Zelf een ventilator in de verkeerde kleur besteld Even een telefoontje naar VanWorks gedaan De goede kleur werd dezelfde dag nog verstuurd zonder te betalen heb die ook de volgende dag binnen... Se mer
Företaget har svarat
Prima service, degelijk materiaal, alleen mocht de koerier laten weten wanneer hij het pakje zou brengen. Had geen mail gehad en het pakje lag op het grasgazon,terwijl we thuis waren. Maar jullie firm... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een dakventilator en vloerventilator voor mijn MB Sprinter gekocht en zowel de kwaliteit van de producten alswel de snelle levering waren echt fantastisch. Ik ben best een handige jongen als... Se mer
Företaget har svarat
The product is what I wanted and the company had it in stock. The ordering process was clear and easy. Subsequent emails concerning order status were forthcoming. I did become impatient with the shipp... Se mer
Företaget har svarat
Vanworx.eu is een onderdeel van Ortmanns Bedrijfswageninrichting Als kleinschalige organisatie hebben we de kracht om snel te leveren aan de professionele markt, maar ook aan de doe-het-zelver. Met onze producten hebt u de mogelijkheid om uw bedrijfsauto aan te vullen met accessoires en om te zetten in een voor u functionele bedrijfswageninrichting. Wij leveren op onze webshop hoogwaardige producten die wij zelf voor onze klanten monteren. U kunt uw bestelling via verschillende betaalmethoden afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden. Besteld u op werkdagen vóór 15:00 uur, dan wordt u pakket diezelfde dag nog verzonden met uitzondering van feestdagen en landelijke vrije dagen. Wij hebben klanten over de hele wereld en service staat bij ons ten allen tijden voorop! Wilt u een oplossing op maat of een groter aantal bestellen dan kunt u contact met ons opnemen via mail of telefonisch. Wij gaan graag met u in overleg voor de beste keuze of oplossing.
Stationstraat 29, 6369 VG, Simpelveld, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles bestens. Schnelle Lieferung, netter Kontakt, super verpackt.
Gerne wieder

Svar från Vanworx.eu
Supersnel en goed meegedacht over vervanging van niet op voorraad zijnde artikelen

Svar från Vanworx.eu
Fast and Efficient Service. Delivery was very quick and product was just what I needed.

Svar från Vanworx.eu
Vlotte afhandeling, rekening gehouden met facturatie naar buitenland door verlegging van BTW

Svar från Vanworx.eu
Sehr schnelle reaktion/antwort auf fragen
gute und schlüssige antworten
Infos zu bestellstatus aktuell
Selbst ein Umtausch ohne hindernisse oder probleme

Svar från Vanworx.eu
Entrega da encomenda super rápida tudo perfeito

Svar från Vanworx.eu
Der Kundenservice war einer der freundlichsten den ich hatte. Der Versand war super schnell . Jederzeit wieder.

Svar från Vanworx.eu
wij hadden een defecte en onmiddellijk werd er eentje terug opgestuurd das pas service.

Svar från Vanworx.eu
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.