Stichting VE-Tours Omdömen 198

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net terug van de Normandië tour. Ik was er al vaker geweest maar nu dus met de bus onder leiding van gids Danny & Stephanie. Dit is een totaal andere ervaring. Alles is keurig geregeld en indien nodig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De reis naar Normandië, van 3 tot en met 7 juni 2026, begon al goed. In een luxe touringcar, comfortabel en ruim, reden we richting Frankrijk terwijl er onderweg uitgebreid werd verteld over... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Danny en Stephenie jullie hebben een geweldige reis voor ons en onze reisgenoten georganiseerd naar normandie alles tot in de puntjes geregeld, top gedaan, heel veel dank voor alle tijd die julli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zojuist thuis gekomen van een waanzinnig mooie trip: Luxemburg Patton Trail. Alles was tot in de puntjes geregeld en het team, Stephanie en Danny, hadden het perfect gepland. De Krasbus werd bestuu... Se mer

Företaget har svarat

4. Arrangör av sightseeingturer
  5. Resebyrå

Om Stichting VE-Tours

Skrivet av företaget

VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa.

VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945*

VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden

Discover….

Learn….

Remember!

onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders.

Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.

Vrijheid lijkt soms zo vanzelf sprekend, maar dat is het niet. daar is jaren gelden heftig voor gestreden en een grote prijs voor betaald. Wij willen tijdens de reizen onze missie over brengen.

Ontdek de indrukwekkende locaties Discover,

kijk en luister naar wat zich allemaal heeft afgespeeld Learn,

en zorg samen met ons dat wij dit nooit vergeten Remember.

Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de verhalen van onze bevrijders van generatie op generatie doorverteld blijven worden. Heeft u interesse gekregen in een van onze reizen.

U kunt bij ons terecht voor georganiseerde busreizen. Maar ook voor kleine en grote groepen privé reizen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wederom een reis met VE-yours gemaakt…

Wederom een reis met VE-yours gemaakt ditmaal de Auchwitz tour
Zowel Danny en Stephanie zijn op elkaar ingespeeld.
Passie voor hetgeen zij doen, alles tot in de puntjes verzorgd
Absoluut een aanrader
Soms zou ik alleen willen dat we meer de tijd hadden om musea's te bezoeken
Maar begrijp ook dat de planning qua openingstijden e.d. dit soms lastig maakt
Verder een dikke 10
Arie

7 november 2025

Herdenkingsreis Auschwitz

We hebben een mooie herdenkingsreis mogen maken met VE-Tours richting o.a. Auschwitz. Het was zoals altijd goed geregeld en we kijken terug op een fijne week waarin we veel hebben gezien en hebben geleerd.

1 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles tot in de puntjes verzorgd

Alles tot in de puntjes verzorgd. Een gids die echt net Wikipedia is en een ander die super op alles weet in te spelen. Top team en de gekozen locaties en opbouw is heel fijn.

10 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor het eerst mee geweest.

Voor het eerst mee geweest op tour door Amsterdam samen met Denny en Stephanie. We hadden een leuke groep. Veel informatie en op plekken geweest. Ook was de lunch voortreffelijk. Goed gedaan beiden. zeker een aanrader.

18 oktober 2025

Vrienden uit Rijnsburg

Net terug van de Normandie- reis met VE-Tours .Deze reis met acht vrienden gemaakt en ondanks de beladenheid af en toe toch heel veel plezier gehad en genoten van de reis die fantastisch georganiseerd was. Danny en Stefanie hebben heel veel kennis van de plekken waar we zijn geweest en hebben alles met veel enthousiasme verteld. Heel indrukwekkend. Ook alles eromheen tot in de puntjes verzorgd en daarbij was niets te veel voor hen. VE-Tours is een aanrader en we hopen in de toekomst zeker nog een voor VE-Tours te kiezen.
Namens de hele groep
Cees de Mooij

11 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Benieuwd naar reviews over de Ardennentours

Ik ben onder de indruk van de reviews mbt de vele tours van VE-tours Zou het ook fijn vinden en kan ze niet vinden hoe de ervaringen mbt de Ardennentours zijn geweest van bijv. 2023 of 2024

23 oktober 2025
Logotyp för Stichting VE-Tours

Svar från Stichting VE-Tours

Geachte heer Olthof,

Bedankt voor uw bericht. De reviewpagina op Trustpilot is bedoeld voor het delen van ervaringen met onze tours, niet voor het stellen van vragen of het aanvragen van informatie.

Ons vrijwilligersteam van VE-Tours heeft op 21 oktober al gereageerd op uw contactformulieraanvraag met betrekking tot de tour over het Ardennenoffensief. Controleer alstublieft ook uw map met ongewenste e-mail (spam/reclame), mocht u onze reactie nog niet hebben gezien.

We willen u vriendelijk vragen om te overwegen uw beoordeling aan te passen. Een 1-ster review kan een organisatie onterecht schaden, zeker wanneer er (nog) geen ervaring met de tour zelf heeft plaatsgevonden. Uw feedback is uiteraard altijd welkom via ons contactformulier of per e-mail.

Het VE-Tours vrijwilligersteam

AMSTERDAM

Het was mijn eerste keer met jullie. En wauw, wat een geweldige ervaring. Het Anne Frank huis, Holocaust museum, weeshuis, schouwburg, teveel om op te noemen.
De namen van de families langs de kade, jullie deskundige verhalen. Best veel bijgeleerd, wat ik nog niet wist. Mijn hele wezen wilt meer. Dank jullie wel!
Elly Klaver

18 oktober 2025

Normandie 2025

We zijn net terug van onze Normandie reis.
Het was een indrukwekkende ervaring.
Deze reis was de 2e die we met VE-TOURS maakten, het is zeker niet de laatste.
Het team van VE maakt van de reis een vakantie.
Ondanks dat het een beladen reis is, hebben we ook veel plezier gehad, daar is zeker ruimte voor.

