Binnen 1 dag een mega ladder in een dikke maillot, zonder intensief gebruik. Wanneer ik dit meldde, werd er aangegeven dat dit kan gebeuren. Vervolgens besloot ik de andere ongeopende maillots direct... Se mer
Det här tycker kunderna
Dropshipper. Helaas te laat gezien. Spullen komen direct uit China en als je retour wil sturen worden er zoveel hobbels opgeworpen dat je al moedeloos wordt. En zelfs als je (de hoge prijs) betaalt... Se mer
Lieve mensen, Dit heet dropshipping. Ze doen alsof ze een Nederlands bedrijf zijn maar kopen alles in van hun “leverancier” genaamd Ali express, Temu etc om het vervolgens te verkopen op hun webs... Se mer
Dropshipping! Weg gegooid geld; incl. de retourkosten. In juni jl. besteld. Vreselijke kwaliteit; en terug gestuurd. Adres: China ! Vorige week kreeg ik het pakketje weer in mijn brievenbus, na... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ruim 3 weken gewacht op 2 "bermuda"…
Ruim 3 weken gewacht op 2 "bermuda" broeken. Lijken in niets op de broeken waarmee ze adverteerden. Veels te duur betaald, nog niet de helft van het geld waard. Na enkele mailwisselingen werden de broeken dezelfde
avond bezorgd door een fietskoerier. Ik geef ze 1 ster omdat ik 20% van het betaalde bedrag heb terug gekregen. Maar dan nog veels te duur. Gemaakt in China door ws kinderhandjes en de maatvoering klopt absoluut niet.
Oplichters
Oplichters. Nep producten die niet geretourneerd kunnen worden.
Grote bedriegers!
5 Weken wachten op 2 shirts, niet dezelfde als besteld en bovendien te grote maat.
Geen reactie via mail, geen telefoonnummer voor retour, kortom één grote scam.
Bestel hier nooit of je wordt bedrogen! Winkel Vanderveen mode in Den Haag bestaat gewoon niet!
Bagger bedrijf zit al weken te wachten
Bagger bedrijf zit al weken te wachten
En nog geen bestelling zou binnen een week thuis zijn dus nooit meer iets kopen bij dit fake bedrijf
Product lijkt niet op de foto
Product lijkt niet op de foto en is bagger kwaliteit. Retour moet verstuurd worden naar China op eigen kosten. Niet bestellen!!!
Dit overkomt mij nu voortaan ECHT nooit…
Dit overkomt mij nu voortaan ECHT nooit meer.
Je bestelt bij een Nederlands bedrijf in Den Haag.
Artikel past niet.
Je kunt retourneren. NAAR CHINA😡.
MET ANDERE WOORDEN: ook dit kan in de kledingcontainer. De verzendkosten worden hoger dan ik betaald heb waarschijnlijk, of nagenoeg gelijk.
Ook hier een slechte ervaring
Ook hier een slechte ervaring.
Drie dezelfde overhemden gekocht in drie verschillende kleuren. Elke kleur heeft blijkbaar z’n eigen materiaal. Komt ook totaal niet overeen met wat er geadverteerd wordt.
Retour naar een adres in China.
tweemaal een bericht gestuurd maar geen…
tweemaal een bericht gestuurd maar geen antwoord ontvangen
Chinees
Lijkt in Den Haag te zitten. Maar als je iets retour wil zenden, moet het naar China?!
Helaas moet ik eerdere berichten…
Helaas moet ik eerdere berichten onderschrijven. Na 3 weken niets ontvangen. Op e-mails wordt wel snel gereageerd met vage toezeggingen.
Wijzennaar de verzendvoorwaarden en problemen met de leverancier.
Contact
3x via de mail vragen gesteld nav mijn bestelling maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Telnr is nergens te vinden. Alleen in Leimuiden iets kunnen vinden maar dat nr is niet in gebruik.
Niet betrouwbaar
Van der Veen mode in den Haag is een weer eens fake,
Inderdaad heel veel beoordelingen van Trustpilot maar is dus nep.
Er staat maar 1 beoordeling en die is slecht.
vanderveenmode.nl claims to have an…
vanderveenmode.nl claims to have an excellent rating on TrustPilot based on 3466 reviews.
They are displaying a FAKE TrustBox widget. A screenshot has been made and their website has been reported. There are NO reviews on TrustPilot!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.