Het persoonlijke contact vooraf waar tijd voor genomen wordt. Een mooi reisvoorstel wat goed uitgewerkt is met doordachte en logische keuzes. Super mooie accomodaties en enorm diverse plekken. Alles i... Se mer
Det här tycker kunderna
Inmiddels al diverse keren met Van Verre een Azie reis geboekt, deze keer ging de reis naar Thailand. Samen met de reisspecialist Wendy een prachtige reis samengesteld, deze reis was helemaal gemaakt... Se mer
Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mer
Företaget har svarat
Wat een fijne organisatie! Alles tot in de puntjes geregeld, zowel in Nederland als met de lokale organisatie in Vietnam. Prettige persoonlijke website. Als er een enkele keer iets niet helemaal... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.
Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre
Skrivet av företaget

- Privéreizen
- Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
- Reizen op maat, alles kan!
- De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
- Deskundigheid
- Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
- Boutique accommodaties
- Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
- Zorgeloos op reis
- Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.
Kontaktuppgifter
Noordeinde 5, 1141 AE, Monnickendam, Nederländerna
- 0299-475083
- reizen@vanverre.nl
- vanverre.nl
Perfecte reis naar Thailand met kids!
Onze reis naar Thailand was tot in de puntjes verzorgd door KidsReizen. Christel heeft ons ontzettend goed geholpen met het in elkaar zetten van de reis. Tijdens de voorbereidende gesprekken heeft ze echt een goed beeld gekregen van wat we graag wilden en fijn vonden en tijdens de reis is dit helemaal naar voren gekomen. We hebben genoten van de drukte van Bangkok, de bezienswaardigheden in Kanchanaburi, ontspanning aan het zwembad. Heerlijk gegeten en gewinkeld op de avondmarkten van Chiang Mai en afgesloten op het eiland Koh Samet waar we heerlijk hebben gezwommen in de zee en gespeeld op het witte strand! Kortom, we hebben een perfecte vakantie gehad!

Net terug van 3 weken Zuid Afrika
Net terug van 3 weken Zuid Afrika. Alles door Britt /Eva / alle anderen echt prima geregeld. Vanaf begin heel goed contact waarbij we op basis van hun voorstel met aanpassingen toch onze eigen reis konden samenstellen. Prima begeleid en ook de informatie via internet, de overzichten etc. Echt goed geregeld. Leuk maar ook echt praktisch om voor de reis nog een totaalpakket informatie via de post te ontvangen! Ook tijdens de reis ( ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk) diverse keren op een leuke manier verrast door een leuke attentie of een extra mooie kamer. Ook bleken alle geboekte accomodaties uitstekend, vaak luxer dan we verwachtten. Top! We hebben heel veel gezien en heel veel beleefd en mede door de inzet van de mensen van van Verre is deze reis echt onvergetelijk geworden. Bedankt iedereen bij van Verre!! Rob en Patricia

De Molukken overtroffen onze verwachtingen
Prettig contact en goede informatievoorziening vooraf, alles prima geregeld, fijne gidsen en chauffeurs ter plekke. De accommodaties wisselden elkaar prettig af: van supereenvoudig tot authentiek-relaxed tot 'luxe'. We hebben genoten, de Molukken zijn echt práchtig.

super reisbureau
Het bedrijf heeft onze reis gepland van het begin tot en met het eind, met onze wensen in acht genomen.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Ze hebben met ons mee gedacht en ook hulp ter plekke geboden

Svar från Van Verre Reizen
Gevarieerde Privé rondreis in Indonesië…
Gevarieerde Privé rondreis in Indonesië September – Oktober 2025
Ons eerste kennismaking op kantoor te Monnickendam met Melany Overpelt was fijn.
Het traject vanaf het eerste moment van de door ons voorgestelde rondreis programma, de nodige wijzigingen / correctie daarna tot het besluit om met Van Verre in zee te gaan was heel prettig en professioneel.
Zelfs de nazorg onder anderen i.v.m. vluchttijden wijzigingen in Indonesië en de hulp i.vm. het moeten gebruiken van een rolstoel op alle vliegvelden was super geregeld door Melany en haar collega Barry.
Onze verwachting van deze privé rondreis waren 100 % uitgekomen.
De service van de agentschappen te Makassar ( Mevr. Mely van Caraka ) en in Ambon ( Dhr. Adit Retraubun van Ambon Pas Tours ) waren heel goed. Ze krijgen van ons het verdiende cijfer 10 !
Wat beter kan : zijn de duidelijke specificatie op ALLE tickets ( Garuda. Lion Air en Wings Air ) van de door ons betaalde toegestane ruimbagage.
Aangezien wij bij het inchecken op iedere vliegveld ( zelfs op Schiphol ) eerst te horen kregen dat wij overbagage moeten betalen.
Dit is heel erg irritant !!
Bij onze laatste vlucht Makassar via Jakarta terug naar Amsterdam hebben wij van Mevr. Mely ( van Caraka ) ontvangen onze Garuda tickets én apart nog erbij het bewijs dat wij 35 kg per persoon hebben geboekt en betaald.
Mevr. Mely heeft die documenten opgehaald bij de Garuda kantoor te Makassar en naar ons hotel gebracht.
Wij waren er heel erg blij mee.
Onze hartelijke dank voor Melany en Barry, jullie zijn echte toppers !
Van Verre moet echt zuinig zijn op zulke goede medewerkers.
Joyce & Jean Denu.

