Heel positief: simpele procedure, geen toeters en bellen. Negatief: ik krijg toch nogal wat Franstalige boodschappen, ook deze enquête. Ik had nochtans ergens aangeduid dat ik Nederlandstalig was... Se mer

Företaget har svarat
Malgré une expérience décevante dès le début le service client a bien résolu mon problème donc je modifie mon avis ce jour.
Företaget har svarat
Willem was énorm behulpzaam. De overgang van mijn vorige operator naar Undo had enkele obstakels omdat ik per ongeluk een verkeerd klantennummer had gegeven. Toch bleef hij heel geduldig en was hij st... Se mer
Företaget har svarat
UNDO is Belgium’s first climate-neutral mobile operator. We combine affordable mobile plans with real impact: CO₂ compensation, reforestation in Congo and Belgium, and Zero Waste on all our subscriptions. With us, unused data, minutes and texts don’t disappear — they roll over to the next month. No waste, no fine print — just honest mobile. Starting from €4/month.
Skrivet av företaget

Chaussée de La Hulpe 177/11, 1170, Brussels, Belgien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Moeilijk review omdat ik nog maar 4 dagen klant ben maar heb nog geen problemen ondervonden.
Niet het beste maar wel het allerbeste die op de Belgische markt verkrijgbaar is. Voor ons doen het goedkoopste. Zeer snelle en vlotte afhandeling.
Doe zo verder 💪💪💪💪💪💪💪

Svar från UNDO
snelle service, vlotte customer support
handig om bij te dragen aan een ecologische actie, bomen planten.

Great connectivity.
Making the switch over the weekend wasn't possible

Svar från UNDO
C'est moins cher et c'est éco responsable, quoi de mieux ?

Svar från UNDO
Klantenservice is perfect, veel dank aan Willem. De app heeft zo zijn bugs. Je kan hem niet installeren op twee telefoons.

Svar från UNDO
Snelle en vlotte service en goed bereikbare helpdesk (telefoon). De opbouw van de website kan wel veel beter. De praktische informatie waarvoor men doorgaans naar de website gaat wordt door de informatie over hun (nobele) groene doelstellingen ondergesneeuwd. De gekozen trefwoorden in het menu zijn ook te weinig tot niets zeggend. "Uw tarief" slaat nergens op om naar je abonnementen te gaan. Dit is waarschijnlijk één of andere slechte vertaling en niet geverifieerd door een 'native' nederlandstalige.

Svar från UNDO
De doorslag om over te stappen naar UNDO was de prijs. Onze nummers zijn pas vandaag geactiveerd, dus misschien heb ik de review nog aan te passen na verloop van tijd. Voorlopig echter ben ik heel tevreden. De prijs is zeer concurrentieel. De dienstverlening is tot op heden zeer correct, zeer snel. Heel menselijk ook. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Ik ben aldus een tevreden klant.

Svar från UNDO
Tout se passe très bien jusqu'à présent. Le service est fluide et je suis satisfait de mon expérience avec l'équipe.

Svar från UNDO
Goede communicatie snelle respons op vragen en oplossing probleem.

Svar från UNDO
De simkaart die ik bestelde, kwam pas 17 dagen later aan per post.
De simkaart was pas in werking 48 uren na het instellen ervan.
Graag had ik vooraf willen weten dat dit zo lang kon duren.
Anderzijds werd er wel snel gereageerd via mail wanneer ik hierover vragen stelde.

Svar från UNDO
Clair dans ce qui est proposé; facile à demander en ligne. Belles propositions rapport services/prix.
Un plus c'est l'aspect écologique modulable

Svar från UNDO
nummerwissel lukt niet, al 5 dagen geen bereik. Undo is niet aan te raden. klantendienst traag en achter het probleem word geen vaart gezet.
Kan ook niet overstappen naar een andere provider, klantennummer en simkaart nummer zijn niet te vinden.

Svar från UNDO
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.