Unsolvedmurder Omdömen 73

TrustScore 3 av 5

3,1

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Contact was okĂ©; levering duurde wat langer, maar gezien de feestdagen begrijpelijk. We hebben met 4 personen ‘blauw licht’ gespeeld: het gepuzzel was leuk omdat er weinig feiten zijn, maar veel gi... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

De moordzaak viel ons tegen en was niet wat wij gehoopt hadden. We hoopten op een spannend onderzoek naar een moordenaar. Wat we kregen was een pakket aan verdachten maar niet met een overtuigende kil... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

In november 2 cases besteld, in december nog niet geleverd, app gestuurd, komt niet aan, mail gestuurd , een week later antwoord dat er een onderzoek ingesteld worst bij postnl en dat anders het pa... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Geweldig goed geslaagd

In ons gezin is wat narigheid geweest. Hierdoor leek het mij een goed idee om tijdens Kerstmis iets interessants te gaan doen. Iets om ons mee bezig te houden, anders dan persoonlijke zaken. Het was ontzettend goed geslaagd. Er was samenwerking en goed overleg. Daardoor hadden we een enorm goed geslaagde 1e kerstdag. Aanrader :-)

25 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

We hebben dit met z'n 3-en gespeeld en

We hebben dit met z'n 3-en gespeeld en we hadden de oplossing wel goed (welke gebaseerd was op gevoel en niet op feiten) maar geen voldaan gevoel. We misten informatie, bepaalde dingen zijn niet logisch (zoals: een hond laat geen snoepjes liggen waar hij gek op zou zijn, halsslagader zit niet in de nek)
Ietwat teleurstellend

30 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Als echte detectives gingen we aan de slag

We kregen kerstavond Unsolvedmurder cadeau. Als echte fans van misdaad series gingen mijn man en ik tweede kerstdag samen aan de slag om de moord op te lossen. We vonden het beide fantastisch en gaan zeker nog een zaak bestellen. Heerlijk om samen te spelen als je van detectives houdt.

De zaak van Halloween nacht

We hadden de Halloween case en voelden ons net “echte” rechercheurs 😇
Het was heel erg leuk om te doen en je komt er op deze manier achter dat iedereen anders denkt en leest. We waren met z’n zessen en waren er best wel snel achter wie het gedaan had maar omdat we alles uit wilden sluiten hebben we alles nog een keer doorgenomen.
Met de foto’s, forensisch rapport en het politierapport kwam het heel realistisch over allemaal en we hebben echt een geweldige middag gehad, iedereen was zeer fanatiek om de moord op te lossen!
Zeker weten een aanrader en het is weer eens wat anders dan Risk,Party&co of andere spelletjes die je in de kerstvakantie met z’n allen doet

Anders dan verwacht...

Wij hebben van een bundel van 3 nu 'Stille getuige' gedaan. Alles aantal keren goed gelezen.. tijdlijn gemaakt... maar uiteindelijk de moordenaar op basis van een gevoel juist geraden... op basis van feiten en omstandigheden kom je hier niet uit! Ook de teksten die je via de QR codes uiteindelijk gaat lezen als je gekozen hebt wie de moordenaar is geeft totaal geen nieuwe info of ' o zooo moment' en er blijven tig vragen onbeantwoord. Deze zat dus minder goed in elkaar dan verwacht en zou zeker geen veroordeling opleveren als het echt was geweest. Ben benieuwd of de andere beter zijn!

Het was overigens wel leuk om samen te doen.
We kregen na een review op social media een uitgebreide reactie van het bedrijf met uitleg over de insteek van de dossiers en we snapten de uitleg, maar het zou fijn zijn om van te voren beter op de hoogte te zijn wat je kunt verwachten. Dit maakte het zonder 'ahaa' moment voor ons onaf en teleurstellend. Als we er anders aan begonnen waren zou dit gevoel wellicht wel anders zijn geweest.

27 december 2025

Wel Oké

De moordzaak viel mij tegen. Ik had iets meer spanning en uitdaging verwacht. Maar alle spullen waren zeker van goede kwaliteit.

