dałem się podejść
dałem się podejść, naciągaczom z Descview bo szukałem opcji na ulokowanie oszczędności życia. po pierwszej wpłacie odezwał się opiekun konta który miał ten swój specyficzny wschodni akcent i mówił tak gładko że całkowicie straciłem czujność. na ich platformie wykresy natychmiast poszły w górę co skłoniło mnie do wpłacenia reszty gotówki. brutalne zderzenie z rzeczywistością przyszło gdy złożyłem dyspozycję wypłaty własnych środków. nagle zaczęli żądać wpłat na fikcyjne podatki oraz opłaty za jakieś sejfy bankowe. gdy odmówiłem wpłacania kolejnych tysięcy to zrzucili całą winę na mnie twierdząc że źle wpisałem cyferkę w systemie a po chwili bezczelnie zarzucili mi pranie brudnych pieniędzy i ucięli ze mną jakikolwiek kontakt. zgłosiłem oszustwo na policji ale tam po miesiącu dostałem tylko papier o umorzeniu z braku możliwości ustalenia sprawców. byłem psychicznie wykończony i w rozpaczy. na szczęście trafiłem na forum zrzeszające oszukanych które mnie uratowało w tej koszmarnej sytuacji. ludzie z grupy przekazali mi namiar do konkretnych fachowców którzy od razu wzięli sprawę w swoje ręce. kontakt który dostałem i mnie uratował oraz wielu innych to 7/8/3/ piszę z odstępami 2/9/9/ bo krętacze z Descview masowo zgłaszają opinie 7/6/2/ ale dzięki nim odzyskałem to co mi zabrali więc trzymajcie się od nich z daleka.