Inte fått produkten trots att jag har…
Inte fått produkten trots att jag har betalat i förväg.

Svar från TWOSIS Sweden
Hej Christina!
Vi tackar ödmjukast för din feedback!🙏🏻
Som vi nämnde i vårt svarande mail någon timme efter du adresserat problemet igår kväll så hör detta absolut inte till vanligheterna när man handlar hos oss på TWOSIS.
Vi ber verkligen om ursäkt för detta och påminner samtidigt om, som vi kommunicerar på vår site, att det kan förekomma förseningar hos vår fraktpartner i.om COVID-19. Hur mycket vi än önskar att vi kunnat påverka detta, så är det dessvärre helt utom vår kontroll..
Däremot är det trots detta mycket sällan vi upplever dessa förseningar och du, Christina, är oturligt nog en utav de första.. Men oroa dig inte, vi ska få ordning på det här!
Jag har personligen kontaktat vår fraktpartner, som utlovat i gårdagkvällens mail, och fått ett svar på vad statusen på din order är i det mail som vi för några minuter sedan sände dig!
Återigen, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret och vill som ett litet plåster på såren ge dig 20% rabatt på din nästa order till en vännina, familjemedlem eller kanske en omtyckt kollega bara! Så får vi samtidigt visa vad vi verkligen går för i 99,9% av fallen!
Koden finner du i mailet som nu ligger i din inkorg!
Tusen tack för visad förståelse Christina, vi önskar dig en fantastisk dag.😊❤️
Kramar,
Olivia