Københavns Vaccinebud Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Both doctors are wonderful people. They put their hearts and passion into everything they do. They were extremely kind, helpful, and friendly. The vaccination process was very quick and smooth... Se mer

Företaget har svarat

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan ikke helt finde en grund til IKKE at skulle bruge Københavns Vaccinebud - med mindre man bor i Jylland :-) Det er billigere og mere bekvemt - og ligefrem hyggeligt.

Företagsinformation

1. Reseklinik
  2. Läkare
  3. Vårdmottagning

Skrivet av företaget

Hos Københavns Vaccinebud er det vores mission at gøre vaccinationer så let og bekvemt som muligt. Vi ved, at du har en travl hverdag, og vi arbejder ud fra mottoet, at du skal ikke bruge mere end højst nødvendig energi på at blive vaccineret. Derfor har vi vendt konceptet på hovedet, og kommer til dig og vaccinerer dig, når det passer dig. Vores dedikerede team suser gennem Københavns gader på specialindrettede cykler, for at tilbyde dig en professionel oplevelse i trygge rammer du er vant til - nemlig dine egne. Uanset om du har brug for at vi kommer hjem til dig, eller som en effektiv sundhedsløsning på arbejdspladsen, ruller vi ud med alt det nødvendige udstyr og et smil på læben. Glem alt om transporttid, logistik, fyldte venteværelser. Vi vaccinerer dig, når du vil, hvor du vil. Vi er læger med flere års erfaring inden for vaccinationer. Vi bruger primært ladcykler til transport, og affaldssorterer så meget som muligt, for at gøre vaccinationer grønnere. Vi vil være Københavnernes foretrukne grønne valg, når det gælder vaccinationer.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

21 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

21 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fem stjerner herfra

Vi er en familie m. to børn på knap 3 år og 4,5 år og vi skulle alle vaccineres ifbm. en rejse. Vi faldt over Københavns Vaccinebud. Vi har fået god rådgivning omkring vaccinerne. Og det var let og fleksibelt at finde en tid også som passede os. Lægen havde forklaret os alt inden. Han var meget børnevenlig og børnene var helt trygge igennem hele processen. Og han havde sæbebobler med som underholdning og børnene elskede det!
Det var billigere end andre steder og alt er med i den angivne pris. Fremover vil vi helt sikkert bruge dem igen!

23 september 2026

Excellent service

Excellent service! The team came directly to my home for the vaccinations, making the whole process easy and convenient. They were extremely professional, friendly, and always available to answer all my questions with patience and clarity. I really appreciated their flexibility and personal approach. Highly recommended! 😊

19 september 2026

Viden og nærvær

Fantastisk service og god tid og information- vi kan klar anbefale at bruge dem. Nærvær,viden og punktlige . Så bliver det ikke bedre :)

8 september 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Joakim, tusinde tak for din anmeldelse! Håber I får en god rejse :)

Absolutely fantastic!

The vaccination process was very quick and smooth. I highly recommend them, both for their professionalism and for the genuine care they show on a personal level.

We felt truly cared for and supported throughout the whole process. They gave us helpful advice and followed up with us far more than we ever expected.

Absolutely fantastic!

5 september 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Dear Eleonora, thanks a lot for your kind words! Hope you have an amazing travel 🍀

Fantastisk

En rigtig god oplevelse og en klar anbefaling herfra. Det kan simpelthen ikke blive nemmere, når de kommer hjem til en og sørger for vaccinationen. Det er både bekvemt og professionelt, og samtidig er priserne meget bedre end mange andre steder.

De to læger var meget dygtige, professionelle og havde fuldstændig styr på det hele. Man følte sig tryg og var i gode hænder gennem hele forløbet.

Jeg kan varmt anbefale dem til andre.

5 september 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Mohammed, tusinde tak for ordene! :)

Fantastisk gode

Blev vaccineret af Sohrab og Amir. De kom hjem til mig, vaccinerede mig, og tog alt med igen. Kan kun anbefale dem!!

24 juli 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Mohammad, tusinde tak for din anmeldelse! Den betyder meget. God rejse! :)

Nemt og billigt!

