Banner for Van Mossel Hyundai

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is een fijne garage, waar je vriendelijk en snel wordt geholpen door aller aardigst en deskundig personeel. Service staat hoog in hun vaandel! Ze helpen je goed en doen ook wat extra's. En al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vrijdagmiddag, lekke band op de ringweg zuid, bergingsbedrijf dropt ons om 16.55 bij Van Mossel, ondanks dat over 5 minuten het weekend voor de garageploeg begint worden we direkt geholpen, een half u... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Winterbanden wissel ging weer fout. Met een andere lease auto al problemen gehad en nu wederom voor niks heen gereden. Geen winterbanden op locatie. Nieuwe afspraak gemaakt. Zelf achter een bevest... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag pech langs de weg. Fantastisch op weg geholpen door anwb en voor finale check naar de dealer in Heerenveen. Auto helemaal gecontroleerd op potentiële motorschade. Gelukkig niets aan de hand.... Se mer

Företagsinformation

Om Van Mossel Hyundai

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Hyundai:
Van Mossel is officieel Hyundai-dealer en heeft vestigingen in Emmen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktuppgifter

Promotion box for Van Mossel Hyundai

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vriendelijk en professioneel personeel

Vriendelijk en professioneel personeel. Goeie service en Hyundai maakt top auto's

Svar från Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat onze service en auto's zo goed bevallen! We waarderen uw vriendelijke woorden over ons professionele personeel enorm. Dank u wel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service gericht personeel dat adequaat…

Service gericht personeel dat adequaat inspeelt op de wensen van de klant.

Beste Meine van Dam,

Wat fijn dat onze servicegerichtheid en adequate reactie op uw wensen zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vlotte bediening

Vlotte bediening . Afspraken nakome
n.koffie verkrijgbaar . Ben zeer tevreden .

Geachte heer/mevr. Kamman,

Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat alles goed verlopen is, we zien u graag weer bij ons in de vestiging.

Peter Verbogt

Goede monteurs

Monteur rijdt met je mee om probleem te herkennen.

Beste Nico Kinderman,

Fijn dat de monteur met u meereed om het probleem te herkennen. We zijn blij met uw positieve ervaring en danken u voor de feedback.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geduld is een schone zaak…

Telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht. Op mails werd niet gereageerd. Regelmatig personeelswisselingen en -bezuinigingen.
Sommige klachten/ gebreken aan mijn auto werden pas na 2 jaar opgelost.

6 december 2025

Geachte heer Muntinga,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met onze bereikbaarheid en de afhandeling van uw klachten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen evalueren om verbeteringen door te voeren. Onze serviceadviseur heeft hier met over gesproken. Dank u voor uw tijd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service en vriendelijk personeel

Prima service en vriendelijk personeel. Laat jaarlijks de grote beurten doen, met mobiliteitsgarantie. Dat heeft zo z'n voordelen. Onlangs bij een lekke band keurig opgehaald door een monteur van de garage . Vlot opgelost. Top!

23 november 2025

Beste Gert van Westen,

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het vriendelijke personeel. We zijn blij dat de mobiliteitsgarantie goed van pas is gekomen bij de lekke band. Bedankt voor uw positieve feedback!

Zeer vriendelijk ontvangen

Zeer vriendelijk ontvangen en een goede leenauto meegekregen.

3 december 2025

Svar från Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen en een goede leenauto meekreeg. Hartelijk dank voor uw feedback, we waarderen het enorm!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn…

Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn ioniq5.
Online afspraak gemaakt en dit ging erg goed en er kon snel een afspraak worden ingepland!
Uitvoering apk snel klaar met vriendelijk personeel en lekkere koffie.
Prijs apk keuring voordelig.

27 oktober 2025

Svar från Van Mossel Hyundai

Fijn om te horen dat de online afspraak makkelijk ging en snel kon worden ingepland. We zijn blij dat de keuring vlot verliep, met vriendelijk personeel en lekkere koffie, tegen een voordelige prijs. Bedankt voor de positieve feedback!

Vestigiingsdirecteur

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Netjes en correct en van te voren…

Netjes en correct en van te voren duidelijk wat de kosten zijn.

28 november 2025

Geachte heer Schoenmakers,
Dank voor uw 4 sterren review.
Van Mossel Emmen gaat altijd voor de 5e ster. Wat hadden we voor u extra kunnen doen?

Peter Verbogt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De werkzaamheden zijn volgens afspraak…

De werkzaamheden zijn volgens afspraak en planning uitgevoerd. De communicatie over de uitvoering is helder.

28 november 2025

Svar från Van Mossel Hyundai

Fijn om te horen dat de werkzaamheden volgens afspraak en planning zijn uitgevoerd. We zijn blij dat de communicatie helder was. Bedankt voor de positieve feedback!

Met vriendelijk groet,

Prima ervaring met Hyundai Groningen

Prima ervaring met Hyundai Groningen. Glenn Steenbergen kan ik aanbevelen als een integere verkoper waar wij een goed contact mee hebben gehad. Auto stond klaar in de showroom gepoetst en keurig afgeleverd grote Pluim👍

27 november 2025

Svar från Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had bij ons! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en de aflevering van uw auto. Bedankt voor de mooie woorden over onze verkoper.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Service 0.0

Svar från Van Mossel Hyundai

Wat vervelend dat u onze service als onvoldoende hebt ervaren. Graag komen we met u in contact om dit op te lossen.

Met vriendelijke groet Leon Voornhout
Vestigingsdirecteur.

Super service.

Super service.
Vandaag een dimlicht lamp laten vervangen.
Kosteloos. Zonder dat er eerst gevraagd werd of ik wel klant ben.
Een aantal weken geleden voor mij de batterij van de contactsleutel vervangen. Ook KOSTENLOOS.
En dan te weten dat ik de auto niet eens bij van Mossel gekocht heb.
Een service die je tegenwoordig nauwelijks nog tegenkomt.

25 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Dick Kok

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring met onze service heeft gehad! We zijn blij te horen dat de vervanging van de lamp en de batterij van de contactsleutel kosteloos en naar tevredenheid zijn uitgevoerd. We stellen uw vriendelijke woorden zeer op prijs.

Snelle service!

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review fijn dat u tevreden bent.

Uitstekend geholpen.

Vriendelijk ontvangst, en uitstekend geholpen

Svar från Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen en uitstekend bent geholpen. Dank voor uw feedback!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.