Veldig rask levering. Bestilte yogamatte, tøfler, pledd og lue. Tøflene er så myke og behagelige så jeg bruker de uten sokker. Solid såle og god passform. Pleddet er tykt og nydelig med kjempesøt ka... Se mer
Det här tycker kunderna
Best.4 store saueskinn og er superfornøyd 👌 Det ble litt forsinkelse fra Island pga tom på lageret,MEN hele tiden god kommunikasjon ,event.tilbud om pengene tilbake og oppdatering fra ullnorge hele t... Se mer
Kjøpte ett ullpledd den er bare sååå lett, varm og god, til en god pris! ❤️🐑 absolutt noe som jeg vil anbefale til alle. Har lett etter ett spesifikk ullteppe med fin motiv på og at den ikke klør... Se mer
Vi fikk verdens beste service🤩 De sendte først pakken med Postnord. Da vi var usikker på om den kom frem til ferien sendte Ullnorge enda pakke med ekspress. Vi fikk setetrekkene til ferien, og pakke... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
ULLNorge-nettbutikk med ull og skinnprodukter for hjem og hytte. Hos ULLNorge benytter vi ull fra merinosauen som er spesielt fin og myk, og som er verdsatt for å være behagelig mot huden. Merinoullen føles lett, er skånsom mot huden, puster svært godt og fjerner fuktigheten fra kroppen. I tillegg er den spesielt godt egnet for ullproduksjon. Våre skinnprodukter er laget av mykt og luksuriøs italiensk lammeskin av beste kvalitet som garantert holder deg varm. I butikken vår finner du: -Bredt utvalg av ull og skinntøfler til damer, herrer og barn. -Ullpedd i mange varianter og størrelser -Stort utvalg av saueskinn -Reinsdyrskinn -Ullaken og ullsengetøy -madrasser -Sitteputer og sitteunderlag -Luer foret med fleece til barn og voksne -Votter -Ullvest og poncho -Kuleluer som forestiller dyr -Yogamatter -Hundeseng i ull -Sitteputter til campingstoler Vi er store på saueskinn med kvalitet til gode priser. Spesielt pakketilbud på 2 og 4 skinn er veldig populære hos oss. Hva passer vel bedre i det Norske klima en gode tøfler på foten, pledd i sofaen eller saueskinn i godstolen ? Unn deg og dine produkter laget av naturlige materialer som er en del av Norske tradisjonen. Velkommen hos ULLNorge- butikk med skinn og ullklær etablert i 2009.
Kontaktuppgifter
Norge
- ullnorge.no
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rask god levering
Kjempefine ull feller👍
Bruker ull som liggeunderlag
Bruker ull som liggeunderlag - har kjøpt mange ganger - gode produkter god levering
Det var en veldig grei handel med rask…
Det var en veldig grei handel med rask levering. Overmadrassen virker til å være veldig god og den ligger fortsatt på plass etter natten. Den sto virkelig til forventningene😄
Kjøpte ull laken
Kjøpte ull laken. Denne anmeldesen gjelder dette produktet.Ble misfornøyd etter vask, og sendte klage. Den ble useriøst behandlet. Firmanavn, nettsider, bilder fremstår som alt av ullmateriale/produksjonsland er fra Norge. Det setter jeg et spørsmålstegn ved.
Da blir det påstand mot påstand,når selger påstår det er feil vasket. Varen var ikke merket med noe spesielt, utover en liten lapp med vaskesymboler, som det ikke sto annen skrift enn ULLNORGE og 100 % ull på. Ikke merinoull, som jeg trodde det var. Da kan det ha sneket seg inn et laken av dårlig kvalitet i sortimentet.
Innbydelsen til å kjøre mange mil for å lære om ullvask virker useriøst for meg.
Jeg har vasket ullvask i flere tiår. Nå anser jeg denne saken som en slags avsluttet "Cold Case" for mitt vedkommende. Ull lakenet er innlevert til Gjenbruk /Gjennvinng.

Svar från Ullnorge
Kvalitetsvarer.
Ikke mottatt pakken enda
Ikke mottatt pakken enda.
Vanskelig å gi en god anmeldelse på noe mann ikke har mottatt.
Tok lang tid fra bestilling til jeg evt mottar pakken

Svar från Ullnorge
Veldig rask levering
Veldig rask levering.
Bestilte yogamatte, tøfler, pledd og lue. Tøflene er så myke og behagelige så jeg bruker de uten sokker. Solid såle og god passform. Pleddet er tykt og nydelig med kjempesøt kattemotiv. Lua super soft og så deilig med fleece inni. Digger yogamatten i lysegrå ull som gir en helt annen følelse enn vanlige yogamatter. Myke, varme og gjennomført god kvalitet på alle produktene. Føles både komfortabelt og eksklusivt. Anbefales!
Rask levering og topp kvalitet
Rask levering i postkassen, og topp kvalitet på tøflene jeg kjøpte.
Bestilte 2 par 37-38 fikk 37-38 og…
Bestilte 2 par 37-38 fikk 37-38 og 39-40. Det minste paret var akkurat forsmå og det største noe store til meg. Dem bli brukt av noen læll da. Bestilte på nyåret.
Rask levert.Veldig gode og varme tøfler.
Utrolig deilig tøfler og gode og varme
Utrolig deilig tøfler og gode og varme. Holder godt åå varmen kjempe førnøyd
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.