6 augusti 2026

Kære Lars
Tak for anmeldelsen!!
Med venlig hilsen
Sohrab

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger!

Vi har haft en rigtig god dialog med Sohrab og fået råd og vejledning i forhold til vacciner og malariaprofylakse.

I dag fik vi så hjemmebesøg og alle mand blev vaccineret - selvom børnene bestemt ikke var samarbejdsvillige. Sohrab havde en rolig og tålmodig tilgang til børnede så kæmpe tak for det!

3 augusti 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Vickie, tusind tak for anbefalingen! Man kommer heldigvis langt med sæbebobler hehe 🍀

Nemt og hurtigt

Personalet var meget venlige og vaccinationen var hurtig

22 juni 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Amina, tusinde tak for din anmeldelse! Den betyder meget :)

Fantastisk

Fantastisk. De kommer hjem til en og vaccinerer uden ekstra gebyrer.

23 juli 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Dion, tak for din anmeldelse! Håber du får en god rejse :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super nemt og fleksibelt at blive…

Super nemt og fleksibelt at blive vaccineret hos københavns vaccinebud. God vejledning. Søde og hjælpsomme kollegaer!! Klart en anbefaling!

16 juli 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Signe, tusinde tak for din anmeldelse! Den betyder meget. God rejse! :)

Super service

Super service

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære William, Tak for din anmeldelse! Håber I alle får en god tur! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem og tryg vaccination hjemme

Jeg blev vaccineret hjemme af Københavns Vaccinebud, inden jeg skulle rejse til Saudi-Arabien. Forløbet var nemt og enkelt, og jeg blev kontaktet telefonisk inden for 24 timer efter, at jeg havde udfyldt formularen på deres hjemmeside.
Jeg blev informeret om, hvilke vaccinationer der var påkrævet, og hvilke der var anbefalet i forbindelse med rejsen. Selve vaccinationen foregik i eget hjem og blev tilpasset både mit eget og min families skema.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis jeg får behov for vaccination i fremtiden.

22 juni 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Yusuf, tusinde tak for din anmeldelse! Vi håber helt klart, at I vil overveje os, hvis behovet for vaccination opstår igen! :)

Service i særklasse

4 i vores husstand blev vaccineret af Sohrap,kan klart anbefales,meget god service,og super god pris..vi boede på A&o hotel,og vaccineret på vores værelse,meget meget professionelt udført😀

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Allan, tusinde tak for din anmeldelse. Jeg kan kun sige at oplevelsen også var 5 stjerner fra min side af :) God rejse!

Super service.

Vi er lige blevet vaccineret af Sohrap. Super god og kompetent service. Hurtig svar på mail. Vil helt klart anbefale til alle andre 🤩🤩🤩 Tjek prisen måske det godt kan betale sig for en jyde at tage turen til Kbh 😉

Svar från Københavns Vaccinebud

Hej Kirstine, tusinde tak for ordene! De betyder meget! Håber I får en god rejse! :)

Professional and friendly

Sohrab was very kind and very friendly. Calm and professional. Extremely good experience, overall very simple and very fast.

27 juni 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Hi Fabio, thanks a lot for your review! I hope you have a nice summer :)

Rejse til Asien

Jeg skulle ud at rejse med min søster på en længere tur til Asien. Jeg valgte at gøre brug af et nyt firma, Københavns Vaccinebud pga. deres gode priser, og det kan jeg kun anbefale!

Deres medarbejder Sohrab ankom på cykel, havde alt udstyret med, og var meget professionel.

Vi fik både en god snak om rejsen, gennemgik mine tidligere vaccinationer, og vi fik kun de nødvendige vacciner.

4 maj 2026

Kære Charlotte

Tusinde tak for din anmeldelse og de positive ord!
Håber I får en god rejse :)

God oplevelse

Super fedt at kunne blive vaccineret derhjemme. Vi havde besøg af Sohrab (læge), som var super venlig og professionel. Kan anbefales!!

1 maj 2026

Svar från Københavns Vaccinebud

Kære Djellza, tusinde tak for den gode anmeldelse! God rejse! :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.