke mensen, bakkie koffie tijdens het wachten, en vooral goede service.
Wielnaafjes hadden wat roest en om trillingen te voorkomen hebben ze gelijk de naafjes weer roestvrij gemaakt (kleine vergoeding).
Ik moet er 40 min. voor rijden maar kom hier zeker weer terug.

Gr Taxi Ries

16 september 2026

Fijn bedrijf.

Op marktplaats banden gevonden voor mijn auto jij Veghelse Banden Centrale. Gebeld of deze er nog waren en kon volgens bedrijf direct langskomen. Vriendelijk ontvangen en banden werden gelijk gemonteerd. Vakkundig en Professioneel .Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed geholpen wil worden tegen voordelige prijzen.

9 september 2026

De service is heel goed!

De service is heel goed!

Ik heb op korte termijn twee keer in een noodsituatie moeten bellen: één keer vanwege een lekke band en één keer omdat mijn accu niet meer werkte. Beide keren werd ik direct geholpen. Bovendien zijn de prijzen erg netjes en goedkoper dan bij veel andere autogarages.

Aardige en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!

17 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zonder afspraak maar na eerdere mails klaar terwijl u wacht…

Zonder afspraak maar na eerdere mails via marktplaats( waar de prijs van 4 hi-fly banden
werd vastgesteld/ haalde ik van ver die banden met de vraag of er tijd was om ze om vier meegebrachte velgen te zetten dat bleek te kunnen en zelfs wielen wissel maar uit veiligheid (geen centreerringen) werd dat laatste niet gedaan goeie service hoor op woensdag middag 24 dec.

24 december 2025

2e-hands winterbanden

Set 2e-hands winterbanden vooraf gereserveerd. Banden bleken precies zoals omschreven. Ze zijn keurig gemonteerd, voor een uitstekende prijs. Prima service.

8 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lekke band op zaterdag

Op zaterdagmiddag reed ik mijn runflat band lek en toen heb ik contact opgenomen met de Veghelse bandencentrale. in eerste instantie namen ze niet niet op maar ik werd heel kort daarna terug gebeld. Ik kon gelijk langs komen en de band werd vakkundig met een parapluutje gerepareerd. Top service!!

13 september 2025

Top service

Het is vrijdag middag 17.15 en je staat met een lekke band stil wie bel je dan. Ik kwam tot de ontdekking dat geen een bedrijf je ter plekke wil helpen totdat ik de Vbc belde ze kwamen gelijk ter plaatse en monteerde een nieuwe band voor een schappelijke prijs. Top service

15 augusti 2025

De beste en eerlijkste

Ik kwam hier nadat ik een slechte ervaring had gehad bij Profile Veghel. Ik voelde me zo opgelicht dat ik op aanraden van familie hier om hulp ben gaan vragen.

En ik kan je zeggen, ik ben echt een nieuwe vaste klant van Veghelse Banden Centale!
Profile zei dat mijn APK was afgekeurd omdat er echt een nieuwe koplamp unit voor 240 euro in moest.
Ten eerste was niet eens verteld of het ging om links of rechts, naar mijn mening waren ze beide dof, toen ik aangaf dat een goeie schuurbeurt genoeg zou zijn, zei ze dat dat niet kon, er moest echt een nieuwe unit in.

Ik weet niet wie daarin trapt maar ik heb mijn auto opgehaald en Veghelse Banden Centrale heeft voor een prachtige prijs beide koplampen helderder dan ooit gekregen! En ik hield hierdoor genoeg geld over om de andere afkeurpunten hier te laten repareren.

Waar ik voor 2 nieuwe banden bij Profile 260 euro zou moeten betalen, en niet eens direct terecht kon. Kreeg ik voor een zeer schappelijke prijs een set van 4 nieuwe banden bij VBC, dezelfde dag nog geregeld.
De APK herkeuring er ook gelijk achteraan meegepakt en met een mega dikke glimlach naar huis gegaan.

DUS;
Ben je er ook klaar mee dat je steeds onnodige reparaties aangesmeerd krijgt waarvan je eigenlijk weet dat het ook goedkoper en/of anders kan?
Stop dan met die onzin en ga gewoon naar Veghelse Banden Centrale. Want als je eenmaal hier bent geweest, wil je echt nooit meer anders!

22 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.