Valkyriakobenhavn Omdömen

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jeg bestilte en kjole og den skulle

Jeg bestilte en kjole og den skulle vĂŠre afsendt fra firmaet 2.7. Pengene er trukket fra min konto. Jeg har intet modtaget!
Jeg har skrevet til firmaet flere gange. De skriver at de svarer indenfor 24 timer, det er urigtigt, de svarer overhovedet ikke.
Jeg vil vĂŠre varsom med at handle der, da det reelt er en udgift uden modtagelse af produkt.

19 juli 2026

Svindelfirma

Havde bestilt 2 kjoler og vil returnere dem da de er for store og overhovedet ikke ligner dem pÄ billederne ej heller farverne.
De skriver at man skal sende mail for at fÄ tilbagesendelsen oplysninger og nu har jeg sendt 3 mail uden de svarer tilbage trods de skriver at de svarer mails indenfor 24 timer.
Helt igennem et svindelfirma og jeg overvejer kraftigt at politianmelde dem 😡

22 juni 2026

Det er snyd.

Det er snyd.
Hold fingrene langt vĂŠk fra det.
Trenchcoat er ikke i nÊrheden af at ligne det produkt pÄ hjemmesidens billeder! Billigt udseende, billigt materiale, billigt og komplet andet design!
Har skrevet 2gange om at sende en vare retur har overhovedet ikke fÄet svar.

Lana Larsen

20 juni 2026

Grotesk markedsfĂžring

Ventede for det fĂžrste lang tid pĂ„ varen og havde i den periode skrevet flere mails til dem uden at fĂ„ svar. SĂ„ kom kjolen! Men grotesk oplevelse at Ă„bne pakken! Kjolen er ikke i nĂŠrheden af at ligne det produkt jeg havde bestilt!! Billigt udseende, ugenkendeligt materiale og komplet andet design end pĂ„ hjemmesidens billeder!!! Lignede noget til en 10’er fra Temu! Har bedt om refusion da de jo lover 30 dages gratis returret - men har fortsat ikke hĂžrt fra dem. Skandale!

22 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Du kan lige sÄ godt handle direkte med

Du kan lige sÄ godt handle direkte med Temu. Dette er bare en af de sider som videreformidler varer derfra og tager sig godt betalt. Kvaliteten af det tÞj du fÄr er ligesÄ ringe og svarer ikke til beskrivelsen. Der er ingen mulighed for retur, ingen fÞlgeseddel eller anden dokumentation med pakken, ingen bekrÊftelsesmail pÄ kÞb, ingen faktura.
Dette er IKKE en rigtig butik i KĂžbenhavn. Billederne er AI-genereret.

9 april 2026
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Ingen anmeldelser pÄ trustpilot
 tÞr jeg

Tog chancen efter et opslag pĂ„ fb. Hjemmeside var ok, mail adresse ok. CVR ok. Ingen anmeldelser pĂ„ trustpilot - men mit ordre nr var 2630
 firma stiftet i 2026 Var afklaret med at jeg mĂ„ske ville miste mine 380,- MEN har modtaget min bestilling i dag đŸ‘đŸ» bestilte 22. Marts, og levering mellem 5-14 dage, sĂ„ alt er som lovet. (Men var ikke klar over det var en Kina vare
) Maerynℱ – Elegant chiffonsĂŠt - Ok ifh til pris og annonce. Top passer fint, buks lidt smal i lĂ„rvidden.

4 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer