Det här tycker kunderna
Geshopt bij de Sample Sale. Ten eerste was mijn bestelling onjuist. Sommige artikelen ontbraken of hadden de verkeerde maat. Na heel veel moeite in contact gekomen, enorm slecht bereikbaar. Juiste art... Se mer
Företaget har svarat
Mijn favoriete winkel failliet. Een duurzaam merk van eigen bodem. Maatvast, stijlvol en herkenbaar. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn Vanilia items. Mooie winkels waar ik altijd fijn kon sho... Se mer
Företaget har svarat
Vorige week vrijdag gezellig met mijn vriendin een uurtje geshopt bij Vanilia in Utrecht. Voor ongeveer €600 leuke nieuwe voorjaarskleding gekocht. Was na het afrekenen wel erg teleurgesteld toen ik... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Verkeerde bestelling 2 keer achter…
Verkeerde bestelling 2 keer achter mekaar, krijg geen contakt met ze op de mail en de telefoon word nooit opgenomen. De levertijd duurt lang! Ze stuurde 2 maal n pyama met verkeerde maat en print , de tweede bestelling zelfs met n andere maat omdat volgens hun de maat groot uitviel , ik had daar niet om gevraagd. Wacht nu op de terug gave van mijn geld bijna 90 euro. Beja
Item Vanilia niet ontvangen - geld niet retour
net als een andere review op deze site heb ik op 16 maart een bestelling gedaan maar deze nooit ontvangen. /Is retour afzender gegaan volgens leveringslink, maar mijn geld heb ik niet retour gekregen. Ik wacht nog steeds op mijn 56,93 euro en de klantenservice is ook niet meer bereikbaar.
Betaald, niks ontvangen
Beste Vanilia,
Omdat er geen andere manier meer is om contact met jullie op te nemen moet het helaas zo.
Op 13 maart heb ik een bestelling van €129,94 bij jullie geplaatst. Deze heb ik helaas niet ontvangen. Ik begrijp dat de producten niet meer verkrijgbaar zijn, prima. Maar kunnen jullie dan alsjeblieft mijn geld terugstorten? Het duurt nu wel erg lang.
Geld terug gekregen
Mijn order is geannuleerd en vandaag is het geld teruggestort. Fijn dat het is afgehandeld, dank daarvoor! Hopelijk komt er ooit weer zoiets terug als Vanilia. Succes!
Hier hetzelfde probleem
Hier hetzelfde probleem, grote bestelling niet geleverd en geld niet teruggehad.
Wat zijn de contactgegevens van de curatoren waar jullie naartoe hebben gemaild?
Waar blijven mijn laatste bestelde Vanilia item?
Van mijn favoriete merk Vanilia nog een paar mooie laatste items besteld voor sluitingsdatum. Helaas tot op heden niks meer ontvangen en gehoord. Ik was altijd erg tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen, maar nu erg teleurgesteld dat mijn openstaande bestelling tegen alle beloften en afspraken in niet netjes wordt afgehandeld. Ik heb de curator inmiddels een bericht gestuurd.
Bestelling niet geleverd of geannuleerd
Op de valreep een grote bestelling geplaatst waarvan ik nog 2 artikelen mis. Op 19 maart bericht gekregen dat de bestelling of nog verstuurd gaat worden of wordt geannuleerd. Ik had er vertrouwen in dat ik binnen 3 werkdagen antwoord kreeg. Helaas zijn we al bijna 2 weken verder. Ik begin mij nu wel zorgen te maken of ik het bedrag nog terug krijg. Is toch wel €100+ het gaat om een broek en travelsuit.
Inmiddels nog steeds mijn geld niet…
Inmiddels nog steeds mijn geld niet terug!! Ik wacht al ruim 2 maanden op €370,-.
Op 4 maart heb ik een bestelling…
Op 4 maart heb ik een bestelling gedaan. Deze werd in 2 delen geleverd, maar tot op heden is het laatste deel nooit aangekomen.
Op 19 maart wel de e-mail gekregen dat het of nog verzonden zou worden, of dat het geannuleerd zou worden. Maar nu ruim een week later nog niks gehoord.
De afgelopen jaren heel veel gekocht…
De afgelopen jaren heel veel gekocht bij Vanilia, altijd prima kwaliteit, geweldige pasvorm en mooie ontwerpen.
De winkels, zo mooi en stijlvol ingericht, altijd een feestje om te zijn.
Waar moet je nu heen?
Hoop zo dat jullie terug komen!
Ik heb ruim 3 weken moeten wachten tot…
Ik heb ruim 3 weken moeten wachten tot mijn bestelling er was. Vervolgens heb ik een deel teruggestuurd omdat het me niet paste, maar dat is ook al weer 2 weken geleden en al die tijd radiostilte. er wordt gereageerd op geen enkele mail en nu lijkt het mailadres ook al niet meer in gebruik?! Ik wil mijn geld terug!
Mijn bestelling van 4 maart 2025 tot op…
Mijn bestelling van 4 maart 2025 tot op heden niet ontvangen.
meerdere e-mails afgelopen weken verstuurd, gebeld etc. Nooit reactie gekregen.
Afgelopen week heb wel automatische mail gekregen met dat er of een track and trace volgt of annuleringsmail binnen enkele dagen.
Tot op heden niets ontvangen, en wel €128 betaald …
Al weken geleden een bestelling…
Al weken geleden een bestelling geplaatst bij de webshop van vanilia, maar nog steeds niet de volledige bestelling ontvangen. Meerdere keren al over gemaild en krijg geen reactie. Telefoon wordt ook niet meer opgenomen. Zowel van de customer service niet als van de vanilia winkels. Zit nog steeds op een broek te wachten waarvan onduidelijk is of deze nog wordt geleverd. €126 voor betaald, dan mag ik er toch vanuit gaan dat deze nog komt?! Of in ieder geval geïnformeerd wordt over de status. Ik baal hier enorm van. Altijd goed geholpen bij vanilia en baal hier enorm van

