Jeg kan ikke tage min skriftlig dansk eksamen fordi studieplus har logget mig ud alle steder og nu tror den jeg går på fgu eller erhvervsskole, appen er værre en aula… AULA, jeg forstår ikke hvordan e... Se mer
Det här tycker kunderna
Hader at bruge denne hjemmeside. Tror ca. det lykkedes mig at komme ind på den 1 ud af 10 forsøg. Og når det lykkedes, kan jeg ikke skifte side derinde uden at ryge ud hvor siden ikke vil indlæses... Se mer
Forfærdeligt, ikke brug det her lrt . Biometrisk login slår sig selv fra sådan cirka en gang om ugen, den godtager ikke unilogin, så man skal til at bruge tid på at log ind med mitid. Funktionalitete... Se mer
Det er den værste hjemmeside og app der findes. Funktionaliteten er en JOKE, design er en JOKE, stabilitet er en JOKE. Jeg kunne blive ved. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man nogensinde ville lad... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
VÆRSTE HJEMMESIDE TIL SKOLER
Værste hjemmeside, jeg som elev, har prøvet. Man kan ikke forlange elever at bruge det, når det ikke engang virker.
Fraværs registrering
Efter en opdatering er det nu ikke i sammegrad muligt at tilgå uddata fra mobilen.
Dvs. Jeg kan fint tilgå uddata, men ikke længe fx fravær og vælge det time for time, så skal jeg på fra en computer. Det betyder bare dobbelt arbejde.
Møg program
værste program og hjemmeside jeg længe har oplevet. hvis man som ledelse på en skole bruger det, burde det være strafbart for at påføre eleverne og lærerne et forhøjet blodtryk af ren og skær frustration og aggresion.
Uddata skal udskiftes
Uddata+/studie+ er en af de værste (hvis ikke den værste) hjemmesider til brug i skolen, der er mange alternativer som vikrer bedre og som er mindreforvirrende at finde rundt i. Uddata er lagt op på den mest forvirrende måde jeg nogensinde har set når man skal finde noget på siden kan man aldrig finde det men så snart man har givet op og leder efter noget andet så finder man det med det samme. Siden er samtidig nede 3 timer om dagen og det er ikke godt nok da det altid er den tid som lærerne ligger lektierne til men fordi siden er nede kan man ikke aflevere sine lektier til tiden og det kan simpelthen ikke være rigtigt da det er noget af det eneste som hjemmesiden skal bruges til udover at se sit skema som oven i købet er blankt halvdelen af tiden. Uddata burde blive udskiftet fra alle skoler med det samme da det hverken er fair for lærerne eller eleverne at de skal igennem det.
Dårligt
Virker aldrig, skal altid logge ind, og kan ikke virke ordentligt på telefon
virker aldrig
Dårligt
Det eneste ved uddata der virker er deres farvevalg. Altid nede
Den nye opdatering er elendig i hensyn…
Den nye opdatering er elendig i hensyn til login, fordi selvom man trykker på "husk mig" glemmer den en og skal konstant skrive uni-login igen og igen. Og så når man endelig logger ind, kommer spørgsmålet med det samme: "Vil du logge ud?". Man logger sku nok ikke ind for at logge ud med det samme igen, vel?
Det sutter mere end en hvis persons mor
Fungerer ikke
Nu har vi været på skole i over en uge nu. Og uddata har stadig ikke fået oprettet eleverne inde på holdet. Seneste melding fra uddata er at de ikke aner hvor længe der går før de kan få os oprettet. Hvorfor skal vores skattekroner gå til noget der simpelthen ikke fungerer.
Den er bare ringe
Jeg kender ikke en være valg for skoler. Den her tjeneste er så pisse langsom og er nede halvdelen af tiden. Udover det kan man ikke gå ind på hjemmeside efter kl 9. Det er endelig bare alt i alt en dårlig oplevelse
Hader det med hele mit hjerte
Jeg hader UDDATA med hele mit hjerte. Har aldrig haft så meget hade for noget, og jeg synes at det er pinligt ikke at bruge noget som Lectio. Jeg vil gerne melde det her fordi det virkelig ikke går at vi skal igennem det her!!!! Jeg begynder at hade mit liv på grund af det her I0rt. Kan dette system ikke bare SLETTESSSSSS!!! Jeg vil hellere give 45 kr. for 3 år end at dø på den her måde. Jeg magter ikke I0rtet.
Jeg har aldrig oplevet noget der har…
Jeg har aldrig oplevet noget der har varet nede så mange gange. Det kan ikke anbefales.
det er bare tis
Uddata er nede
Ikke tilfredsstillende oplevelse
At logge ind på UDDATAs servere er som at æde sig igennem 3kg ekskrementer, for at komme ind i et rum lavet af endnu flere ekskrementer. Kan ikke anbefale.
Dårligt
Det er konstant nede, og når ens skema ændre sig fra uge til uge, så er man afhængig af at det bare skal virke og det gør det stort set aldrig. Det er for dårligt
Ringeste server nogensinde.
Ringeste server nogensinde.
Shiiit hvor går det langsomt.
nede mindst en gang i ugen
Dette er ment som et svar til alle.
Dette er ment som et svar til alle. Da jeg kan se uddata ikke svare selv...
Man skriver at det er ustabilt og sådan og ja det har da været ustabilt de sidste par dage, men som de også skriver på deres hjemmeside har der været et sikkerhedsbrud og de har været nødsaget til at lukke deres systemer ned. Alternativet var at alle vores data måske kunne blive lækket på internettet. Så de har jo gjort det for at mindske skader.
Jeg har set nogle andre skive at uddata er nede om aftenen fra 9, men som de også skriver på deres hjemmeside og som de også skriver på google så har de planlagt vedligeholdelse hver aften mellem 9 og 12, så det er ikke fordi at vi ikke er informeret om det. De skriver det også ud inde på Uddata at der vil være vedligeholdelse.
Så anser alt i alt synes jeg ikke at de anmeldelser i giver er fair overfor dem, de arbejder hård vær dag på at holde uddata oppe og køre, også fordi at de har et muligt sikkerhedsbrud og lukker siden ned for at sikre vores data, ej hold da op.
Denne hjemmeside er lige så ustabil som…
Denne hjemmeside er lige så ustabil som en teenage pige som mangler en far figur og har anoreksi, vinterdepression året rundt og har ordblindhed. Ud over dette vil jeg også tilføje at hun tagger sin mor i spam opslag som for eksempel at hvis personen ikke svarer på under et minut skylder de en tur til London.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.