Vage oplossing

Het begin liep vlot. Gewoon alles voorlezen en gedachten spuien en overleggen, maar het ontbrak aan een duidelijke clue. De oplossing bleek uiteindelijk een hele vage uitleg te geven waardoor het een gokspel leek. We bleven met allerhande vragen zitten.
Hopelijk zijn de 2 anderen die ik heb van betere kwaliteit. Het is natuurlijk geen escape room, maar we hadden helemaal niet het gevoel dat we iets opgelost hadden.

Op tweede kerstdag met 7 vrienden een

Op tweede kerstdag met 7 vrienden een moord opgelost! Iedereen heeft serieus meegewerkt, dat is wel een vereiste! We hadden twee teams en beide hebben de moord goed opgelost.
De instructies hoe dit aan te pakken waren duidelijk en het materiaal nodigt uit om te gaan spelen.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Mogen er meer puzzels in!

Goed materiaal, snelle levering; het was echt een moordzaak oplossen; we hebben het met z’n vijven gespeeld; mede door opzet was het wat lastig om allemaal daarin een goede bijdrage te leveren. Het zou nog leuker zijn als er naast de moordzaak ook wat andere puzzels bij zijn zoals in een escape game. Dan kun je ook wat beter in duo’s bijvoorbeeld wat doen , zodat iedereen wat actiever mee kan doen.

28 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bestelling verliep goed en spel raakt de werkelijkheid

Bestelling verliep goed, enige vertraging maar daar ontving ik keurig bericht over. Wij hebben tweede kerstdag met onze kinderen een moord op kunnen lossen en was erg spannend en goed omschreven. Met alle documenten erbij voelt het als een echt dossier. Wellicht tip zou je een QR code bij de verhoren kunnen plaatsen en echt gesproken tekst of filmpje kunnen bekijken.

Vaag en teleurstellend

We hebben de afgelopen week met het gezin alle drie de bestelde cases gespeeld
 van medium tot moeilijk en waren toch best teleurgesteld
 te weinig diepgang en te weinig echte aanwijzingen per verdachte om tot ern sluitend verhaal te komen
 uiteindelijk per medespeler een dader gegokt en zo komt er wel een “winnaar” uit in onze groep, maar is de uitleg wie wel of niet de dader is dmv de QR codes nog steeds geen “sluitend” bewijs of duidelijk verhaal. Het idee is heel goed
 de uitvoering een beetje slordig.. lijkt allemaal een beetje een haastig AI gegenereerd geheel. Jammer

21 december 2025
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Anders dan verwacht na meerdere aanbieders gespeeld te hebben

De moordzaak viel een beetje tegen en was niet helemaal wat wij gehoopt hadden. We hoopten op een spannend onderzoek naar een moordenaar. De zaak mist iets, je zou dingen moeten kunnen oplossen en meer sluitend bewijs moeten kunnen vinden waarom iemand de dader is. Het bewijsmateriaal kun je ook niet veel mee. Nu moet je gokken, want het kunnen er meerdere zijn. Verder wel goed geschreven.

Makkelijk en duur.

45 euro betalen voor 3 moordzaken, heel snel opgelost en te makkelijk. Veel te duur voor 3 spellen. Totaal niet spannend en na het lezen meteen door wie de dader was. Teleurstellend, is het geld niet waard.

Tegenvallend spel helaas

De levering was op tijd en zag er netjes uit. Maar ik had er meer van verwacht. Weinig bewijsstukken en veel mogelijke daders. Ook niet waarom de dader het had gedaan. De dader hadden we goed maar het ook zomaar een an de anderen kunnen zijn. Helaas geen sterk spel. Gr Débora

Communicatie

De bezorging kan beter, duurde wat langer. De halloweenversie was niet meegeleverd. Bleek later pas te komen. Jammer dat ik hier zelf naar moest informeren en dat het niet vanuit hun gecommuniceerd werd. De halloweenversie kwam helaas via de mail, toch minder "echt".

7 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Leuk voor een spelletjes avond

Wij hebben 2 moordzaken gespeeld/opgelost tijdens een weekendje weg. Wij waren erg fanatiek in het analyseren en voelde ons echte politieagenten. Wij hebben dit gespeeld met 3 volwassenen en 2 kinderen (12 en 10)

22 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer