Urrem Omdömen 113

3,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte en ny urrem og beskyttende folie til mit ur. Urremmen er jeg fint tilfreds med, men selve folien er ikke meget værd. Rengjorde glasset grundigt inden og alligevel er der luftbobler jeg ikke kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en ur-rem (Men det giver vel næsten sig selv på dette site :) ) som kom frem i et almindeligt brev i post-kassen efter den tid som breve nu engang tager i vore dage. Fik den rem jeg havde... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

jeg har tidligere i dag skrevet en kritisk anmeldelse af urrem.dk Den er hermed trukket tilbage, Problemet var at jeg bestiller på urrem.dk og bekræftelse kommer fra et andet firma og som spam. Da j... Se mer

Företagsinformation

1. Nr. 21 av de 26 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik

Om Urrem

Skrivet av företaget

Velkommen til urrem.dk

Strap Kontakt os Apple Watch rem Fitbit rem Garmin rem Samsung rem Alle modeller

Urrem.dk - Alt til dit smartwatch!

Hos Urrem.dk har vi samlet Norges største udvalg af remme og andet tilbehør til dit smartwatch. Hos os finder du derfor alt, hvad du skal bruge for at beskytte dit ur mod hverdagens slid i form af cover og skærmbeskyttelse, opladere, der sikrer, at batteriet altid er fuldt og uret klar til brug, samt masser af remme i forskellige materialer, farver og stilarter, der holder dit smartwatch både sikkert og stilfuldt på dit håndled.

Urrem.dk tilbyder:

• Remme, cover, skærmbeskyttelse til og opladere til (næsten) alle smartwatches⌚

• Lave priser på alle produkter💰

• Hurtig levering på alle ordrer⚡

• En hurtig og høflig kundeservice📞

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Billedet på hjemmesiden oversælger…

Billedet på hjemmesiden oversælger varen. Jeg købte et såkaldt “ægte læder” urrem som ud til at være ok kvalitet, men i virkeligheden er den meget discount agtig. Stiv billig læder der ligner plastik til forveksling. Æv!

14 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En webshop skal ofte bedømmes på evnen…

En webshop skal ofte bedømmes på evnen til at håndtere en reklamation.

Jeg fik leveret en rem i forkert størrelse. Skrev en mail om det og fik straks svar og tilsendt en ny i rigtig størrelse.

Fejlen var sket på deres lager, fik jeg besked om.

2 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig support på leverings status

Fin hjemmeside, nem bestilling, men ingen produkter leveret. De påstår at DAO har leveret dem, og siger de undersøger sagen, men ingen ting sker der, i stedet bare for at sende nogle nye. Træls når man har et ur man ikke kan bruge, og mangler en rem.

14 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er det overhovedet lovligt?

Jeg er faktisk ikke klar over, hvem jeg handler med, for på den ene side er det et dansk firma, der afsender varer fra Brøndby, på den næste er det et svensk firma, og senere er det et britisk firma. Derudover lover de levering inden for 1 til 2 dage og "afsender" da også angiveligt pakken samme dag, som jeg lægger ordren. Alligevel er der ingen opdatering på pakken 5 dage efter. Den kom så alligevel efter yderligere 4 dage, fordi de efter min henvendelse "gensendte" pakken, da fragtfirmaet tilsyneladende havde smidt pakken væk, selvom den aldrig var registreret som afleveret i første omgang 🤷‍♂️
Jeg sidder nu med en udmærket Kinavare, som jeg kunne have bestilt andre steder til en tredjedel af prisen. Så. Aldrig urrem.dk eller hvem det nu er igen.

15 december 2025

Størrelsen passer slet ikke

Havde købt en urrem til min Garmin Vivoactive 3. Jeg havde købt en "elastik" urrem. Der er kun en størrelse og af mål og billeder fremgår det at den passer både til kvinder og mænd. Den er ALT for stor. Det kan ikke engang svare sig at bøvle med at sende den retur. Bare lad være med at købe den.

17 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.