Het persoonlijke contact vooraf waar tijd voor genomen wordt. Een mooi reisvoorstel wat goed uitgewerkt is met doordachte en logische keuzes. Super mooie accomodaties en enorm diverse plekken. Alles i... Se mer
Företaget har svarat
Inmiddels al diverse keren met Van Verre een Azie reis geboekt, deze keer ging de reis naar Thailand. Samen met de reisspecialist Wendy een prachtige reis samengesteld, deze reis was helemaal gemaakt... Se mer
Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mer
Företaget har svarat
Wat een fijne organisatie! Alles tot in de puntjes geregeld, zowel in Nederland als met de lokale organisatie in Vietnam. Prettige persoonlijke website. Als er een enkele keer iets niet helemaal... Se mer
Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.
Skrivet av företaget

Noordeinde 5, 1141 AE, Monnickendam, Nederländerna
Van Verre ontzorgd je reis en weet welke plaatsen je absoluut moet bezoeken! Vooraf ontvang je een uitgebreid concept reisvoorstel met activiteiten die je van dag tot dag kunt ondernemen. Vanaf het moment dat je het vliegtuig instapt is alles geregeld. De gids staat elke dag voor je klaar, spreekt uitstekend Engels en weet veel van de omgeving en bezienswaardigheden die je bezoekt. Je hoeft niet in de rij te staan voor de entreekaartjes en de taxichauffeur is de gehele dag voor je beschikbaar. De lokale agent neemt geregeld contact op om te vragen of alles naar wens is of dat er aanpassingen nodig zijn.

Svar från Van Verre Reizen
Er is goed geluisterd naar wat wij wilden zien en waar we niet naartoe wilden of konden.
Er is hierover goed gecommuniceerd.

Svar från Van Verre Reizen
De hele reis was tot in de puntjes geregeld met genoeg ruimte voor eigen invulling en tijdsindeling. Aandacht voor detail en een Self guide app ter plekke om het te vervolmaken.

Svar från Van Verre Reizen
Ik ben zeer tevreden over onze gemaakte reis.
alles was precies zoals voorgesteld.
De chauffeurs en gidsen waren altijd op tijd en ook vakkundig en vriendelijk.
De aangeboden hotels waren prima en de locaties schitterend.
Wel vond ik noord vietnam veel mooier dan het zuiden.

Svar från Van Verre Reizen
Luisteren goed naar de wensen van cliënten.
Dan krijg je een voorstel en dan gaat men pas vastleggen en boeken.
Daarna houden ze je op de hoogte en krijg je een app over dag/plaats/hotel/restaurants/activiteiten/openbaar vervoer.

Svar från Van Verre Reizen
Alles is perfect geregeld bij Van Verre.
Zowel Japan als Vietnam nu.

Svar från Van Verre Reizen
Heel leuke vakantie van drie weken naar Vietnam. Alles was erg goed geregeld en sloot naadloos op elkaar aan.

Svar från Van Verre Reizen
We hebben maart 2025 een prachtige rondreis ondernomen door Vietnam (3 weken) en Cambodja (1 week). Het vooroverleg met Gionne en Chanel was heel prettig en mede door hun tips ontstond er een boeiend en gevarieerd reisprogramma, waar we met volle teugen van hebben genoten. Ook het vervoer (taxi's, nachttrein, binnenlandse vluchten, boottochten, tuk-tuks en fietsen) bleek prima te zijn geregeld. De gidsen die telkens op alle locaties voor ons klaar stonden, verstonden hun vak en informeerden ons steeds volop, hoewel niet iedereen even duidelijk Engels sprak, bijvoorbeeld omdat bepaalde klanken niet uitgesproken konden worden. We genieten nog lang na van de opgedane ervaringen tijdens deze reis!

Svar från Van Verre Reizen
Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen w.b. de reisroute. Ze zijn vriendelijk en hebben al onze vragen die we hadden kunnen beantwoorden. We hebben een mooie reis gehad. Zelf hadden we achteraf beter moeten verdiepen in sommige hotels die aangeboden werden vanuit van Verre en die voor ons tegenvielen. De de huurauto die door ze geregeld was viel tegen, die was oud, het raam van de bijrijder sloot niet goed en geen fatsoenlijke airco.

