Bra utbud och trevlig personal
Inget dåligt alls, trevlig personal och VÄLDIGT stort utbud för alla!
Inget dåligt alls, trevlig personal och VÄLDIGT stort utbud för alla!
Riktigt bra butik, riktigt bra personal. Hjälpsamma och alltid trevliga o löser alltid det man behöver hjälp med, även grejer de kanske inte alltid skulle behöva lösa. Rekommenderar starkt ett besök hos upplev 👍
Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag till varje pris. Deras verksamhet är uppbyggd på rena lögner och falska löften. De lovar saker de aldrig kan hålla och vägrar ta ansvar för sina misstag. Kundtjänsten är otrevlig och arrogant, och det är omöjligt att få en rak eller ärlig svar från dem.
Efter flera försök att lösa problemet blev det uppenbart att deras enda mål är att lura sina kunder och inte leverera det de utlovat. Det här är utan tvekan det värsta företaget jag någonsin haft att göra med, och jag vill varna alla för att ha några som helst affärer med dem.
Håll dig långt borta!
Grabben i kassan bör la tänka om sitt val av yrke. Service verkar inte vara något för honom. Nonchalant och otrevlig.
En bra butik med bra utbud. Men deras kundservice lämnar lite övrigt att önska, saknades en vara i en beställning som jag skulle få återbetalning för, vilket jag aldrig fick. Deras enda svar var ” det är inte mitt ansvarsområde”
Beställde ett par solglasögon för mitt sportfiske. Fick rätt modell men med plastglas, jag beställde med riktigt glas.
Ringde och fick bra service, så dom erbjöd mig en annan modell med det glaset och reflektor som jag ville ha.
Skickade tillbaka dom som jag fick första gången och när jag fick dom andra så va det glas som det skulle men med fel reflektor på glaset. Även fast det står på paketen då har dom skickat fel igen.
Ringer och säger att dom skickat fel igen. Dom tror mig inte och ber mig skicka en bild. Så skickar jag en bild på paketen.
Dom tror mig fortfarande inte så då vill dom ha en bild på glasögonen.
Därefter skickar dom retursedel.
Leveranser har gått snabbt och smidigt men det är det enda.
Beställer inte härifrån mera tyvärr.
8 dagar efter orderdatum och ordern har fortfarande inte skickats...
Fick 2 trasiga varor och 1 som inte var komplett.
Har mailat många ggr, väntat 1-2 veckor på varje svar men svaren är värdelösa och svarar inte på mina frågor.
Som många andra skriver har de en mycket dålig kundservice!!!
Fick efter mycket om och men svar att de skulle ersätta de 2 trasiga varorna och skicka nya.
Men även de nya var trasiga och hade en handskriven lapp att de gått sönder när de packade men att de försökte rädda det som gick!!
Varför ens skicka trasiga varor för att ersätta trasiga varor?! Helt obegripligt!
Den 3e okompletta varan har jag fortfarande inte efter flera veckor fått något vettigt svar på om hur de ska ersätta mig.
Undvik detta företag!
Ok hemsida och snabb leverans.
Dock är kundservice inte direkt deras paradgren.
Köpte en flytring som gick sönder och efter onödigt lång tid fick jag retursedel. Den missufattade helt vad som var trasigt och ville jag skulle fixa den själv trots att ringen låg hos dom (de hade alltså inte ens tittat på den).
Sedan påstod de att jag lämnat den i solen och attt det var omöjligt att ha sönder den med handkraft. Senare påstår de att jag visst pumpat den för hårt.
Därför ville de inte ersätta den pga de hävdar handhavande. De kunde erbjuda rabbat på en liknade vara som goodwill sa de..
Första företaget någonsin jag är tvungen att gå via ARN med.
Mycket bra upplevelse, snabb leverans, jag fick allt jag beställde.
Beställde två spön, men ”tydligen” var hemsidan hackad och prissättningen fel och spöna fanns ändå inte i lager enligt dem... Efter att min order makulerats så fanns båda spön i lager igen (även 2 dagar senare i lager - Idag tredje dagen efter får jag mail att den finns i lager och att jag kan testa köpa den igen). Ligger alltså ute till försäljning!! Fick XXX kr i kompensation för besväret så alltid något, men synd att bryta mot avtalet som uppstått när jag fått orderbekräftelsen. Synd med dålig goodwill bara och en förstörd födelsedagsorder för min del samt att jag ska "behöva stå för" deras misstag.
Ska dock sägas att de svarade fort och var snabbt behjälpliga efter att JAG tog kontakt för utredning av situationen så inte bara negativt från min sida. Samt att de skickade min nya rulle extra snabbt (kom dagen efter) som plåster på såren. Hoppas att den blir kanon. I övrigt inget annat som var negativt. Snabba leveranser men saknade ID för spårning av leverans. Kör hårt och lycka till med era beställningar!
Trevlig, tillmötesgående, tydlig och hjälpsam. Anställ anställ anställ.
Riktigt tråkigt upplevelse, beställde flugfiske prylar och det saknades en del när jag öppnade paketet, har mailat butiken två gånger utan att få någon respons. Har inte fått mina pengar tillbaka, det var inga stora summor men kundtjänst har en del att jobba på.
Beställde en vara 27 november för att den skulle hinna till julafton. Inget paket dyker upp efter 1,5 vecka då skickar jag iväg ett mejl där jag frågar hur det går för mitt paket. En person från företaget ringer till mig och säger att paketet är på villovägar men att han skulle skicka samma vara veckan efter. Jag frågar då om den hinner till jul personalen lovar att den ska hinna fram i tid. den veckan går och halva nästa också. Nu är vi inne på samma vecka som jul och jag ringer yttligare en gång. Då har min vara fortfarande inte skickats och den hinner inte till jul. Blev så extremt besviken då jag beställde i tid och blir lovad att den ska komma innan jul.
Beställt ifrån Upplev ett par gånger och har inget att klaga på när det handlar om leverans, snabbhet och utbudet är fantastiskt.
När det kommer till retur och kontakta deras kundservice så fungerar det inte så bra.
Mailat flera gånger utan svar på flera veckor, även ringt in till att börja med men blev inte klokare utav det.
Mycket möjligt att detta är en effekt utav "semester tider" men synd att det blir så..
Osäker på om jag kommer handla ifrån Upplev något mer när det finns bättre alternativ med fungerande kundtjänst.
Mycket dålig kundkontakt, påtalade att det att jag inte ville ha varan. Redan skickat va svaret, gissa om man blir förvånad när bokningen av godsavhämtningen hos företaget sker först efter mitt samtal.
Dom svarar inte heller på mejl. Mitt första och sista köp hos er.
Bra priser, utbud och en mycket trevlig och tillmötesgående kundtjänst som värderar kunden högt!