TOP-firma
De ervaring was van begin tot het einde TOP.
De snelle reactie bij alle vragen en wensen bij het totstandkomen van de reis, alle info in het toegestuurde dossier, de begeleiding tijdens de reis bij een eventueel probleem, de leuke attentie in de vorm van een welkom-thuis-kaartje, enz.

Top ervaring
Super fijne ervaring. Alles netjes geregeld en fijn personeel ook. Zeker weten een aanrader.

Individuele rondreis Java
Onvergetelijke ervaring. Vooraf overzichtelijke reisbeschrijving met handige pakchecklist gekregen. Piekfijn georganiseerd. Makkelijk bereikbare medewerkers, ook vanuit België. Aanrader!

Top ervaring, super service
Sept 2025 - Zeer fijne ervaring met Van Verre reizen. In de voorbereiding van de vakantie wordt er zeer goed geluisterd naar je wensen, en doen ze er alles aan om het voor mekaar te krijgen. Meedenken en adviseren vanuit een zeer grondige kennis van de bestemming (voor ons was het Borneo). Alle documenten worden keurig op tijd opgestuurd. Geen zorgen. De reis zelf is vlekkeloos verlopen, precies zoals beschreven. Lokale touroperatoren van top niveau. Succes door uitstekende onderlinge communicatie. Geen enkele onaangename verassing. Ter plaatse nog wat zaken aangepast, en ook dat was allemaal geen probleem en vlot geregeld. Met bijzondere dank aan Gionne. En de bestemming: die was zalig!
Onze volgende reis: Van Verre!!!

Rondreis Thailand september
Voor de 2e keer een verre reis bij van Verre geboekt en wederom was echt alles goed geregeld.😃
Vliegtickets, hotels, excursies, chauffeurs, alleen het weer hebben ze niet in de hand 😉

Svar från Van Verre Reizen
Geweldige ervaring en goede service
Australië is een prachtig land met vele natuurparken. Danique heeft ons goed geholpen in de voorbereiding van de reis en de vele keuzes die we moesten maken. We hebben genoten van de (uitdagende) wandelingen, de natuur en de leuke hotels. Het is een geweldige reis geweest.

Aanrader
Na een persoonlijk gesprek met Van Verre is een mooie rondreis door Thailand opgesteld. De reisbeschrijving was meer dan duidelijk en alle hotels, transfers, excursies etc perfect geregeld. We hebben een fantastische reis gehad! Het is zo fijn om te weten dat alles
goed geregeld is en mocht er iets zijn dat je altijd terecht kunt bij de lokale organisatie of bij Van Verre zelf. Bij een volgende verre reis gaan we zeker weer met Van Verre. Een aanrader!

Svar från Van Verre Reizen
Heel blij met Van Verre reizen en de…
Heel blij met Van Verre reizen en de reis naar en door Java die ze voor ons hebben gepland. Alles klopte, er werd goed naar onze wensen geluisterd, goede tips en accomodaties en voor alle vragen konden we bij ze terecht. Een dikke 10 krijgen ze van ons

Svar från Van Verre Reizen
Sumba en Lombok een echte aanrader
Inmiddels de derde reis met van Verre, alles klopte weer, goede lokale vertegenwoordiging. Reisbeschrijving meer dan duidelijk, in voorbereiding goede adviezen gehad om onze reis naar onze hand te zetten.
Sumba is een echte aanrader als je van rust, natuur, eindeloze stille stranden en geen massa toerisme houdt
De vierde reis naar Azie staat ook weer in de steigers

Svar från Van Verre Reizen
Tot in de details goed verzorgd
Allereerst de duidelijke communicatie. Er werd goed geluisterd en gehandeld naar onze wensen. Uiteindelijk is daar na een paar aanpassingen een reisplan opgesteld. De informatie daarvan was ook heel helder en compleet. Tenslotte de reis zelf: er zaten nogal wat transfers in en we kunnen ons niet herinneren dat we ergens een minuut hebben moeten wachten op een busje of auto. De gidsen en chauffeurs van de lokale partners waren erg goed. De reis was een geweldige ervaring!

Super goed georganiseerd
Super goed georganiseerd, fantastische communicatie, fijne mensen die ter plaatste voor hun werken, mooie plekken, mooie hotels en leuke welkom verrassing.

Svar från Van Verre Reizen
Alles was top geregeld en als er vragen…
Alles was top geregeld en als er vragen waren werden die snel beantwoord. Geweldige service, zowel van de lokale agenten, als van van Verre.

Zie de ingevulde enquête
VanVerre was de enige reisorganisatie…Geweldige reisorganisatie met goede partners op Java
VanVerre was de enige reisorganisatie die buiten hun eigen programma om een hotel voor ons durfde te boeken in Depok. Wij wilden daar namelijk naar toe om de roots van mijn moeder te zoeken en familie te bezoeken.
Daarnaast konden we onze eigen reis verder bepalen met de bouwstenen van VanVerre. De reisorganisatie op Java die het daar regelt, "Jackal" is ook erg goed. We hadden een geweldige chauffeur, Eko. Hij heeft onze reis nog mooier gemaakt dan VanVerree al had gedaan.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.