Svar från Van Verre Reizen
Geweldige reis, alles klopte, goed georganiseerd door Van Verre Reizen. Vietnam en Cambodja zijn erg bijzonder. Mooie dingen te zien, Vriendelijke mensen.
kortom, wij hadden een geweldige reis.

Svar från Van Verre Reizen
Ik heb een fantastische tijd gehad!! Het was met recht een droomreis, precies op de manier die ik graag wilde, met het ene na het andere hoogtepunt. En alles top geregeld met in ieder land een goede communicatie. Dat gaf mij rust en dus alle ruimte om te genieten.

Svar från Van Verre Reizen
Al meerdere keren een reis laten samenstellen door van verre
Altijd goed geregeld en ook zo'n uitstap is heel verrassend.
Leuke map met tips en de papieren ruim op tijd in huis.
Wij hebben weer genoten vaneen leuke reis ditmaal naar Thailand.
En het aangeboden uitstapje naar de treinmarkt en met bonus de kokosfarm was heel leuk en relaxt.

Svar från Van Verre Reizen
Een geweldige reis, waarin alles tot in de puntjes was geregeld qua vervoer en gidsen. Fijne persoonlijke en deskundige advisering. Zeer flexibel ook, alles was mogelijk.

Svar från Van Verre Reizen
De hele reis is perfect geregeld, van tickets tot de lokale gidsen. Alles sluit prima op elkaar aan. Goede service en de lokale partner is altijd bereikbaar voor vragen.

Svar från Van Verre Reizen
Ervaren en deskundig reisadvies. Flexibel in uitvoering. Reizen met Van Verre was voor ons niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste. Een zeer betrouwbaar reisadviseur.

Svar från Van Verre Reizen
VanVerre kent het land waar je naar toe gaat (in ons geval Zuid-Afrika) en weet ontzettend goede en prettige overnachtingsplekken voor je te boeken.
De lokale agent ter plaatse is voor eventuele (nood) gevallen goed te bereiken, wat erg prettig is.
De medewerkers van VanVerre nemen altijd de tijd om al je vragen te beantwoorden, zowel tijdens het samenstellen van de reis, maar zeer zeker ook nadat je geboekt hebt en je opeens weer nieuwe vragen hebt :)
Ook weten ze goede excursies te vinden bij betrouwbare, professionele partners.
Bedankt voor het organiseren van onze fantastische droomreis! We hebben enorm genoten. Alles was perfect geregeld!

Svar från Van Verre Reizen
We zijn zeer tevreden over Van Verre. Het contact gedurende het samenstellen van de reis verliep vlot en soepel. Uiteindelijk is het een reis geworden waar we alledrie zeer tevreden over waren en waarin al onze wensen opgenomen waren.

Svar från Van Verre Reizen
Bij informatie via internet en een goede reviews .zijn we zeker twee mnden via mail en telefoon bezig geweest om samen de reis New-Zeeland samen te stellen.Daar wij te ver weg wonen van Monnickendam en het vertrouwen zo goed voelde dit geen enkel probleem is geweest. Wat dit bedrijf siert is dat na alle weken inspanning niet één keer is gevraagd of we werkelijk wel de reis bij hun wilde boeken.Daar na ruim twee mnden we “het licht op groen zetten”, ze ons bedankte voor het vertrouwen,en de reis voor ons mochten boeken.Dan heb je voor mij het hart op de goede plaats zitten. Zeker als klein familie bedrijf die hierdoor goed betrokken is bij het wel en wee van de klant. Het had niet beter geregeld kunnen worden en ook ( als je op reis bent)die 24 uur service.Daarom ….van Verre reizen een dikke chappau 👍

Svar från Van Verre Reizen
In de bestaande reviews krijgt Van Verre reizen veel tienen. In eerste instantie zou je denken, dat kan niet. Toch klopt het. Tijdens onze recente reis door Thailand blijkt dat zij inderdaad een tien verdienen. Alles goed georganiseerd, goede hotels, kwalitatief goede gidsen en vervoer.
Wij kijken terug op een fantastische reis!

Svar från Van Verre Reizen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.