2,6

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Fungerade bra först...

I börja var det fel och vi ringde support. De kom typ dagen efter och fixade allt vilket var väldigt bra. Men nu mera blir anslutningen bara sämre och sämre.. Vet ej om det beror på routern som vi fick med eller om det är dom som är lite tröga på dela ut internet i den hastighet som lovas... Vi har 50-100mbit/s fiber. Och ja i början så var det typ 98 genom kabel och ca 60-70 via trådlöst när man stod bredvid routern. Från mitt rum(med en tegelvägg i mellan) så var det ca 40-60. Vilket jag tyckte var godtagligt. Men nu för ca 3 minuter sen så var det 2,30mbit/s enligt bredbandskollen i nedladdningshastighet. Det är inte första gången som det är så heller... En bra dag när jag kollar från mitt rum så har jag på min dator ca 20-30mbit/s. Är det inte lite konstigt att de minskar hela tiden? Tycker i alla fall att det är väldigt jobbigt att få meddelanden varje gång jag spelar om att jag har dålig mottagning och allt laggar fast och blir sedan kickad från serven!

16 augusti 2016

Funkar bra

Det har funkat riktigt bra med tyfon. Har inte haft några större problem förutom att en liten mus som bet av
Kabeln till fibern utomhus. Men supporten är svår att nå.
Annars så funkar det riktigt bra

Mvh
Aarno H

25 juli 2016

Mycket dåligt.

Skaffa _ALDRIG_ dessa som leverantör

Betalar för 100/100, funkade bra första månaderna sen börja jag få problem i spel då folk med 8/1 har bättre ping, till slut hade jag det ospelbart. Och vid mätning hade jag MAX 10mbit ner, dock hade jag fortf 100 upp. Och min MS var skyhög(250+).

Men iaf, supporten är värdelös så jag har sagt upp mitt avtal och bytar inom kort tid. Dom verkar inte bry sig så antar dom vet om problemen.

Detta är bara ett clown företag, skaffa aldrig.

5 januari 2016

Vidrigt dåliga!!!

Betalar för 100/10 men har senaste 4 månaderna haft 14-30mbit. Dessutom ligger ms på 70-110, vilket för dom som spelar datorspel gör det ännu mer klandervärt. Skaffa inte detta! Supporten har nu pratat bort problemet i 3 månader. Mailkontakt är inte ens att tänka på då man får svar 1 gång i månaden. Aldrig mer detta skräp. Borde inte ens få vara lagligt det dom håller på med!!!

30 december 2015

Varning för Tyfon Svenska AB!

Vill varna alla för Tyfon Svenska AB. För tre månader sedan bytte jag till Tyfon som min nya ISP och sedan dess har jag inte haft användbart internet. Anledningen till att jag bytte till dem var att de påstod sig kunna leverera VDSL 30/12 till mig och jag behövde lite snabbare upplänk än de 24/1 jag hade. Sedan dess har min hastighet normalt legat på 0,4/0,3 Mbit/s. Otaliga kontakter till deras så kallade tekniska support är helt verkningslösa. Kontakter med kundsupporten med önskningar om hävning av abonnemanget är verkningslösa. De är inte med i ”Telekområdgivarna” så ingen hjälp därifrån. Jag hoppas nu på hjälp från ARN för att kunna bli av med dem.

11 oktober 2015

Det sämsta företag jag någonsin haft att göra med!

Allt fungerade bra, tills de skulle uppgradera fibernätet i området. Först kom inte installatörerna på utsatt dag. Hörde sedan inte av sig heller. 2 veckor senare upphörde internet att fungera. Sedan började en mardrömsprocess där vi i sammanfattning ringde 15 gånger,2 gånger väntade på tekniker som skulle komma och fixa uppgradering utan att de dök upp. Vi fick själva ringa och ta reda på varför de inte kom. 3e gången kom en tekniker och åkte hem direkt därför att han inte hade vare sig rätt material eller kompetens. Detta trots att vi från telefonsamtal 1 hade berättat att det var en installation av den nya utrustningen som saknades. Till sist, efter en dryg månad fick vi internet igen och då begärde vi att slippa betala för tiden vi varit utan internet. I skrivande stund ca 2 månader och 4 brev senare har ingen svarat på dem, än mindre bemött vår kritik, bett om ursäkt eller kompenserat oss.

