Företagsinformation

1. Arbetarskydd
  2. Dagspa
  3. Energiutrustning och -lösningar

Skrivet av företaget

VARME udvikler og sælger produkter til at opnå effektiv og komfortabel personlig opvarmning. VARME sælger produkter til både private og virksomheder. VARME arbejder for at ændre den måde vi opnår effektiv og komfortabel personlig opvarmning. Alt for mange ressourcer er spildt på at opvarme industrielle bygninger og hjem, med meget lidt tanke for personerne der skal trives i disse omgivelser. I stedet for at varme hele rum op, fokuserer VARME på at levere målrettede varmekilder, som kan justeres ifølge menneskers individuelle behov. Det betyder både øget komfort individerne, men også bedre indeklima og sænket energi forbrug. Vores første produkt VARME H40 hjælper alle dem, der fryser hænderne i hverdagen. Vi forbedrer din komfort på en ny, effektiv, bæredygtig og sikker måde. Vores fokus er rettet mod: Vores håndvarme VARME H40 udnytter de særlige kvaliteter i infrarød LED teknologien til at producere varmestråling, og med de montere linser fås et retningsbestemt og kontrolleret spot der sendes ned over tasteturet, hvor hænderne varmes. Vi lægger vægt på Kvalitet; Lang levetid, lækre produkter. Enkel anskaffelse; Boxed products, Alle produkter er lagerført – kort leveringstid, Plug ‘n play, Enkelt og overskueligt produktprogram, Enkel bestilling Komfort/virkning; Varmeeffekten holder hvad vi lover, Komfort er hvad brugeren oplever. Brugervenlighed; Personlig styring, Smart, Styring fra devices, indstillinger følger brugeren Energibesparelser; Alternativ til energirenovering, Bæredygtig transformation af eksisterende byggeri Personal Comfort System

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Product did not work

The product arrived and there was barely any heat coming out of it. It seems like a cool product but it doesn’t work, at least mine didn’t

25 januari 2026

Svar från Varme

We are very sorry to learn about your experience with our product. When our product do not meet your expectations, you can of cause return and get your refund.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, og et super duper produkt, aldrig mere hvide fingre eller kolde hænder når jeg arbejder, ville ønske jeg havde købt lampen længe før - kan kun anbefale dig der lider af hvide/døde fingre at investere i dette produkt!

6 november 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

VARME anbefalinger herfra :-)

Jeg modtog min VARME i september 2024 og er overvejende rigtig glad for den. Mine fingre kan dog indimellem stadig blive kolde, men det er kortvarigt. Jeg anvender den i klinikken, hvor jeg er lægesekretær.
Et ønske kunne være, at der lyste en rød pære, når den er tændt, alternativt autoslukker efter eks. 1 time, da jeg et par gange har glemt at slukke for den.
VH Heidi

4 april 2025

Kære Heidi,
Godt at høre, at du er tilfreds med produktet.
Og mange tak for tilbagemeldingen. Det er bestemt nogle forslag, vi vil tage med os.
mvh Søren

Hej.

Hej.
Jeg har købt en håndvarmer h40 og den virker glimrende.
Før jeg tog håndvarmeren i brug var mine hænder iskolde når jeg sad ved min pc. Nu er de dejlig varme efter få minutter.
Kan "varmt"anbefales.
Henning Madsen Vesttech

1 januari 2024

Super produkt!

Jeg er så heldig at have brugt håndvarmeren i 1 års tid nu. Jeg har altid døjet med kolde hænder og det har ikke gjort det bedre i de kolde måneder, hvor det kan være svært at få varme i hænderne når man har et sidestillende arbejde. Håndvarmeren giver en behagelig varme ud på tastaturet som stille og roligt varmer hænderne.

Jeg kan varmt anbefale anskaffelsen af en håndvarmer.

