Urban Roots Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Flower is gorgeous, it was packed very carefully, delivered fast, post card was great addition, price was friendly, great service, much appreciated!

Ystävällinen palvelu! Pikkusen kesti ennenkuin sain,muutoin hyvä. Sain oikean kukan, juuri samanlainen kuin aikaisemmin. Menetin kukkani siivoojan toimesta.. Nyt minulla on kolmenlaisia Nukkumatteja.... Se mer

Tuotteet oli erittäin hyvin pakattu ja kaikki sujui hienosti. Kiitos lemmikkiystävällisten kasvien osastosta, tämä asia on tuottanut harmaita hiuksia aiemmin kukkakaupoissa, ja nyt oli niin helppoa va... Se mer

Ensikertalaiselle, jota jännitti elävien kasvien tilaaminen netistä, ehdottomasti positiivinen kokemus! Toimitus oli nopea ja kasvit oli huolellisesti ja nätisti pakattu kestämään kuljetus. Perille sa... Se mer

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Supersuositus!

Toimitus oli nopea ja asiakaspalvelu hyvä, paketointi oli sekä egolokinen että söötti. Kasvi myös erinomaisessa kunnossa ja sellainen kuin kuvailtu. Tilaan ehdottomasti uudestaankin 😊

7 oktober 2020

5/5, suorastaan kokemus

Toimitus oli todella nopea ja kasvit erinomaisesti pakatut ja ne olivat erinomaisessa kunnossa. Pakkaus oli lisäksi alusta loppuun mietitty myös niin visuaalisuuden kuin kierrätyksenkin näkökulmasta ja se ilahdutti visuaalista itseäni. Lisäksi freebienä tullut minikaktus oli aivan ihana yllätys. Tilaus oltiin saatu tehtyä kokemukseksi, mikä oli ihanaa. Hinnat kun saisi vielä kilpailijoiden kanssa hieman samalle tasolle. Mutta yleisesti ottaen 5/5 would recommend ja tilaan uudestaankin!

7 oktober 2020

Nopea toimitus

Nopea toimitus, kasvit hyvässä kunnossa pukkaavat jo uutta lehteä viikon kotiin saapumisen jälkeen! Suosittelen ❤️

22 september 2020

Tilaamani tuotteet tulivat nopeasti ja…

Tilaamani tuotteet tulivat nopeasti ja kasvit olivat erittäin hyväkuntoisia ja hoidettuja. Mukana tullut pieni yllätyskaktus oli aivan ihana piristys! Se pääsi kauniiseen Marimekon munakuppiin muiden kasvien viereen ikkunalaudalle <3

21 september 2020

5 tähteä

Nopea toimitus, kasvit olivat kauniisti ja huolellisesti pakattuja ja tulivat täydellisessä kunnossa. Iso plussa myös täysin muovittomasta pakkauksesta, ja pikkukaktus oli ihana lisä tilaukseen. Kokonaisuudessaan jäi todella positiivinen fiilis. Tulen varmasti tulevaisuudessa tilaamaan uudelleen!:)

20 september 2020

Upea kauppa

Nopea toimitus, kukka oli todella hyvässä kunnossa ja tukevasti pakattu! Ekologinen ja kierrätettävä pakkaus suuren suuri plussa myös ❤️

16 september 2020

Tilaisin toistekin

Tilaus toimitettiin nopeasti ja sujuvasti. Kasvit olivat elinvoimaisia ja hienoja. Suosittelen.

15 september 2020