Vanessa Lymfedrænage Klinik  Omdömen 13

4,4

Företagsinformation

1. Lymfmassör

Skrivet av företaget

Vanessa Lymfedrænage Klinik i Greve. Specialist i manuel lymfedrænage til hævede ben, væskeophobning og post-operativ restitution. Skånsom behandling der støtter kroppens naturlige lymfeflow og giver lettere ben. Privat klinik – tidsbestilling online.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Lympedrænage behandling.

Lympedrænage behandling.
Efter 8 mdr. jævnlige besøg har jeg fået det mærkbart bedre og mere energi.
Utrolig dejlig velvære efter hver behandling.
Massagen udføres af Vanessa - sød og venlig atmosfære - kan stærkt anbefales.

20 oktober 2025

Kære Kjell,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for, at du har fået mere energi og velvære af behandlingerne.
Det betyder meget for mig.

De bedste hilsner
Vanessa

Lymfedrænage massage.

Lymfedrænage massage.
Jeg har meget vand i kroppen det har hjulpet rigtig meget.
Jeg mærker en lettelse kroppen og har fået mere energi. Kan stærkt anbefales.

5 september 2025

Tusind tak 🙏🙏

Fantastisk oplevelse og service

Jeg fik i dag lavet et lash lift af Vanessa, og jeg har aldrig følt mig så tryg og komfortabel under en behandling. Vanessa er utrolig sød, professionel og nem at snakke med – man føler sig virkelig i gode hænder.

Jeg havde mine bekymringer, da mine øjenvipper er meget stædige, og jeg har haft dårlige oplevelser andre steder. Vanessa tog sig tid til at forklare hele processen og hvad der skulle til for, at det kunne lykkes. Hun skabte tryghed hele vejen igennem.
Jeg gik til behandlingen med meget lidt håb, fordi jeg troede ikke, det var muligt at få mine vipper så flot bukket. Men Vanessa beviste det modsatte – resultatet blev virkelig flot!

Jeg er super tilfreds og er slet ikke i tvivl om, at det er her, jeg fremover vil få lavet mine behandlinger.
Tak for en skøn oplevelse!

17 juli 2025

Svar från Vanessa Lymfedrænage Klinik

Tusind tak for din varme og udførlige anmeldelse – det betyder alverden for os!

Det glæder os utrolig meget at høre, at Vanessa fik dig til at føle dig tryg hele vejen igennem, og at hendes grundige forklaringer gav dig ro, selvom dine vipper tidligere har drillet. At du nu står med et flot resultat og lysten til at komme igen, er præcis det, vi stræber efter.

Tak fordi du valgte os – og fordi du vil lægge dine fremtidige behandlinger i vores hænder. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

De varmeste hilsner
Vanessa Beauty & Care

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Luksus, velvære og ren forkælelse

Er kommet hos Vanessa i et års tid. Kan tydelig se forskel på, hvordan min hud er blevet strammet op efter jeg har været under Vanessas kyndige behandling.

Vanessa er sød, dygtig og meget kompentent. Det er ren forkælelse og en meget lækker ansigtsbehandling.

14 februari 2024

Svar från Vanessa Lymfedrænage Klinik

Tusind tak 🙏søde Tina❤️ Din anmeldelse betyder meget for os! vi vil passe godt på dit helbred og din hud, som vi lovede.
Hjertelig velkommen tilbage.
Mvh. Vanessa

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået ansigtsbehandling hos…

Jeg har fået ansigtsbehandling hos Vanessa, som er helt fantastisk.
Super dygtig og kompetent god oplevelse. Glæder mig allerede til næste gang 😊

8 december 2023

Tusind tak🙏❤️

Høj standard og kvalitet

Super kvalitet af pedicure og manicure - det bedste jeg har prøvet.. alt uden maskiner - flot arbejde🤙🤙
Kan varmt anbefales - jeg er ikke i tvivl hvor jeg vælger behandling næste gang🏆

28 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en fantastisk behandling man får…

Det er en fantastisk behandling man får hos Vanessa hun er meget dygtig og sød har lige været nede og få en stor ansigts behandling og kan varmt anbefale det det er en rar stemning og som nævnt ovenstående hun fortæller hele vejen hva hun behandler med og gør man er i de bedste trygge hænder anja hansen

9 maj 2023

Tusind takk sød Anja🙏❤️

Dejlig ansigtsbehandling

Havde købt en Anti age Pro V Korea style ansigtsbehandling. Var meget tilfreds. Vanessa var meget professionel og gav sig god tid, Kan varmt anbefales ❤️

25 april 2023

Tusind tak🙏❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel og grundig…

Super professionel og grundig behandling. Naturlige produkter der holdte min hud blød i mange dage efterfølgende.

21 april 2023

Svar från Vanessa Lymfedrænage Klinik

Tusind tak🙏❤️ og velkommen tilbage

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god ansigt massage !!!

Rigtig god ansigt massage !!!
Det skal prøves !! Har booket tid hos Vanessa igen. Manicure er også super lækker . God pris og super service. Kommer igen og igen

21 april 2023

Svar från Vanessa Lymfedrænage Klinik

Mange tak og velkommen tilbage 🙏❤️

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.