Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... Se mer
Företaget har svarat
Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Se mer
Företaget har svarat
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Soepel bestelproces, en goede communicatie. Het reflectiescherm dat ik kocht ziet er goed uit en werkt prima, maar heeft een hardnekkige rooklucht. Besteld in de webshop dus ik heb niet kunnen ruiken, maar ik had dit graag van tevoren geweten.

Svar från Used Products
Product ontvangen helaas deed hij het niet , na contact te hebben gehad netjes mijn geld terug gehad Helaas moest ik wel zelf de terug verzendkosten a 8.75 zelf betalen Vind dat niet zo netjes aangezien jullie mij een product toe sturen die het niet deed Maar voor de rest ben ik netjes en goed behandeld

Svar från Used Products
They forgot one part of the order but they reacted in 1 hour to fix the problem. Very efficient !

Svar från Used Products
Goeie service en snel geregeld, gewoon top!!

Svar från Used Products
Excelente atención online y servicio. Entrega en 24 horas con las mejores garantías y el producto en un estado excepcional! Repetiré sin dudas!

Svar från Used Products
Ik bevestig voor de winkel Used Products zeer betrouwbaar is, met snelle en bevredigende communicatie en een goede en snelle levering.

Svar från Used Products
Verkoop vinyl album, status volgens Marktplaats: nette staat.
Afgenomen en per post laten versturen. Kan direct de vuilnisbak ik in. Terugsturen zinloos aangezien je dan een 2e keer verzendkosten kan betalen. Onderbouwing na een belletje: ja verkoop 2e hands wat weet ik van vinyl.. ding had uitgebreid gebadderd in een mix van cola en bier en heeft diverse diepe krassen. En bedankt..

Svar från Used Products
Snelle verzending met een goede service .
Product bevalt prima

Svar från Used Products
Hele goede prijs/kwaliteit & supersnelle verzending!

Svar från Used Products
Ik heb bij Used Products een tablet gekocht voor mijn dochtertje voor €60. Helaas kwam ik er meteen bij thuiskomst achter dat de tablet niet oplaadt. Ik ben direct teruggegaan naar de winkel om dit te melden.
Volgens de medewerkers hebben zij het oplaadpunt “gemaakt” en ze lieten mij zien dat ze eraan hadden gewerkt. Toch doet de tablet het nog steeds niet en laadt hij nog altijd niet op. Mijn dochtertje heeft er nog geen één spelletje op kunnen spelen.
Wat mij vooral teleurstelt is dat er vervolgens wordt gezegd dat ik het zelf kapot zou hebben gemaakt. Dat is echt onzin. De tablet werkte vanaf het begin niet goed en wij zijn er juist heel voorzichtig mee omgegaan.
€60 is misschien geen enorm bedrag, maar je verwacht wel dat een product gewoon werkt. Ik voel me niet serieus genomen als klant en de manier waarop dit is afgehandeld vind ik erg teleurstellend. Ik zou hier niet snel nog iets kopen.

Svar från Used Products
Snelle levering, in zeer goede staat product. Ben zeer tevreden ook met de betaalmogelijkheden in 3x betalen. Kwa duurzaamheid zou iedereen eerst bij Used Products moeten kijken alvorens een nieuw product aan te shaffen.

Svar från Used Products
Koptelefoon gekocht, blijkt bij levering een ander type te zijn.

Svar från Used Products
Aanbod en prijs is duidelijk. Wordt snel verzonden.
Enige wat soms iets uitgebreider mag is de beschrijving bij de producten.

Svar från Used Products
Snelle levering en het bestelde artikel is als nieuw. Originele verpakking en zelfs de boekjes zitten erbij👍🏼

Svar från Used Products
snel geleverd, artikel goed verpakt en zoals beschreven, top!

Svar från Used Products
Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd gehandeld. Echt vanuit liefde, dus heel aan allen die daarmee iets gedaan hebben.

Svar från Used Products
De spullen worden super goed verpakt opgestuurd. De post kon het pakket niet zo maar neerzetten ivm een beveiligingscode. Dit was ook top!

Svar från Used Products
Zeer snelle en nette levering. Product voldoet aan de verwachting.

Svar från Used Products
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.