Danny var utrolig venlig og meget betænksom. Jeg havde bestilt tid til tandrensning, vi talte om priser inden behandlingen og jeg endte med et eftersyn og røntgen oveni efter aftale. Danny gennemgik u... Se mer
Det här tycker kunderna
Var hos unik tand i København NV sidste år, og har nu skiftet tandlæge da jeg ikke var tilfreds med mit besøg hos uniktand. Mit besøg hos uniktand var desværre præget af forvirring, uprofessioneli... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har fuld tillid i min tandlæge ,Allan Bjerregård.Allan har stor erfaring og jeg har været behandlet hos ham i 23 år-og jeg har altid været meget glad for resultaterne. Klinikken har meget sød pers... Se mer
Kære Nuray, Sara og Nazanin, Tusind, tusind, tusind tak, for en virkelig omsorgsfuld, behagelig, kærlig og professionel behandling. I gav Jer god tid til at lytte til mine spørgsmål og bekym... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vores tandlægeklinik på Frederiksborgvej 1A i København NV har eksisteret siden 1940. Hos UnikTand lægger vi stor vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog mellem patient og tandlæge. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit besøg i vores tandklinik.
Kontaktuppgifter
Frederiksborgvej 1A, 2400, København NV, Danmark
- 38 19 06 06
- info@uniktand.dk
- uniktand.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
MEGET dyrt
MEGET dyrt
Jeg har været i klinken for en pris vudering for trækker ud en tand, det kostede 477 kr. for 3 minutter.
ALT FOR DYRT.

Svar från UnikTand
Smilende venlige modtagelse og…
Smilende venlige modtagelse og professionelle mennesker med gode teknikker og medhjælpere. Alt i alt er det altid en fornøjelse at være der hos dem.
Søde og professionelle.
Søde og professionelle.
Næsten en fornøjelse at komme til tandlægen.
Sød og venlig betjening
Sød og venlig betjening. Hurtigt og effektivt behandling. Lidt dyrt. 600kr for et serviceeftersyn og tandrensning
10/10 tandlæge
10/10 tandlæge
Jeg har masser tandsten der blev fjernet, det gjort lidt ondt men lægene sagde at jeg skulle slap af og roligt. De er søde og vil virkelige anbefale at tage tandlæge hos dem. Gode service og gode kvalitet😊
Trygge hænder og professionel behandling…
Efter flere år med at bruge klinikken så vil jeg sige at, Jeg føler mig altid trygt når jeg er i klinikken og tilfreds når jeg forlader. Nuray er en dygtig og professionel læge Og uanset hvem jeg møder som tandplejer så er de høflige, rare og kompetente.
the best stuff the best dentist,am very…
the best stuff the best dentist,am very happy for what they did with my teeth,very professional and very kind,thank you for high level service and quality work
Behandlingen gik rigtig godt
Behandlingen gik rigtig godt. Nuray er yderst omsorgsfuld og oplyser præcis, hvad hun foretager sig undervejs. Jeg vil altid anbefale Nuray.
Super behandling 👍
Super professionel behandling som altid til starter til tiden👍
Altså nuraj er ordentlig og behagelig…
Altså nuraj er ordentlig og behagelig at være hos. Jeg er virkelig glad for at komme der og stoler fuldstændig på hende. En tandlæge er jo en tillidssag 😊
Jeg følte mig i gode hænder
Jeg følte mig i gode hænder, venlige og professionel behandling. Der blev lyttet og svaret på mine spørgsmål.
En rigtig god oplevelse hver gang
En rigtig god oplevelse hver gang. Jeg oplever stort set ingen ventetid og alle i klinikken virker enormt tålmodige og positive.
Bedste oplevelse ved en tandlæge jeg…
Bedste oplevelse ved en tandlæge jeg har haft. Kan varmt anbefale UnikTand
Jeg har været SÅ tilfreds med mit besøg…
Jeg har været SÅ tilfreds med mit besøg hos uniktand. Særligt Naomi var så skøn og gjorde oplevelsen så tryg som muligt til trods for at jeg kom meget nervøs og bange derhen. Jeg gik derfra med ro i maven og følte at de alle havde været helt igennem fantastiske. Kan klart anbefales
Venlige medarbejder og rigtig god…
Venlige medarbejder og rigtig god service
Nuray ved at jeg er en piveskid
Nuray ved at jeg er en piveskid. Hun kender mig, jeg skal bedøves, og hun kan så komme igang med sit arbejde. Jeg skal nok komme igen.😉
Den bedste tandlæge jeg kender
Den bedste tandlæge jeg kender. ❤️❤️❤️
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.