6 maart bestelling gedaan
6 maart bestelling gedaan, nog niets ontvangen. Vanilia is telefonisch onbereikbaar en ook op mails geen reactie.

geen levering van mij betaalde bestelling 2 weken geleden
Mijn betaalde online bestelling van 4 maart '25 nog steeds niet ontvangen.
Krijg evenmin contact meer met Vanilia/niet bereikbaar.
Echt enorm balen omdat nu onzeker is of ik mijn levering via een Postnl punt uberhaupt nog ga ontvangen omdat de webshop nu gesloten blijkt..
Ongerust of ik mijn artikel nog wel ontvang dan wel of ik mijn geld terugkrijg a 104 euro.
Dit vind ik echt heel slecht omdat ze trouwe klanten niet eens eerlijk informeren over de status van de bestelling. Gewoon nog geld plukken van trouwe klanten op deze manier. walgelijk!
De vraag is wat ik nu nog kan doen om mijn bestelling te annuleren of deze alsnog via Postnl geleverd te krijgen?

Retour
Altijd goed en fijn geholpen bij Vanilia. Maar helaas heb ik 4 weken geleden een bestelling geplaatst en een deel geretourneerd. Ik wacht nog steeds op de retourafhandeling...
Geen contact mogelijk via e-mail, telefoon of elders. Ik zou toch graag mijn geld terug ontvangen... Heel frustrerend...

Vreselijk 😢❤️
Vreselijk . Al meer dan 20 jaar een fan van jullie . Net nog even naar de V Baerle , A’dam geweest samen met mijn dochter . Mijn dochter is altijd zo fijn geholpen bij jullie. Wat zullen wij jullie missen . Vooral ook de broeken . Weet ff niet waar nu ..
Dank ! En ik hoop stiekem dat er nog een “doorstart” komt in een nieuwe vorm . Ik kom !! ❤️
VANILIA …. een èchte PAREL!
VANILIA produceert al jaren lang prachtige elegante dameskleding. De afwerking getuigt steevast van zeer grote zorgvuldigheid en alle kleding is mooi gemaakt van zeer goede mooie kwaliteit stof. Alles met zeer veel oog voor details. Deze werkwijze zie je steevast terug in diverse karakteristieke 'citroengele‘ verpakkingen. De bruine zijn iets minder specifiek. Boven alles blinken de VANILIA winkels uit die allen pareltjes zijn; zooooó mooi met wederom enorm veel aandacht voor details. TOP! Door het faillissement en het verdwijnen van deze winkels ontstaat een zeer groot gemis voor alle getroffen steden, waar de VANILIA winkels staan. Misschien was de prijs van de kleding de laatste jaren wel iets te veel gestegen??? Hopelijk komen dhr. Michel Hulzebosch en zijn team met een nieuw concept. Succes verzekerd 👍. Van harte ❤️ gegund!
Altijd een unieke stijl
Altijd een unieke stijl. Waar vind je dat nog? Jammer, ik hoop dat er doorgestart wordt;)! Jullie hebben een gouden formule in handen.
Beet met minder mensen mag wel.. 3x per jaar een tv reclame 10 dagen voor kerst en gaan!..

Mijn favoriete winkel!!!¡
Geweldige winkel ,behulpzaam personeel !! Mijn favoriete merk echt top.Goede service mooie actie's,top kwaliteit.En als er iets is staan ze voor je klaar met een goede oplossing.Leuk spaar systee,verjaardags bon! Ik ben een top fan van dit merk.En ik hoop en ik denk velen met mij, dat het een doorstart krijgt.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.