Har haft Vb Redovisning i flera år och…
Har haft Vb Redovisning i flera år och är mycket nöjd med hjälpen. Mycket bra resultat och lätt att ha en smidig kommunikation över året. Rekommenderar!
Ber kunder att lämna omdömen
Vi är verkligen supernöjda med Veronika och kan varmt rekommendera henne! ⭐️
Hon är alltid hjälpsam, lätt att få tag på och tar sig verkligen tid att svara på våra frågor. När det är något vi inte förstår förklarar hon det på ett enkelt och tydligt sätt, vilket gör att vi alltid känner oss trygga.
Det märks att Veronika bryr sig om sina kunder och verkligen vill att det ska gå bra för företaget. Vi är jätteglada att ha henne som vår revisor och uppskattar all hjälp vi får!
Varmt rekommenderat!!
Som anställd i flera decennier hade jag i princip ingen kunskap alls om företagande eller bokföring. Ärligt talat hade jag aldrig varit särskilt intresserad alls.
Sedan var det dags att starta eget. Då hjälpte Veronika mig inte bara med allt det praktiska, utan hon har också en fantastisk förmåga att förklara saker och besvara frågor på ett sätt som gjorde att även jag som total nybörjare faktiskt förstod vad det handlar om.
Samarbetet sen helt enkelt bara fungerar smidigt, enkelt och utan krångel. Jag behöver aldrig fundera på om grejer blir gjorda eller om något faller mellan stolarna.
Otroligt kunnig, professionell och pålitlig! Alltid tillgänglig, snabb på att svara och oerhört hjälpsam. Om du vill kunna fokusera på att utveckla ditt företag istället för att fastna i bokföring och administration, är det här helt rätt hjälp. Hon tar verkligen den bördan från dina axlar och skapar en trygghet som är ovärderlig som företagare. Rekommenderas varmt!
Vi är mycket nöjda med VB Redovisning och kan varmt rekommendera Veronika.
Övergången från vår tidigare redovisningsbyrå gick snabbt, strukturerat och mycket smidigt. Som ett internationellt verksamt företag uppskattar vi särskilt hennes öppenhet för moderna och internationella betalningslösningar. Tillsammans har vi på kort tid kunnat automatisera många rutiner och göra våra processer betydligt effektivare.
Veronika arbetar inte enligt principen ”mer arbete, mer omsättning”, utan söker aktivt efter meningsfulla och effektiva lösningar för sina kunder. Under introduktionsfasen visade hon dessutom stor förståelse även ekonomiskt.
Utöver sin yrkeskompetens uppskattar vi särskilt hennes konstruktiva, pålitliga och personliga sätt. Den som söker en modern, engagerad och samarbetsinriktad redovisningsbyrå bör absolut ta kontakt med Veronika.