11 oktober 2025

Van forten tot kampen

Net weer terug van een reis met ve tours. Van forten tot kampen.

Een zeer leerzame reis! We hebben verschillende forten en kampen in en rond Antwerpen bezocht betreffende ww2 waarbij we werden rondgeleid door enthousiaste gidsen.

Ook werden we rondgeleid door diamantenbuurt met een bezoek aan de synagoge en dit bezoek werd afgesloten met een koosjer diner.

Dit alles in een zeer prettige en open positieve sfeer, dit in tegenstelling tot het nieuws van tegenwoordig.

Deze reis al ik niet vergeten in positieve zin en zou goed zijn voor iedereen!

18 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Interessante en goed verzorgde tour

Tijdens deze tour veel geleerd, vele plaatsen bezocht, allemaal even interessant en indrukwekkend. Er was ook ruimte voor gezelligheid onderweg en tijdens de prima verzorgde lunch. Tussendoor kregen we regelmatig iets lekkers aangeboden. Naar mijn idee werd er ook prima rekening gehouden met ieders tempo. Ook de communicatie vooraf was duidelijk. Ik raad dit absoluut aan en ga zeker nog een keer een tour boeken!

12 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

VE-Tours doet wat ze beloven

VE-Tours doet wat ze beloven: Het verhaal blijven vertellen zodat het gehoord blijft worden.
Ook in Berlijn was de gids Danny weer op en top en Stephanie schitterde weer in haar rol.
Blijf dit alsjeblieft doen!

7 maj 2025

Onder de indruk

Onder de indruk van de kwaliteit van de organisatie, de intensiteit en invulling van de reis, de verzorging en de grote betrokkenheid en alertheid van de reisleiders.

8 maj 2025

Berlijn tour

Ik ben eerder met hun een dag tour mee geweest de Market Garden tour wat ook zeker een aanrader is, al was het maar om het te proeven met hoeveel passie het verhaal wordt verteld.
Maar voor de reis naar Berlijn was zeer indruk wekkend mede door de kennis en enthousiasme van de 2 reis begeleiders. Het is geen stampwerk. Je krijgt genoeg tijd om het te verwerken, het zijn wel indrukken die op doet. De bus is prima. Je komt niet gebroken aan.
Alleen een puntje wat ik persoonlijk jammer vind is, wat buiten VE-tours schuld overigens, dat de trip naar het Tempelhof niet door kon gaan.
Des al niet te min het was een reis die bij blijft en zonder de VE-Tours is zo’n reis niet te doen is.
Ik kijk in ieder geval uit naar mijn volgende reis in oktober.

9 april 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Memorabele reis 80 jaar na de bevrijding

Voor het eerst mee met een reis georganiseerd door Stichting VE-tours. In dit geval de herdenkingsreis naar Berlijn.
Op 9 april ingestapt op Lunetten met in het achterhoofd wat gaan we meemaken. Reeds bij andere organisaties reizen gemaakt met WOII als onderwerp maar nooit met deze achtergrond. Herdenken en gedenken.
Na vijf dagen intensief bezoeken van diverse mooie maar soms ook, diep tot de ziel doordringende mindere locaties, een mooie reis gehad.
Goed georganiseerd, een goed centraal gelegen hotel en goede reisleiding door Danny en Stephanie. Enthousiast en gedreven. Over het geheel genomen een fijne reis maar een paar puntjes zijn toch wel voor verbetering vatbaar.
Als een item uitvalt, in ons geval Tempelhof, zou het prettig zijn dit vooraf te melden. Ik heb begrepen dat de organisatie daar niets aan kon doen maar meld dat dan gewoon vooraf.
Het zou fijn zijn als er tijdens de bezoeken aan gebouwen zoals b.v. Reichstag tevens een bezoek binnen mogelijk zou zijn met daarbij b.v. het verhaal van de brandstichting van Marinus vd Lubbe.
Zo ook bij het bezoek aan het Olympisch Stadion. Het verhaal hiervan aan de vooravond van de opkomst van het Nationaal Socialisme ligt in het stadion en niet aan de buitenkant. Had het graag van binnen gezien.
De bezoeken aan de werk/concentratiekampen hebben diepe indruk achtergelaten en het was goed dat deze op eigen gelegenheid, na het verlaten van de bus, bezocht konden worden. De gezamenlijke 1 minuut stilte in Bergen-Belsen zal ik niet snel vergeten.
Alles bij elkaar genomen een mooie reis, vele indrukken opgedaan en weer even terug met beide benen op de grond zeker in deze tijd waarin de geschiedenis zich schijnt te herhalen.

9 april 2025
Logotyp för Stichting VE-Tours

Svar från Stichting VE-Tours

Beste Fons,

Hartelijk dank dat je met ons mee was op onze Berlijn Memorial Tour. ook heel erg bedankt voor deze review. Wij begrijpen dat het wenselijk is om bijvoorbeeld de Reichstag van binnen te bezoeken als ook het Olympisch stadion. Helaas is dit niet mogelijk waardoor wij andere dingen niet zouden kunnen bezoeken. Daarom hebben wij er ook voor gekozen om een vrije middag in te plannen zodat iedereen zijn of haar eigen keuze kan maken wat nog graag extra wilt zien of extra bezoeken.
Wij nemen je advies mee en gaan ermee aan de slag zodat we de volgende keer 5 sterren kunnen scoren.
Wij hopen je weer te zien op een van onze andere tours.

Met vriendelijke groeten,
Team VE-Tours

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.