10 oktober 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God hjælp til kolde fingre :-)

God hjælp til kolde fingre :-)
Har nu haft håndvarmeren i 5 måneder henover efteråret og vinter. Med den sænkede temperatur på kontoret, har håndvarmeren været en god hjælp til de kolde fingre, jeg taster ikke på mit tastatur hele dagen, så ind i mellem har jeg også brugt at varme fingrene direkte ved at holde omkring varmeren.
Når jeg kun giver håndvarmeren 4 ud af 5 er det fordi at der klart er plads til forbedringer, stativet bør kunne indstilles altså sænkes, men jeg har også hørt at virksomheden gerne vil videreudvikle på modellen.

30 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej rigtig god service vi har købt…

Hej rigtig god service vi har købt 8stk. det har gjort 8 kollegaer meget glade de fryser ikke finger og hænder mere virkeligt et godt produkt som vi kun kan anbefale

7 februari 2023

Svar från Varme

Tusind tak for de fine kommentarer. Det er rigtigt dejligt at høre, at I har glæde af dem.

Håndvarmer

Da jeg godt kan lide at temperaturen ikke er så høj på mit kontor men hader at have kolde hænder, kan jeg kun anbefale at man anskaffer sig en håndvarmer. Jeg vil ikke undvære min, den varmer behageligt min hænder 😊

6 februari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bliver uden tvivl 5 stjerner…

Det bliver uden tvivl 5 stjerner herfra.
Efter ca. 10 minutter er mine hænder varme, og det sker nemt mens jeg kan arbejde ved min computer.
Et flot design, som også pynter i rummet. Og dejligt den bruger så lidt i strøm, nu hvor elpriserne er høje.

En klar anbefaling herfra!

2 februari 2023

Svar från Varme

Tusind tak. Lige nogle ord vi kan lide at høre.

Håndvarmeren

Håndvarmeren, en fantastisk opfindelse til det kontorsiddende personale. Kan klart anbefales!

22 januari 2023

Svar från Varme

Tak for din rigtig fine anmeldelse. Det glæder os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er virkelig glad for min nye…

Jeg er virkelig glad for min nye håndvarmer, den bedste opfindelse!!!!!

20 januari 2023

Svar från Varme

Dejligt at hører, at du er glad for håndvarmeren - og sikke et skulderklap “den bedste opfindelse” tusind tak.

Klart 5 stjerner herfra!

Vi er flere der bruger VARMEs håndvarmere på min arbejdsplads, og vi er utroligt glade for dem.

Håndvarmerne formår hurtigt og effektivt at tilføre en meget behagelig varme som gør, at vi oplever mere velvære, især nu hvor vi har sænket temperaturen på vores kontor.

Desuden kan jeg se, at håndvarmerne ikke bruger ret meget strøm, hvilket gør dem ekstra relevante i forhold til de stigende fjernvarmepriser.

Klart 5 stjerner herfra!

/ Thorbjørn Dahl
Stifter og indehaver af Mergton

4 december 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Smart koncept - Kvalitet og pris hænger ikke sammen

Hurtig levering, og fin kundeservice under bestilling.

Generelt genial koncept, og jeg var straks hooked på idéen. Dog synes jeg ikke, at pris og kvalitet hænger sammen. Om jeg har modtaget en defekt version er svært at vurdere.

Mine fingre/hænder bliver hvertfald IKKE gennemvarmet som angivet i guiden:
- "Du mærker straks varmen, og dine hænder bliver gennemvarmet efter 10-15 minutter."

Jeg har haft den tændt i flere timer foran mit tastatur uden at kunne mærke selve varmen. Stativet bliver rigtig varm, men det er ikke tanken at man skal sidde og holde den for at få varmen.

Jeg synes også at stativet er alt for højt oppe. Det ville være en bedre løsning at lave så man selv kan justere højden. F.eks. er Mac tastatur meget lavt, og da varm luft stiger til vejrs så tænker jeg at de to ting modarbejder med hinanden.

Skuffende følelse til prisen, men alt i alt en super cool idé. Der er bestem plads til forbedringer.

30 november 2022

Svar från Varme

Ærgerligt at høre, at håndvarmeren ikke hjælper dig. Har du returneret den? Ellers er det bare at gøre det. Du får selvfølgelig pengene retur.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.