Unitum ApS Omdömen 196

2,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HOLD JER VÆK, FUSK. Kan ikke bedømmes 🥶 Vare bestilt d.28.september 2025 ikke modtaget endnu d.15.10.25 mail retur om forsinket levering, men afsendt d.29.9.25 gavekort på kr.300,- pga. ikke lever... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Modtog de fineste læserbriller fra bisou, og boxershorts fra les deux i fin kvalitet. Har handlet hus Unitum før, og har været rigtig godt tilfreds🤗 denne gang tog levering lidt længere tid pga lager... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Hos Unitum er vi et dansk livsstilsunivers der udelukkende samarbejder med danske mode, livsstil- & designerbrands om at forene danske design, kvalitet & æstetik i et eksklusivt shopping- & inspirationsunivers.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

MEDDELELSE OM KONKURS

Unitum lifestyle ApS, CVR-nr. 44729822, er den 19. november 2025 taget under konkursbehandling ved dekret afsagt af Sø- og Handelsrettens skifteret, og advokat Christian Aispur, Advokatfirmaet SmithKrag I/S, er udpeget som kurator for konkursboet.

Hvis du har et krav imod selskabet, henvises der til vores sagsportal for anmeldelse: kreditor.smithkrag.dk

Alle øvrige henvendelser til kurator bedes ske via e-mail. E-mailadresser kan findes via smithkrag.dk

19 november 2025

Minus stjerner!!!

Minus stjerner!!!
Har gjort indsigelse via banken og fået penge retur!
OBS!
KØB ikke her!
De hæver pengene, men sender ikke varen! 😡

29 september 2025

Svindel og bedrag

Svindel og bedrag. Hæver pengne, men sender ikke varen. Umilig at få kontakt med indehaver og eneejer Andreas Schortmand Bendixen. Kan se på nettet, at mange har oplevet det samme. Hjemmesiden er lukket nu.

7 oktober 2025

Fup-firma!!!

Fup-firma! Trækker pengene men sender ikke varerne! Svarer heller ikke på henvendelser!

1 oktober 2025

Scam!

Jeg bestilte en regnjakke. Efter tre uger er den stadig ikke ankommet, og kundeservice svarer ikke. Jeg anmelder dette firma. Det er helt sikkert svindel.

22 oktober 2025

Svindel

De hæver pengene og man får mail om at varen er sendt. Dette passer dog ikke og er ren svindel.
Har stadig ikke set skyggen af min bestilling eller mine penge. De er umulige at komme i kontakt med sjovt nok.

30 september 2025

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK, FUSK.
Kan ikke bedømmes 🥶
Vare bestilt d.28.september 2025 ikke modtaget endnu d.15.10.25 mail retur om forsinket levering, men afsendt d.29.9.25 gavekort på kr.300,- pga. ikke leverer til tiden, ha ha … stadig ikke leveret, svarer ikke på hverken mail eller på telefonen, fusker firma.

15 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte d.7.10.25 en bluse som min…

Jeg bestilte d.7.10.25 en bluse som min søn skulle have i gave d.12.10.25. Leveringstiden skulle efter sigende være meget kortere. Jeg har modtaget bekræftigelsesmail, og link til SHOP?, hvor jeg skulle kunne følge/spore min vare. Den bliver ved med at stå som bestilt, men uden nogen sporingshistorik. Jeg har forsøgt at kontakte firma pr mail uden respons

7 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Varer ikke modtaget efter halvanden måned

Jeg har bestilt 2 varer d. 5/9 og har stadig ikke modtaget dem. I dag checker jeg så ordren på hjemmesiden hvor der står at de er blevet returneret og jeg ikke er kvalificeret til en returnering af mine penge… jeg har forsøgt at skrive og ringe flere gange, men har aldrig fået noget svar.

15 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis man kunne give nun stjerner havde…

Hvis man kunne give nun stjerner havde unitum fået det. Jeg har bestilt en vare d. 1. Oktober, og har intet modtager eller hørt, trods flere rykkere på mail og forsøgt opkald. Jeg har nu politianmeldt virksomheden

13 oktober 2025

Det må være svindel

Ordren afgivet for 2 uger siden. Forventer levering indenfor et par dage. Jeg har INTET hørt. Har kontaktet på e-mail og telefon uden at komme igennem / få et svar.
De trak pengene med det samme.
Det er meget mistænkeligt. Jeg tænker det må være SVINDEL Jeg ærgrer mig, det var en rigtig god pris og der burde jeg nok have anet mistanke

29 september 2025

Ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne

Kæmpe fup virksomhed. Trækker penge for varer, som de aldrig sender. Jeg har forgæves ringet til dem flere gange dagligt i en uge. De svarer ikke på mail eller telefon. Vil anbefale alle at holde sig væk og ikke støtte denne pinlige amatør virksomhed.
Jeg har endelig fået refunderet en del af mine penge. Nok fordi ejeren blev træt af mine mange opkald, men jeg nægter simpelthen at bidrage med noget som helst til denne type mennesker.

6 oktober 2025

Extremely Poor Experience – No Delivery, No Response

I placed an order on September 20th and received a confirmation that it had been shipped. However, I never received the product, any tracking details, or any further updates.
I have sent multiple emails (four in total) and even tried calling the company on both numbers I could find — but received no response whatsoever. It has now been over three weeks, and I still haven’t received my order or a refund.
In one of their mass emails, they admitted to delivery issues and promised compensation, yet I have received neither the product nor the gift card they mentioned.
This has been an extremely disappointing and frustrating experience. I would strongly advise others to be very cautious and avoid ordering from this store.

13 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.