1. IT- och företagskonsult

Digitaliseringens framfart, med Microsoft i spetsen, har förändrat spelplanen för individer och företag. IT är inte en stödfunktion utan har en central roll i företags DNA och affärsutveckling. Vi fokuserar på Microsofts molntjänster och vet vilka möjligheter Microsofts molnplattform erbjuder. Med vår erfarenhet och kunskap inom Microsofts molntjänster, hjälper vi dig och din organisation att nyttja tekniken maximalt!

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Mycket hjälpsam och supportande!

Tålmodig och inlyssnande support - Marcus Frisk var en klippa under utredningen av min IT problematiken. Inlyssnande och supporterande under hela samtalet. Fanns inte tendens till att ge upp utan kreativt framåtlutande mindset som också gav resultat och en mycket användarbar lösning. Marcus gav även under samtalet mervärde i it support utöver själva sakfrågan - mycket uppskattat!

27 oktober 2025

Svar från Upheads

Stort tack för din fina återkoppling! 🌟
Vad roligt att höra att Marcus kunde hjälpa dig på ett så bra och engagerat sätt.

Vi ser till att hälsa honom (och teamet) om dina fina ord!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Personlig service och snabb hjälp

Vi bytte förra året från ett IT-företag i Norge till Upheads, och vi har varit nöjda hela vägen.

Här får vi alltid personlig och trevlig support; teamet är hjälpsamt, professionellt och lätta att prata med.

Ärendena hanteras oftast snabbt och smidigt, och de kommer dessutom med egna idéer och förslag som har fungerat riktigt bra för oss.

Vi har företaget i Göteborg och det har aldrig varit några problem att boka hit någon på plats när det behövs.

Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera dem!

3 oktober 2025

Svar från Upheads

Wow, vilken härlig recension att få! 💙
Stort tack för förtroendet och för att ni delar hur ni upplever samarbetet med oss.

Vi blir extra glada att höra att ni uppskattar vår support. Det är precis så vi vill jobba. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet med er!

Har Alltid ett fantastiskt trevligt…

Har Alltid ett fantastiskt trevligt bemötande och är de superproffsiga. De kan verkligen sin sak vilket har underlättat otroligt mycket för mig och vårt team.

4 september 2025

Svar från Upheads

Vad glada vi blir över att höra detta, tack så mycket för din fina recension!🌟 Det betyder mycket att du uppskattar vårt arbete.

IT struktur

Anlitade upheads för att hjälpa mig med struktur i mitt bolag.
Jag är med en nöjd! En trygg och bra upplevelse, kan inte leva utan bästa teamet!

9 september 2024

Svar från Upheads

Stort tack för dina varma ord! Det gläder oss att vi kunnat hjälpa dig och ser fram emot att fortsätta vara ett stöd framåt!

Grym support!

Som ny kund till Upheads så har det krävts en del support för att få rätt inställningar i olika funktioner i Microsoft 365. Supporten har varit klanderfri och vi har alltid fått snabba återkopplingar vilket har underlättat vår vardag på företaget oerhört mycket.

5 september 2025

Svar från Upheads

Tack för att du delar din upplevelse! 💙 Vi vet att starten kan innebära många frågor, så det känns fantastiskt att höra att vårt supportteam har kunnat stöttat er. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Snabbt och smidigt

Jag fick snabb, trevlig och kunnig hjälp. Mina axlar sjönk ner och andningen blev normal igen!

3 september 2025

Svar från Upheads

Tack för din fina recension! Vi är glada att vi kunde ge dig snabb och smidig hjälp!

Upheads är riktigt grymma att jobba med…

Upheads är riktigt grymma att jobba med – proffsiga, snabba på att svara och levererar alltid ett bra slutresultat. Ett extra stort tack till Fredrik som verkligen är en klippa, alltid hjälpsam och lösningsorienterad. Kan varmt rekommendera dem!

19 augusti 2025

Svar från Upheads

Tusen tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada av att höra om din upplevelse med oss och uppskattar dina ord. Självklart ska vi hälsa vidare till Fredrik, det kommer han att bli väldigt glad över!

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande. Engagerade och flexibla. Tammar Zaki är en klippa.

8 april 2025

Svar från Upheads

Tack så mycket för din fina recension! 🙌
Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vårt bemötande och vår stjärna Tammar. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete!

En pålitlig partner i vår IT-övergång

Vi är väldigt nöjda med Upheads som har hjälpt oss genom en komplex övergång från vår tidigare leverantör. De har agerat rådgivare för oss vilket är särskilt värdefullt i ett bolag utan egen IT-avdelning. Deras engagemang, proaktivitet och dedikation att hjälpa sina kunder uppskattas otroligt mycket i en mindre organisation. Vi rekommenderar Upheads!

1 april 2025

Svar från Upheads

Stort tack för omdömet! Det betyder mycket för oss att ni känner er trygga med vårt stöd, särskilt i en viktig övergång som denna. Vi är glada att vårt engagemang och proaktivitet märks. Ser fram emot att fortsätta samarbetet med er! 💙

Handlingskraftiga!

Handlingskraftiga! Kevin löste mitt problem utan att skicka vidare mig i massa ärenden. Känns tryggt och pålitligt!

6 december 2024

Svar från Upheads

Tack för din fina feedback!😊 Fantastiskt att höra att Kevin kunde hjälpa dig direkt. Vi uppskattar ditt förtroende och finns här om du behöver support i framtiden!

Svarar alltid vänligt och snabbt

Svarar alltid vänligt och snabbt. Hjälper alltid till ärendet är avklarat.

31 januari 2025

Svar från Upheads

Tack för recensionen, det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen. Snabb och vänlig service är alltid vårt mål, vi finns här när du behöver oss nästa gång!

Super bra support och hjälp med…

Super bra support och hjälp med tjänster. Super snabb support och en extra stjärna till vår säljare där. Mycket nöjda.

3 februari 2025

Svar från Upheads

Tusen tack för din fina feedback! Vi är så glada att du är nöjd med vår support. Extra kul att vår säljare gjorde intryck, vi ser till att skicka vidare stjärnan.

Vi finns här när du behöver oss!

Fantastisk support som hjälpte mig…

Fantastisk support som hjälpte mig snabbt med en kreativ lösning för mina problem.

Rekommenderar STARKT.

Tack André.

10 februari 2025

Svar från Upheads

Vilken fantastisk feedback, stort tack! Det betyder mycket för oss att du är nöjd och vi ser till att André får din uppskattning.

Vi finns alltid här om du behöver oss framöver!

Suveränt bemötande!

Suveränt bemötande! Supporten och Specialisten summerade mina behov och löste samt förbättrade vår IT.

11 februari 2024

Svar från Upheads

Tack för din fina feedback! Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen och det är fantastiskt att höra att vårt team kunde hjälpa dig att både lösa och förbättra er IT.

Vi ser fram emot att fortsätta stötta er framöver!

Visa omdömen på alla språk (18 omdömen)