UNWINDmobileMassageSpa Omdömen 0

3. Nagelsalong
  4. Hudvårdsmottagning
  5. Spa
  6. Yogainstruktör

Informationen kommer från olika externa källor

Unwind is an out-call spa service committed to helping people feel good. We create luxury spa parties & private sessions focused on physical & spiritual balance. Our In-home, on location, event & office spa services will have you, guests, loved ones or co-workers feeling better than anyone thought possible. Unwind Mobile Massage & Spa is made up of professionally trained Massage Therapists & a team of mobile Spa Specialists who cater to all of our client's individual spa needs. The Unwind team combines divine instinct with natural talent so that you may receive bodywork specifically designed for you! Our goal is to help people feel their absolute best. We believe that receiving regular bodywork in a safe & nurturing environment enhances ones ability to heal in body, mind, and spirit. When it comes to relaxation, we take it one step further by bringing our services to you. We create each service so that it is in alignment for your specific needs whether it be a spa party in your home, a mobile manicure party at your office, an individual in-home massage service, chair massage at a convention center or a corporate wellness program at your office with massage, guided meditation, yoga and tarot readings. Self-care is a must, so you say when & we'll be there. Unwind Mobile Massage & Spa services many communities throughout the Greater Los Angeles Area including (but not limited to) Beverly Hills, Culver City, Burbank, Studio City, Glendale, Hollywood, Malibu, Manhattan Beach, Marina Del Rey, Pacific Palisades, Playa Del Rey & Venice Beach so please contact us to see if your location is within our service area.

Inga omdömen

Detta företag har ännu inte fått några omdömen.