1. Städtjänster

Ett familjärt och nytänkande städbolag i Vasastan, Stockholm. Vi utför hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning. Alltid 100% nöjd kund-garanti! Hemstädning kostar endast 249 kr/h efter rut-avdrag och vi har aldrig någon bindningstid. Vårt tidsschema är flexibelt och det betyder att vi kan komma ut och städa hemma hos dig när det passar dig.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Väldigt professionell i sitt arbete

Väldigt professionell i sitt arbete, vi är mycket nöjda och rekommenderar företaget varmt ✨
Oksana var en trevlig tjej.
Tack för allt

20 april 2026

Svar från Vasaclean

Tack snälla för de fina orden! Det uppskattar vi verkligen! Och va roligt att ni är nöjda med vår medarbetare Oksana!

Supernöjd

Supernöjd! Tack för allt. ✅

18 september 2025

Svar från Vasaclean

Tack själv och vi är så glada för ditt omdöme!

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd! Stort tack för allt, ni är bäst! 🌟

19 september 2025

Tack så mycket! :)

Vi är mycket nöjda med den service vi…

Vi är mycket nöjda med den service vi fick av Vasaclean. De var:
• Enkla att boka och flexibla med tider
• Snabba, trevliga och tydliga i kommunikationen
• Mycket noggranna – hela hemmet såg ut som nytt efter städningen

De lämnade bland annat en skinande ren ugn och ett hem i absolut toppskick. Flyttstädningen överträffade våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera Vasaclean till alla som söker ett pålitligt och professionellt städföretag. Stort tack för ett utmärkt jobb!
Hälsningar Helena&Thomas

28 augusti 2025

Svar från Vasaclean

Hej! Tack snälla för er fina inlägg! Det betyder jättemycket för oss, så stort tack! Vi är jätteglada att ni blev nöjda med vår städning :)

Bryter mot marknadsföringslagen

Ej läskunniga. Bryter mot marknadsföringslagen. I går söndag lade ni reklam i 40 brevlådor alla märkta med Ej reklam. Det är olagligt.

14 september 2025

Hej Kiki,
Det måste var någon av dina grannar. Det är många nöjda kunder som tagit med sig några av våra flyers när de besöker oss på kontoret. Ha en fin dag!

Helnöjd kund

Jag har haft städbolag i tio år, men detta är utan tvekan det bästa städbolaget jag har haft. Punktliga, bra kommunikation och bra resultat. Helnöjd kund.

30 januari 2025

Jag är oerhört nöjd med städservicen…

Jag är oerhört nöjd med städservicen jag fick! Vasa Clean Teamet var professionellt, punktligt och mycket noggrant. De lämnade hela huset skinande rent, och det märks att de lägger stor vikt vid detaljer. Speciellt imponerad blev jag av deras fönsterputsning – jag har aldrig sett mina fönster så klara och fria från ränder! Om du letar efter en pålitlig och effektiv städtjänst, rekommenderar jag varmt denna. Deras fönsterputsare är verkligen i toppklass!

7 oktober 2024

Fantastisk städservice

Fantastisk städservice! Allt var skinande rent och fönsterputsningen var otrolig – inga ränder alls. Professionellt och snabbt arbete. Rekommenderas starkt!

4 oktober 2024

Tack för de fina orden!
Med vänliga hälsningar
/ Vasa Clean, Kundtjänst

Fantastiskt!

Kom hem idag till ett fantastiskt rent och fint hem. Det märks att detta företag verkligen tar städning seriöst. Kommer definitivt boka igen.

16 april 2024

Svar från Vasaclean

Va, glada vi blir av att höra att du blev nöjd! :)
/Vasa Clean kundtjänst

Jag är otroligt nöjd med städtjänsterna…

Jag är otroligt nöjd med städtjänsterna från detta företag! De överträffade verkligen mina förväntningar. Personalen var professionell, punktlig och utförde sitt arbete med precision.

Städningen var noggrant utförd, och mitt hem känns nu fräscht och skinande rent. Det märks verkligen att de sätter kundnöjdhet i fokus. Priset var också rimligt för den höga kvaliteten på tjänsten.

Jag kommer definitivt att fortsätta anlita detta städbolag och rekommenderar det starkt till andra som letar efter pålitliga och effektiva städtjänster. En solid 5-stjärnig upplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

2 februari 2024

Extrem noggrannhet och bra bemötande

Jag är otroligt nöjd med denna firma som jag blev informerad av från en vän. De har verkligen imponerat på mig med sin noggrannhet och förmåga att hantera både små och stora uppdrag.
Jag kommer definitivt att fortsätta att anlita dem efter mina fester eller när fönsterna blivit lite för smutsiga. Aldrig haft så rena fönster som nu. De torkade även av alla lister ordentligt, något som missats många gånger av andra firmor.

2 september 2023

Svar från Vasaclean

Tack så mycket för de fina orden! Vi blir så glada när våra kunder är nöjda! Önskar dig en fin dag! :)
Med vänliga hälsningar/
Sara
Vasa Clean kundtjänst

Visa omdömen på alla språk. (17 omdömen)