Ett så arrogant bemötande är helt oacceptabelt från ett företag! Fy skäms!"

24 september 2015

De verkar inte veta vad de gör

För 1,5 månad sedan kopplade Tyfon in oss som kunder på 100/10.
Fortfarande - efter nästan dagliga kontakter - har vi 1/1.
Precis som för flera andra här på sidan lovar kundtjänst hela tiden att återkomma men gör det aldrig.
Nu har vi bytt till en annan leverantör och de förstår inte vad Tyfon har pysslat med överhuvudtaget.
Däremot hade vi inga problem att få avtal och fakturor makulerade som många andra tycks ha haft.

30 juli 2015

Lång uppsägningstid samt spelar in alla samtal i smyg!

VARNING!!!!

Först kunde jag inte säga upp mitt bredband då jag hade för lång tid kvar på bindningstiden. När jag sedan säger upp den är det för kort tid kvar så dom förlänger automatiskt bindningstiden med ytterligare 3 månader. Dom erbjuder mig att betala mig ur avtalet men vem vill betala sig fri för en tjänst man inte får ?!?!
Dessutom visar det sig att Tyfon spelar in samtliga telefonsamtal med sina kunder i smyg. Så är ni måna om integriteten så är kanske inte Tyfon första hans valet.

Ett riktigt blufföretag med andra ord! Det finns andra och bättre operatörer, välj dom istället!

26 februari 2015

Lureriföretag!

Räkna inte med tre månaders uppsägningstid. Läs det finstilta då de dribblar mer än gärna sina kunder. Vi får 6 månaders uppsägningstid och måste betala för en tjänst som vi inte kan nyttja.

28 januari 2015

flytt

Skulle flytta mitt internet till mitt nya adress dom tar 700 för att flytta den. Det ska ta 14 dagar det har nu gått 20 arbets dagar och ingen internet än bara en månads faktura. Sämre företag får ni leta efter.

28 augusti 2014

HEMSKT företag!

Jag har ingenting bra att säga om Tyfon. Deras kundtjänst är under all kritik då det snarare är kunden som ger service till dem än tvärt om. Jag har fått betala för ett bredband hos dem som inte funnits under flera månader. Ringer kuntjänst och dem vet inte var det är, tar flera månader och jag ringer flera ggr i månaden men får inget svar på vad problemet är. De säger att de ska ringa upp efter varje samtal vilket aldrig sker. Har sagt upp det pga av detta med får inget svar, skrev ett till mail angående uppsägningen och att jag vill ha tillbaka pengarna för den tid jag betalat utan att jag har fått någon tjänst levererad. Då får jag svar, där de skriver att de lämnar över det till kompensationsavdelningen som ska höra av sig. Vilket inte sker. Nu har det gått 4 månader och jag har inte fått nå svar och får fortfarande fakturor skickade till mig fastän uppsägningstiden på 3 månader gått! Det är så fruktansvärt dåligt! Dessutom ska kundtjänsten på tele ha öppet på helger innan kl 18.00 men nu när jag ringde var det tydligen stängt! Fyfan säger jag bara!

8 mars 2014

Tvingar en att stanna kvar som kund!

Har aldrig haft ett värre företag att haft göra med, tyvärr så missade jag säga upp bredbandet vid flytt,efter en månad skickas fakturan till inkasso som är i sin tur skickar till kronofogden efter 10 dagar. Inte nog med det så har man uppsägningstid på 3 månader. Och vill du minska hastigheten så lägger de en straffavgift på 300 kr så du blir mer eller mindre tvungen att ha de i tre månader till utan att kunna använda tjänsten!!!

6 augusti 2013
Visa omdömen på alla språk. (17 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis