Organisationsnr finns ej. Storyn om ”Marie” och deras butik är troligen falsk? De skickar från Kina. Ingen information om material. De kommunicerar väl via email iaf.
Saknar alternativet NOLL stjärnor! Total scam – köp inte härifrån! Den där storyn om mamman och dottern? Helt fejk. Bilderna på “ägarna” är också påhittade. Jag beställde en grej som såg fin ut on... Se mer
Lurad av marknadsföringen och bilderna, uppger sig för att vara en butik i stockholm som ska stänga, därav priserna. kvaliteten är undermålig, dåligt sytt och inte ens i närheten hur det presenteras p... Se mer
Skjortan jag fick är inte alls som på bilden. Inte samma mönster eller färger samt ser ut att vara bomull eller linne på bilden men är polyester. Framgår inte på deras hemsida att kläderna produceras... Se mer
Försöker bluffa och ta betalt av…
Försöker bluffa och ta betalt av dammsugaren två gånger.
Damsugaren känns dålig kvalite.
Varning !
Leverans på dammsugare 37 dagar från beställning och då saknades batteriet.
En stjärna är för mycket !
En stjärna är för mycket för detta…
En stjärna är för mycket för detta lurendrejeri!
Först över en månads leveranstid. Deras lager ligger i Kina, får jag till svar när jag mailar. Sen när SKRÄPET väl kommer, kläderna är plastiga, sandalerna är av typ 5:- på utlandet!
När jag kontaktade dom och påpekade detta, så blev svaret att vårt lager ligger i Kina, s du får betala returen för det. Jag kollade, ca170:-.
JG krävde att få tillbaka alla pengar! Jag betalade med klarna. Så nu är det dom som får strida med dom. Kläderna är av en kvalitet som knappt Myrorna vill ha!
Vilken tur att detta bolag är nerlagd! Men dom återkommer snart under nytt namn!
P.s dom svarar inte på mina mail längre
Galet lång leveranstid
Galet lång leveranstid! Och produkten motsvarade på intet sätt det som utgavs, dålig kvalitet.
Hade högre förväntningar eftersom det stod Valo-Stockholm som företagsnamn.
Min rekommendation är att INTE beställa härifrån! Möjligen som maskeradkläder…
Köp inget från detta företag
Köp inget från detta företag. Gick på att få 30% rabatt men är inte nöjd, kan inte använda produkterna. Rena rama lurendrejeriet.......
Bluff!
Började med nästan 1 månads leveranstid!
Vid mottagandet av produkten upplevde jag omedelbart att kvalitén inte motsvarar den bild som förmedlas på webbplatsen. Materialet känns plastigt och billigt, vilket varken var förväntat eller tydligt i produktbeskrivning. Produkten är köpt in från en tredjepartsleverantör, vilket ytterligare sänker förtroendet för varan.
Att returnera varan skulle kosta lika mycket som skjortan - vilket såklart de vet…
FRUKTANSVÄRT,Så listig som en orm!
FRUKTANSVÄRT! KÖP INTE HÄR!
Kläderna är från Kina inte Stockholm!
Jag kontaktade Konsumentverket och fick förslag. Jag skickade kläderna tillbaka till Kina enligt Valo Stockholms information och deras policy. Jag betalade frakt men jag fick pengarna tillbaka. De måste svara dig,annars kan man anmäla till polise.
TVEKA INTE ATT KONTAKTA KONSUMENTVERKET!!!
Plaggen motsvarar på intet sätt det som…
Plaggen motsvarar på intet sätt det som visas i annonser. Fruktansvärd plastkvalitet. De förhalar när man begär returaddres. Jag fick hota med polisanmälan. Då fick jag "erbjudande" om att returnera till Holland i stället för Kina. Eftersom varan inte motsvarar annonsen är det en reklamation och då ska leverantören, enligt svensk lag, stå för frakten. De svarar inte på det, men erbjuder först 50% sedan 100% som jag kan använda till ett annat inköp. Se upp för det här företaget. Min betalning är pausad hos Klarna, som bör få veta av flera hur oseriöst Valo är. Snälla anmäl om ni valt Klarna som betalningssätt!
Jag beställde 2 varor (blusar/toppar)…
Jag beställde 2 varor (blusar/toppar) varav jag fick 1 st.
Den levererades sista dagen för betalning hos Klarna.
Jag har inte fått någon information om att orden skall delas upp, eller är försenad.
Det finns inget telefonnummer att ringa till, enbart ett kontaktformulär på hemsidan.
Har nu begärt betalning pausad hos Klarna, samt mailat Valo Stockholm (som för övrigt ligger i China).
Så jag avråder starkt ifrån att beställa från detta företag.
Samma som så många andra
Samma som så många andra: lång leveranstid, usel kvalitet på skorna de ör plastiga och olika stora höger, vänster!
Har fått erbjudande om 30% åter på inköpssumman. Har motvilligt accepterat detta med tanke på miljön. Skicka paket fram och tillbaka runt jorden är inte bra.
Lämnar skorna till återbruk. Kanske någon blir glad för att få något på fötterna.
I fortsättningen kommer jag inte beställa något på nätet, utan att noggrannt kontrollera företaget och INTE betala via Swish!
Riktigt kass
Riktigt kass - handla inte här.
Produkten kom ihoptryckt och skrynklig. Ville returnera (delvis pga liten stlk) och så måste man står för ”returfrakt utanför Europa”. Att ett ftg kallar sig ”Stockholm” är i detta fall skamligt. Lång leveranstid och kassa varor. Rekommenderas inte!
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! De lurar en att det är utförsäljning från deras butik i Stockholm men det är nyproducerat från Kina. Det tog 2 månader att få produkterna och skjortorna jag fick är i så plastigt material att det är som att sätta på sig en plastpåse. När jag vill returnera säger de att jag själv behöver stå för fraktkostnaden till Kina! Fast det aldrig varit tydligt att varorna skulle komma därifrån. Detta är ett företag jag aldrig någonsin skulle köpa något av. Bluff!
Motsvarar inte på något sätt vad som…
Motsvarar inte på något sätt vad som visas i annonsen, rent lurendrejeri! En tunn vara i polyester helt utan styrsel eller stadga. Handla inte denna vara!!
Ångrar att jag inte läste recensioner innan!
Blusarna är dåligt sydda i syntet tyg.
Storleken på blusarna, upplevde jag som små.
Makens tröja var ok, både storleks-utseendemässigt men verkar vara av dålig kvalité då tröjans muddar verkar töja sig och ser sladdriga ut direkt vid användning!
Detta svar fick jag till slut från Valo:
"Du är självklart välkommen att returnera din beställning. Vi vill bara vänligt påminna om att enligt vår returpolicy står kunden för returfrakten. Vi samarbetar med globala partners för att kunna erbjuda ett brett och prisvärt sortiment, och i ditt fall behöver returen skickas till vår logistikpartner i Dongguan, Kina.
För att underlätta för dig vill vi gärna erbjuda ett alternativ: vi kan återbetala 30 % av ordervärdet – och du får behålla varorna. På så vis slipper du skicka tillbaka något och får ändå tillbaka en del av beloppet."
Ångrar verkligen köpet: bortkastade pengar, tid och jordens resurser! Men detta är lärpengar! ALLTID kolla upp ursprung och recensioner innan!
Fula blusar i syntetmaterial som inte…
Fula blusar i syntetmaterial som inte motsvarade bilderna. Dessutom mycket förstora eftersom jag följt uppmaningen att beställa en större storlek.
När jag ville returnera erbjöds jag reducerat pris. Jag kommer ALDRIG använda dem. Returfrakt verkar jag få betala själv! Förhandling pågår! De försöker förhandla om priset på blusarna och ger nu en rabatt på 60% för något jag inte vill ha och inte kommer använda, för att slippa hantera en retur. Kommer returnera dem till Guangdong, Kina. Pris? Returen kostade 172 kr. Efter att varorna returnerat fick jag en massa mail om att jag måste betala leveransen för att de skulle kunna hantera min retur. Jag följde inte deras uppmaning och kollade med Klarna som bekräftade att jag inte skulle göra något. Efter det samtalet slutade de maila mig. Ett riktigt skräpföretag!
Köp inget av dessa - BLUFF
Saknar alternativet NOLL stjärnor!
Total scam – köp inte härifrån!
Den där storyn om mamman och dottern? Helt fejk. Bilderna på “ägarna” är också påhittade. Jag beställde en grej som såg fin ut online, men fick hem nåt i äcklig plastig polyester som känns som den smälter i tvätten. Känner mig så lurad. Och att de dessutom utnyttjar folk i Kina för att göra sånt här skräp gör det bara värre. Aldrig igen.
Varning
Varning! Bluff. Massproducerat från Kina. Skickar från Kina. Mycket svårt returnera. Ej som på bild.
Minusstjärnor
Hade det gått att ge minusstjärna hade de fått detta.oseriösa företag, 14 dag returrätt, pengar tillbaka. Går ej att returnera skräpet, de vill istället dra av 50%. Tyget duger inte ens att tvätta bilen med. HANDLA INTE FRÅN DETTA FÖRETAG
Lång leveranstid
Lång leveranstid, varorna motsvarar inte kläderna på bilden. Otäckt syntetmaterial och små i storleken.