Urværket

Tack för att du använder Trustpilot. Tyvärr har vi varit tvungna att tillfälligt inaktivera nya omdömen på just den här sidan. Om du har några frågor får du gärna kontakta oss.

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestiller et Longines Legend Diver med en leverings tid på op til 5 uger, efter 6 uger skriver de at leverandøren ikke kan skaffe det, at der vil gå længere tid, om jeg vil vente eller købe et and... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lækre armbåndsure med gode priser, samt en nem måde at finde det ur, man vil have. Der er dog nogle dårlige billeder på urene så man bliver nødt til at finde nærebillderene på andre hjemmeside... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gode rabatter og stort sortiment. MEN, jeg købte et Michael Kors ur. Urskiven er for stor til min smag og håndled, så jeg sender derfor uret tilbage. At sende uret tilbage koster mig 58,- OG de oplyse... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

BESTIL ALDRIG FRA DETTE FIRMA!!!

BESTIL ALDRIG FRA DETTE FIRMA!!!

Virkelig dårlig service - vil aldrig anbefale nogen at købe noget fra Urværket. Da vi bestilte uret den 12-04-2020 fik vi meddelelse om, at uret ville være fremme senest den 23-04-2020. De trak pengene med det samme naturligvis, men uret er stadig ikke sendt.

Har ringet flere gange nu og får hver gang samme dårlige forklaring om, at uret først nu er på vej til deres lager, men forventes at komme frem samme dag og derfor også forventes afsendt samme dag. Det sker bare ikke.

Jeg håber at andre, der overvejer at bestille fra Urværket undlader at gøre det og bestiller det andetsteds. Aldrig før har jeg dog oplevet så sårlig service, og jeg er forarget over, at de godt kan finde ud af at trække de ret mange penge fra kontoen, lang tid før end de agter at sende uret.

Man hører intet fra bestillingsdato. Så er det ellers op til en selv dagligt at ringe og rykke firmaet og spørge ind til, hvorfor de hver dag lover, at nu bliver det sendt i dag, men intet sker. Det håber jeg ikke, at andre behøver at opleve.

Jeg fortryder i dén grad at jeg valgte Urværket. Det har betydet, at den der skulle have gaven, endnu ikke har fået den men kun et lamt billede af et ur, der måske aldrig kommer frem. Jeg har ikke ord for, hvor rasende jeg er.

SÅ ENDNU EN GANG - KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA!!!!!!

27 april 2020

Virkelig skuffet

Modtag igår det længe ventet ur som jeg bestilte den 31/3.

Det vigtige for mig i denne anmeldelse er, at jeg vil opfordre andre måske kommende kunder til at lave deres research før de handler ved urværket.

Min oplevelse har været lang fra god. Da jeg ikke har hørt noget kontakter jeg urværket.dk's kontaktcenter til at starte med efter 14 dage og derefter løbende. Hver gang får jeg at vide det er på vej men de ikke kan sige hvornår de kan sende det, da det kommer fra deres lager i Sverige. Men at det nok skal komme. Jeg stoler selvfølgelig på det de siger og afventer selvfølgelig med tålmodighed. Personalet præsentere sig ikke, andre gange lukker de deres tlf. ned også får man fat i en medarbejder fra Sverige.

Men ja meningen med denne anmeldelse og den ene stjerne er ikke kun at forfælle min rigtige trælse oplevelse og at jeg er virkelig skuffet, men også en opfordring til andre kunder at de skal huske at lave deres research før de handler.

26 april 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trækker penge uden at have varen i deres sortiment

Jeg har haft nøjagtig samme oplevelse, som Michael skitserer på Trustpilot 3. marts.
Jeg bestilte et ur. Fik efter et par dage at vide at uret ikke længere er i varesortimentet.
Urværket trækker alligevel det fulde beløb, ingen kommentarer eller besked om at man vil refundere beløbet.
Jeg kontakter Urværket, som lover at refundere det beløb, som de uretmæssigt har trukket på min konto.

12 mars 2020

Ikke helt tilfreds.

Havde brugt uret som stopur 5 gange, så virkede det ikke mere. Eneste løsning er åbenbart at sende det ind, hvorefter jeg skal vente mindst en måned!!! inden jeg hører noget. Sløj service!

21 maj 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Alt for lang tids venten på reparation

For godt et år siden bestilte jeg et ur fra urvaerket.dk. Jeg tilkøbte Urvaerket protection, så jeg kunne få det repareret i tilfælde af skade. Heldet var ude og jeg sendte uret retur for at få det fixet. Problemet var så at der gik næsten 4 måneder før jeg så uret igen. Det samme problem står jeg i nu, da jeg sendte et andet ur til reparation midt i december. Nu har jeg ventet over 6 uger på mit ur, og forventer ikke at se det før om lang tid. Virkelig dårlig service..

29 januari 2019

Værste oplevelse ever

Værste oplevelse ever. Bestilte et Michael Kors ur, som var meget lang tid om at blive leveret, pengene blev naturligvis trukket med det samme. Efter brug 1 dag er skruen hvor lænken sidder fast til uret gået løs, og jeg taber uret, heldigvis hjemme. Jeg skriver til kundeservice, at jeg gerne vil have uret ombyttet, men det kan jeg ikke, det skal sendes til reperation og det kan tage 2-4 uger!! Jeg beder om at få refunderet købet da det ikke kan være meningen at så dyrt et ur går i stykker efter 1 dags brug. Jeg rykker selv for 4 dage efter ign og får et svar at uret er tydeligt brugt og æsken og de led som er taget af lænken ikke er vedlagt. Det har de på intet tidspunkt bedt om, så havde jeg da medsendt disse. Der bliver svaret på svensk og svarene er bare standard, og svartiden er også lang.
Fortryder sådan mit køb og kan intet stille op.

1 november 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestilte et fint casio ur på deres …

Bestilte et fint casio ur på deres hjemmeside, det var billigere end hos konkurrenterne. Jeg fik med der samme et orde bekræftelse hvori der stod at uret ville blive leveret inde for et par dage. Pengene blev trukket med det samme, men efter halvanden uge uden ur, besked fra urværket.dk og med 2500 kr mindre annullerede jeg min ordre. Der gik noget tid, så var pengene på kontoen. Ikke en fed oplevelse, og kundeservice svarede på svensk.

2 april 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og god service

Bestilte et ur som blev modtaget allerede 2 dage efter. Jeg ønskede at bytte uret til et andet og som var lidt billigere. Urværket modtog min returforsendelse og refunderede det overskydende beløb til min konto uden problemer. En lille uges tid efter modtog jeg det ur jeg ønskede at bytte til.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse af mit køb hos urværket og køber gerne der igen.

1 mars 2017

Dårlig service og kontaktmuligheder

Bestilte et ur, og der stod, at jeg ville få en bekræftelses mail. Havde indtastet betalingsoplysninger. Jeg fik dog ikke nogen mail, og ringede næste dag til firmaet flere gange uden at kunne komme i gennem. Jeg sendte en mail. Først næste dag igen fik jeg svar på mailen om, at de ikke kunne se nogen registrering, og de bad mig bestille igen. Da jeg bestilte uret, stod der, at de kun havde 1 eksemplar tilbage, og der var 33 % rabat. Nu var der ikke længere rabat, og de havde så alligevel flere ure. Jeg var ikke helt tilfreds med at gå glip af rabatten, hvorfor jeg skrev det tilbage pr. Mail. Jeg forsøgte igen tlf. Flere gange, og det længste opkald varede 35 minutter uden at komme i kontakt med nogen! Da det var en julegave var jeg efterhånden lidt presset for tid. Endelig kom der svarmail retur igen, med nøjagtig samme ordlyd som i den første mail, at jeg skulle bestille igen........ utrolig dårlig service og kommunikation. Jeg valgte at købe uret et andet sted, hvor servicen har været helt i top.

26 december 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.