VaultNova Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

1. Kryptovalutatjänster

VaultNova is an institutional-grade digital asset yield investing platform registered in the Dubai International Financial Centre (DIFC), one of the world's most respected financial free zones. We offer investors a target 10% annual percentage yield (APY) on Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), and USD Coin (USDC). Yield accrues daily and is credited to your dashboard every day at 00:05 UTC. Your full principal is returned at cycle maturity — 30 calendar days. What makes VaultNova different: 🔐 Security First — 95% of all deposited assets are held in air-gapped, multi-signature cold storage wallets at all times. Only the liquidity required for same-day withdrawals is held in hot wallets. 🛡️ Institutional Authentication — Every account is protected by Argon2id password hashing, mandatory two-factor authentication (TOTP), and WebAuthn passkey support. Refresh token rotation with theft detection revokes all sessions instantly if suspicious activity is detected. ⏱️ Time-Locked Withdrawals — All first-time withdrawal addresses undergo a mandatory 24-hour security review. Transfers exceeding $25,000 require explicit administrator approval before release. 💰 Zero Fees — VaultNova charges zero management fees, zero deposit fees, and zero platform fees. The only costs are standard on-chain network fees charged by the blockchain. ✅ KYC Verified — Full identity verification is required for higher deposit limits and VIP access, ensuring a safe and compliant platform for all investors. 🌍 Global Access — VaultNova serves investors in 30+ countries with multi-language support including English, French, German, Spanish, Arabic, and more. VIP Concierge Programme — Investors maintaining a position of $50,000 or more unlock dedicated account management, priority withdrawal processing, bespoke yield reporting, and a private communication channel. Start investing from as little as $100. Open your vault today at vaultnova.io

Medel

TrustScore 3.5 av 5

1 omdöme

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Decent, but could be more flexible

It's been an average experience so far. Staking itself is straightforward, but the cross-withdraw feature feels a bit limiting. I think you need somewhere around a $1,000 stake before you can receive rewards in another asset, unless I'm remembering the exact amount wrong. I'd rather have the option regardless of stake size.

The other thing I'd like is more flexibility with reward settings. Right now it feels a bit basic compared to some other staking platforms I've actually used. Not a bad platform overall, just a few things that could make it more convenient.

2 maj 2026