Tvdiamond Omdömen 154

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Voor mij was het tijd om te verlengen. Contact gezocht via de app binnen 5 min mijn abonnement weer met een jaar verlengd👍 super service en reactie tijd is zeer snel.

Be very careful with TVDiamond. I purchased an 18-month subscription, but they only provided me with 12 months. They promised to add the remaining months later, but they never did. The customer supp... Se mer

Werkt perfect , echt alle kanalen beschikbaar! Recent een probleempje gehad met opstarten ,even een WhatsApp gestuurd, snelle reactie terug beetje over en weer geappt en probleem was snel verholp... Se mer

3,7

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Niet gekregen waar ik voor betaald heb.

Gebruik gemaakt van de 18 maanden actie. Ook bij mij slechts 365 dagen toegevoegd. Meteen gereageerd. Zou automatisch op het einde van de looptijd worden toegevoegd.Tijdig contact opgenomen echter werd er net gedaan of ze me niet begrepen. Uiteindelijk heb ik voor 18 maanden betaald en heb maar 12 maanden kunnen kijken. Het zender en film aanbod was wel goed. Beeldkwaliteit redelijk tov andere IPTV providers zoals Tivi, Watchtivo en Trexlive

4 april 2026

Heb al twee jaar een abonnement bij…

Heb al twee jaar een abonnement bij Diamond Tv.
En als ik een keer een probleem heb wordt daar via de WhatsApp snel op gereageerd en direct opgelost. Zoals het hoort. Dankjewel Diamond tv daarvoor.

5 april 2026

Been using this IPTV for a year now and…

Been using this IPTV for a year now and everything was set up really well. Renewed my subscription. Only dropping 1 star because sometimes when I had issues, I got no reply and was basically skipped. Otherwise, good service.

3 april 2026

Geen constante verbinding

Geen constante verbinding. Elke week wel een dag dat de afspeellijst niet werkt. Troep, kun je niet op bouwen. Ik ga verder kijken naar een betrouwbare aanbieder.

7 mars 2026

Be very careful with TVDiamond

The customer support is non-existent. You have to send 100 messages just to get a single response. Right now, I have been without service for days. I’ve reached out multiple times to report the issue, but they are completely ignoring me.
Extremely bad experience. Do not recommend this provider to anyone!

7 mars 2026

Snelle reactie

Snelle reactie. Goede hulp. Zeker het geld waard. Echt een top product. Zorg wel zelf voor goed internet.
Maar echt een aanradar!!!!🎉🎉❤️

27 februari 2026

Laatste maanden waardeloos

Laatste maanden waardeloos. Beeld staat meer stl dan dst het afspeelt.en verspringt steeds.telkens terug naar zelfde punt. En ligt er vaak helemaal uit. Ook reageren ze niet op whatsapp. Ik ga stappen ondernemen. Dan maar helemaal opdoeken

27 februari 2026

bad service

Fast, easy installation. At first it looked a good price/quality. Bad service, I bought an 18 months subscription, but received a 12 months subscription. No reaction from the seller. So I think this was a bad choice! I can't recommend this seller!

24 februari 2026

Ik had een abbonement van 15 maand en…

Ik had een abbonement van 15 maand en via Whatsapp werd mij doorgegeven dat na de periode van 1 jaar er 3 maand toegevoegd zou worden.(ook bewijs van)
Nu dat jaar voorbij is word mij medegedeeld dat die 3 maand een foutje is maar ze bieden hem nog steeds aan.
Bij een verlenging zou ik een korting krijgen, maar waarom zouden ze nu wel hun woord houden ?

Verder goed te spreken maar vertrouw hun beloftes niet meer en gelukkig zijn er genoeg aanbieders die wel hun woord houden.

18 februari 2026