1. Herrkläder

We create smart luxury menswear where elegance and comfort come together. Our essentials are crafted from high-quality Italian materials, with a strong focus on timeless style, craftsmanship, and exceptional fabrics. Each piece carries a modern look with careful attention to detail. Valerzo stands for quality you can see and feel. Clothing designed for everyday wear, yet always exuding class. Made in Italy, for men who consciously choose style and comfort.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Supermooie set van Valerzo

Supermooie set van Valerzo! Het shirt is van goede kwaliteit en blijft mooi na het wassen. Het shirt heeft een mooie glans en zit erg comfortabel.
De jas is perfect! Heel fijn dat je deze aan 2 kanten kan dragen. Absoluut een aanrader.

15 januari 2026

Svar från Valerzo

Bedankt voor uw positieve feedback! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ermee!

Goeie service

Goeie service, top kwaliteit, meer dan erg tevreden mee!

14 januari 2026

Svar från Valerzo

Hartelijk dank! Fijn om te lezen dat alles naar wens is. We waarderen uw vertrouwen in Valerzo!

top spul

Cadeautje voor m’n vriend echt top kwaliteit en fitting!!!

14 januari 2026

Svar från Valerzo

Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat de kwaliteit en fitting zo goed bevallen. We hopen dat je vriend er veel plezier van heeft!

Aanrader

Jacket van hoge kwaliteit, zeker een aanrader!

Svar från Valerzo

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt. Bedankt voor de aanrader!

Hele snelle service en kleding past…

Hele snelle service en kleding past perfect zelfs met een groter frame ik kom zeker nog een keer terug

5 januari 2026

Svar från Valerzo

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te lezen dat alles perfect past en dat je zo tevreden bent over de snelle service. Tot snel!

Erg blij met de kleding

Ik heb een bestelling gedaan had het gelijk de volgende dag in huis ben erg tevreden met hoe de shirts en de jas vallen echt erg blij mee

8 januari 2026

Svar från Valerzo

Hartelijk dank voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat zowel de snelle levering als de kwaliteit van de kleding naar wens zijn.

Beste shirt die ik ooit heb aangedaan!

Beste shirt die ik ooit heb aangedaan!
Krijg de hele dag door complimenten en het zit super lekker. Aanrader!!!

Svar från Valerzo

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Prachtig om te horen dat zowel pasvorm als uitstraling zo goed in de smaak vallen.

Dit T-shirt zit lekker en ziet er…

Dit T-shirt zit lekker en ziet er netjes uit. Het is gemaakt van goede kwaliteit en blijft fijn zitten, ook als je ’m vaker draagt.

1 januari 2026

Svar från Valerzo

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fantastisch dat het T-shirt zo goed bevalt en ook na vaker dragen perfect blijft zitten.

Heb 2 t-shirts bruin en zwart gehaald…

Heb 2 t-shirts bruin en zwart gehaald en een jas in het zwart erg tevreden met de kwaliteit en maat voor een man van 1.94m

31 december 2025

Svar från Valerzo

Dank je wel voor je feedback! Mooi dat zowel de pasvorm als de kwaliteit helemaal naar wens zijn.

Shirt vorige week binnen gekregen en…

Shirt vorige week binnen gekregen en wat een topkwaliteit zachte goede stof vooral als je het shirt strijkt! Voor de rest zit het super lekker en comfortabel.

Svar från Valerzo

Wat fijn om te horen! Geweldig dat de zachte stof, kwaliteit en het comfort zo goed bevallen. Veel draagplezier!

Super kwalitatieve kleding

Super kwalitatieve kleding! Krijg de hele dag al complimenten en het zit supperlekker. Waar voornje geld

1 januari 2026

Svar från Valerzo

Wat geweldig om te horen! Fijn dat je zoveel complimenten krijgt en dat de kleding zo lekker zit. Veel draagplezier!

Hoge kwaliteit en goede service

Zeer blij met de kwaliteit en de pasvorm van het shirt. De levering is snel en goed verlopen.

Svar från Valerzo

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat zowel het shirt als de service aan uw verwachtingen voldoen.

Kwaliteit is bizar

Als je op zoek bent naar moderne herenmode met klasse, kwaliteit en een perfecte fit, dan kan ik Valerzo absoluut aanraden.

Svar från Valerzo

Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling! We waarderen het enorm dat u Valerzo aanbeveelt en zijn blij dat klasse, kwaliteit en pasvorm zo worden gewaardeerd.

Service was top

Service was top, snelle levering en de producten zijn van extreem hoog kwaliteit!

31 december 2025

Svar från Valerzo

Bedankt voor je mooie woorden! Super om te horen dat alles perfect is verlopen en dat de kwaliteit zo goed bevalt.