Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... Se mer
Företaget har svarat
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Se mer
Företaget har svarat
Fin levering og god kundeservice. Opladeren virker desværre meget dårlig til en iPhone 12 Mini. Den skal lægges meget nøjagtigt på laderen for at virke. Så nemmere at bruge en normal ledning på gammel... Se mer
Østergade 24, 8883, Gjern, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig levering og virkelig smukke kabelbokse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från UPSTRÖM
UPSTRÖM Cablebox – Eg: Meget flot. Og er kontinuerligt informeret ift. leveringstiden ifm med forsinkelse. Så fuld tilfredshed med proces og produkt!

Svar från UPSTRÖM
Virkelig fint design - positivt med den bæredygtige idé og jeg har bestilt endnu en!
Hurtig levering - nærmest fra dag til dag!

Svar från UPSTRÖM
Hurtig levering. Rigtig gode produkter. Koster vel under halvdelen af Apples kabler. Ligeså god kvalitet. Og 2 meter kabel er lækker. Det tilbyder apple ikke

Svar från UPSTRÖM
God service også i weekenden. Jeg bestilte 3 kabler, hjemmesiden drillede lidt, så jeg skrev til deres info mail, kort tid efter kom mail retur med link så jeg kunne købe de 3 kabler. Alt godt og kablerne er modtaget. Flot service og så i weekenden :-)

Svar från UPSTRÖM
Bestilling, levering og kommunikation var i topklasse. Produktet lige så. Jeg har dog en router som ikke kan være i kassen, så jeg ville ønske der fandtes en variant i dobbelt størrelse. Evt. som et væg monteret skab.

Svar från UPSTRÖM
God kvalitet! Jeg er meget tilfreds med de 3 produkter (oplader, keyfinder & skærm protector) jeg har købt fra Upstrom.

Svar från UPSTRÖM
Produkterne føles solide, oplader hurtigt og ser virkelig lækre ud. Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både design og holdbarhed. Har aldrig haft opladere, der har holdt så godt før. Kan kun anbefales varmt!

Svar från UPSTRÖM
Virkelig god service og produkter!
Hurtig opladning, god kvalitet og flot design. De holder bedre end nogen andre opladere, jeg har haft. De bedste anbefalinger herfra!

Svar från UPSTRÖM
Jeg har købt 2 kabler til opladning af iPhone. Begge kabler er gået i stykker i løbet af en måned. Det er ikke ledningen der går i stykker, men den del der sættes ind i telefonen der knækker af.
God tænke med genbrug, men det holde desværre ikke længe.

Svar från UPSTRÖM
Jeg fandt UPSTRÖM , da jeg søgte efter en trådløs oplader, da ladeporten på min telefon var ved at gå i stykker.
Jeg anede ikke man kunne få bæredygtige opladere. Vi har sikker allesammen utrolig mange ledninger fra mobiler derhjemme, så det her er virkelig smart - Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!

Svar från UPSTRÖM
Uovertruffen, høflig, god og fleksibel service. Varen bestilt kort før deadline og blev leveret dagen efter. Lækkert produkt der lever 100% op til forventningerne.

Svar från UPSTRÖM
Super produkt, fungerer som det skal.
Ved trådløs opladning undgår man de trælse knækkede kabler, så jeg er tilfreds!

Svar från UPSTRÖM
Elsker jeres trådløse oplader. Og det, at opladerne er fremstillet i bæredygtige materialer er virkelig et kæmpe plus i min bog. Og så oplader det min telefon hurtigt og uden bøvl.

Svar från UPSTRÖM
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.